تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836370445
28 هيئت تجاري به كشورهاي مختلف جهان اعزام مي شوند
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 28 هيئت تجاري به كشورهاي مختلف جهان اعزام مي شوند
نايب رئيس اتاق بازرگاني ايران و تهران اعلام كرد: در سال جاري 28 هيئت تجاري به كشورهاي مختلف جهان اعزام خواهند شد
به گزارش خبرگزاري مهر، دوازدهمين نشست هيئت نمايندگان اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران با حضور اكثريت اعضاي هيات نمايندگان، هيئت رييسه اتاق ايران، رئيس سازمان توسعه تجارت و جمعي از رايزنان بازرگاني و فعالان بخش خصوصي در محل اين اتاق برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي اتاق ايران، علاء ميرمحمدصادقي نايب رئيس اتاق بازرگاني ايران كه رياست اين جلسه را برعهده داشت، در سخناني به ارائه گزارش عملكرد اتاق ايران و هيئت رييسه آن پرداخت.
وي با اشاره به قانون سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي كه مراحل نهايي آن در شوراي نگهبان انجام ميشود، افزود: طبق اخبار واصله تا اواخر هفته آينده اين قانون براي اجرا ابلاغ خواهد شد.
وي با بيان اينكه «تصويب و نهايي شدن قانون سياستهاي اصل 44 وظيفه سنگيني را برعهده اتاق بازرگاني ميگذارد» از اعضاي اتاق بازرگاني خواست تا براي كمك به اجراي اين مصوبه آمادگي كامل داشته باشند.
وي با اشاره به مسئله صدور گواهي مبدا براي كالاهاي وارداتي تصريح كرد: طبق روالي كه در گذشته وجود داشت كالاهايي كه وارد ايران ميشدند حتماً بايد براي ترخيص، گواهي مبدا ارائه كنند، اما با اقداماتي كه از سوي اتاق بازرگاني صورت گرفت، مقرر شد چنانچه كالاهايي طبق ضوابط وارد كشور شوند، نياز به اخذ گواهي مبدا از آنها نباشد كه اين مصوبه تا چند روز آينده اجرا خواهد شد.
نايب رئيس اتاق بازرگاني ايران همچنين با اشاره به مسئله ارزش كالاهاي ورودي اظهار كرد: گمرك جمهوري اسلامي ايران براساس فهرستي كه در اختيار دارد، برخي كالاها را ارزيابي و تعيين نرخ ميكند كه طبق درخواست اتاق بازرگاني ايران، حضور نمايندهاي از سوي اين بخش در كميسيون مربوطه مطرح شد و در حال حاضر موافقت لازم براي اين امر اخذ شده است.
وي با اشاره به تغيير رئيس كل گمرك و روي كار آمدن «اردشير محمدي» به عنوان رئيس كل گمرك كشورمان از اعلام آمادگي وي براي همكاري با بخش خصوصي و انجام دادن برخي از امور با نظر اتاق بازرگاني براساس مذاكرات صورت گرفته، خبرداد.
ميرمحمدصادقي همچنين از تشكيل هيئتي براي بررسي قانون جديد اتاق بازرگاني خبرداد و افزود: چهارچوبي براي قانون جديد ريخته شده است كه در صورت تاييد، جهت جمعآوري نظرات اعضاي هيات نمايندگان و اتاقهاي شهرستانها به آنها ارسال خواهد شد.
وي همچنين ديدار نمايندگان بيش از 20 كشور جهان با رئيس، اعضاي هيئت رئيسه و دبيركل اتاق بازرگاني ايران، شركت در نمايشگاههاي متعدد و بازديد از تشكلهاي وابسته و غيروابسته به اتاق ايران را از ديگر اقدامات صورت گرفته در يكماه گذشته برشمرد.
نايب رئيس اتاق بازرگاني ايران و تهران در ادامه سخنانش تصريح كرد: در سال جاري 28 هيئت تجاري به كشورهاي مختلف جهان اعزام خواهند شد كه سازمان توسعه تجارت ايران نيز بخشي از هزينه اين سفرها را تقبل خواهد كرد.
وي همچنين با اشاره به سفر دكتر نهاونديان به پاريس جهت شركت در اجلاس اتاق بازرگاني بينالمللي (ICC)، اين سفر را موفقيت آميز توصيف كرد و گفت: پيشنهادات اتاق بازرگاني ايران به ICC در اين سفر مورد موافقت و در دستور كار ICC قرار گرفته است.
همچنين «مهدي غضنفري»، معاون وزير بازرگاني و رئيس سازمان توسعه تجارت ايران نيز گفت: تعداد هيئتهايي كه از استانها قصد سفر به كشورهاي ديگر را دارند زياد است، در حاليكه سازمان توسعه تجارت در جريان بسياري از اين سفرها نيست.
وي افزود: در واقع بودجه ناچيزي براي اين كار وجود دارد و درست نيست كه سفرها به اين شيوه انجام شود، زيرا گاهي ميتوان برخي هياتها را با يكديگر ادغام كرد.
غضنفري يادآور شد: بنابراين بسيار مهم است كه سفرها و اعزام هيئتها مديريت شود تا كساني كه داراي آگاهي لازم هستند، اعزام شوند.
وي خاطرنشان كرد: اتاقهاي بازرگاني ايران و شهرستانها بايد به رفع كاستيهاي حوزه تجارت كمك كنند و انجام اين كار نياز به تفكر نوآورانه دارد.
رئيس سازمان توسعه تجارت ايران تصريح كرد: اتاق بازرگاني بايد فضاي اقتصادي كشور و وضعيت صادرات را مديريت كند تا به بهرهوري لازم برسيم.
غضنفري تاكيد كرد: سازمان توسعه تجارت ايران با پنج پروتكل مايل به همكاري با اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران است كه شامل تفاهم نامه تاسيس مراكز تجاري، تفاهم نامه ايجاد دفاتر خدماتي بازاريابي در استانها، تفاهم نامه هياتهاي تجاري و بازاريابي، دعوت از نماينده اتاق بازرگاني براي انتخاب رايزنهاي بازرگاني و همكاري در بخشهاي نمايشگاهي است.
معاون وزير بازرگاني توضيح داد: در سال 2007 ارزش كل صادرات جهاني 13 هزار و 570 ميليارد دلار بوده است و واردات داراي رشد بودهاند كه پيش بيني ميشود رشد تجارت در سال آينده براي كشورهاي در حال توسعه 5 درصد و براي كشورهاي توسعه يافته 5/1 درصد باشد و اين شرايط نشان ميدهد كه فرصتها براي كشور ما بيش از گذشته است.
غضنفري بيان داشت: كشورهاي عمده صادركننده آلمان، چين و ايالات متحده آمريكا بودهاند كه آمريكا در راس كشورهاي واردكننده نيز قرار داشته است كه براساس مطالعات انجام شده تناوب واردات و صادرات ايالات متحده، نشان دهنده حجم عظيم كسري تجاري در اين كشور است.
وي اضافه كرد: از آنجايي كه در چشم انداز 1404 قرار است ايران مقام اول منطقه باشد، بايد مشخص شود برنامههاي سازمان توسعه تجارت ايران و اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران در اين خصوص چگونه است.
وي همچنين از احداث تعداد 30 مركز اطلاع رساني در اتاق بازرگاني شهرستانها خبرداد. غضنفري تاكيد كرد: ميزان صادرات كشور در حال رشد است كه اين امر نشان دهنده بيشتر شدن اهميت صادرات است.
رئيس سازمان توسعه تجارت ايران گفت: متاسفانه در كشور بر روي توليد و مزيتهاي آن سرمايهگذاري زيادي شده است، اما بر روي مزيتهاي تجاري كار چنداني صورت نگرفته است و سازمان توسعه تجارت بيشتر علاقمند به كار در اين زمينه است.
وي ادامه داد: ايجاد و تاسيس شركتهاي بزرگ مديريت صادرات در كشور بخشي است كه ما بايد با همكاري اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران، بيشتر بر روي آن كار كنيم.
غضنفري ديگر برنامههاي سازمان توسعه تجارت ايران را بهبود ساختار، كاهش هزينهها، كمك فني، ايجاد فرهنگ صادرات، مطالعه بازار و تجارت آزاد عنوان كرد.
معاون وزير بازرگاني توضيح داد: همچنين ما درصدد هستيم تا جلسههاي مستمر با دستگاههاي مختلف مانند گمرك جمهوري اسلامي ايران داشته باشيم و اكنون طرح پايلوت در قشم را در حال انجام داريم.
وي اظهار كرد: سال 1387 سالي است كه تمامي جوايز صادراتي معوقه پرداخت خواهد شد و مقداري نيز به صورت سهام با قيمت 319 تومان واگذار ميشود كه دريافت كنندگان ميتوانند با قيمت 440 تومان آن را به فروش برسانند.
وي گفت: از ديگر برنامههاي ما نظم بخشيدن به سيستم حمل و نقل دريايي است و تعدادي مسير منظم حمل و نقل مشخص كردهايم و نمايندگان اتاق بازرگاني ميتوانند در اين خصوص به ما پيشنهاد ارائه كنند، همچنين نمايشگاه دائمي بستهبندي در محوطه نمايشگاه بينالمللي داير شده است و كلينيكهاي بستهبندي نيز در آنجا مستقر هستند.
وي افزود: از سوي ديگر در پانزده كشور جهان رايزن بازرگاني مستقر كردهايم كه شامل حوزه كشورهاي عربي آفريقايي، آسيا، اقيانوسيه، اروپا و آمريكا ميباشند.
رئيس سازمان توسعه تجارت ايران اعلام كرد: همچنين به آفريقاي جنوبي نيز به زودي رايزنهاي بازرگاني اعزام ميشوند و قصد داريم تعداد كشورهاي داراي رايزن بازرگاني را به 30 كشور برسانيم و در اين زمينه مصوبهاي داشتيم كه تعداد آنها به 50 كشور افزايش يابد.
در ادامه اين جلسه «احمد پورفلاح» عضو هيئت نمايندگان اتاق بازرگاني ايران نيز در نطق پيش از دستور خود در خصوص نقش آمار در توسعه سخن گفت.
وي افزود: مشكلات امروز ناشي از اين است كه در زماني كه لازم بود به مسائل زيربنايي توجه نكرده ايم و بدون اتكا به برآورد تجزيه و تحليل و داشتن آمارهاي صحيح و به روز، نميتوان در جهت توسعه حركت كرد.
پورفلاح ادامه داد: تاريخچه آمار در ايران به زمان نوشيروان منتسب است و نخستين حركت علمي در اين خصوص به سال 1335 باز ميگردد كه اولين مركز رسمي در اين زمينه با عنوان مركز آمار ايران ايجاد شد.
وي تصريح كرد: در بخش خصوصي متاسفانه تا پيش از انقلاب اداره آمار وجود نداشت و تنها مركزي با عنوان مطالعات و پيشرفتهاي ايران تاسيس شد كه پس از انقلاب تغيير كاربري دارد.
اين عضو هيئت مايندگان خاطرنشان كرد: بايد يك مركز آماري در اتاق ايران تشكيل شود و اين كار بسيار ضروري است، زيرا سرمايهگذاران خارجي درخواست اطلاعات دارند و ميتوان چنين مركزي را با بكارگيري كارشناسان و دانشجويان فعال كرد.
پورفلاح تاكيد كرد: مسئله ديگر در مورد بودجه اتاق ايران است كه در آخرين جلسه سال 1386 در مدت كوتاهي در هيات نمايندگان مطرح و تصويب شد.
وي پيشنهاد داد: بهتر است به گونهاي فعاليت كنيم كه حداقل بودجه سال آينده در نيمه نخست بهمنماه امسال تدوين شود و آنرا در اختيار هيات نمايندگان نيز قرار دهيم.
«مسعود دانشمند» عضو هيئت رئيسه اتاق بازرگاني ايران نيز در پاسخ به پورفلاح بيان داشت: پيشنهاد مطرح شده بسيار خوب است و قصد ما اين است كه از نظرهاي اصلاحي همه استفاده شود، ضمن اينكه ارائه بودجه اتاق به هيات نمايندگان الزام قانوني ما و براي جلب نظر همه است.
وي ادامه داد: علت تاخير در ارائه بودجه سال 1387 اين بود كه در آذرماه سال گذشته فرم مربوط به بودجه درخواستي به تمامي اتاقهاي شهرستانها ارسال شد و بسياري از آنها آن را به موقع فرستادند، اما برخي تا روزهاي آخر هنوز فرم را براي ما ارسال نكرده بودند.
دانشمند اظهار كرد: اميدوار هستيم امسال با همكاري همه اتاقها بتوانيم پيشنهادات را به موقع دريافت كنيم تا زمان و وقت كافي براي بررسي بودجه وجود داشته باشد.
«سهراب شرفي» از ديگر اعضاي هيئت نمايندگان اتاق بازرگاني ايران نيز خواستار توجه بيشتر به پتانسيلهاي اقتصادي استان شيراز شد و گفت: براساس تلاشهاي اتاق بازرگاني شيراز براي توسعه روابط تجاري با اتاق بازرگاني بحرين، يك هيات تجاري از بحرين به ايران آمد و در نتيجه آن توافقنامهاي بين دو كشور در محل استانداري شيراز امضا شد.
وي با بيان اين مطلب كه «اتاق بازرگاني ايران نقش مادري در رابطه با اتاقهاي شهرستانها دارد»، از هيئت رئيسه اتاق بازرگاني ايران خواست تا به امكانات و تواناييهاي استان شيراز به ويژه در زمينه گردشگري توجه بيشتري كند.
شرفي همچنين تصريح كرد: با تخصيص سوبسيد براي سفرهاي خارجي موافقيم، اما با توجه به قول مساعد سازمان توسعه تجارت ايران به دليل وجود فرايندهاي پيچيده، شهرستانها نتوانستند از آن استفاده كنند كه از اين سازمان ميخواهيم تا تدابير لازم براي استفاده شهرستانها از اين تسهيلات انديشيده شود.
شرفي در بخش ديگري از سخنان خود به ايجاد شرايط مناسب براي جذب سرمايهگذاران خارجي تاكيد كرد و گفت: براي استقبال از سرمايهگذاران خارجي بايد از ابزار مناسبي در اتاق شهرستانها استفاده شود.
وي افزود: در اين زمينه اتاق بازرگاني ايران ميتواند 33 دستگاه خودروي ون با آرم مخصوص اتاق، براي حمل و نقل سرمايهگذاران خارجي به اتاق شهرستانها اختصاص دهد.
وي در ادامه به وجود برخوردهاي نامناسب در گمركات كشور اشاره كرد و از اتاق بازرگاني ايران خواست تا رسيدگي به اين وضعيت را پيگيري كند.«كاظم مشفقي» نايب رئيس اتاق بازرگاني اروميه نيز در سخنان پيش از دستور خود به بررسي چالشهاي پيش روي صنعت و اقتصاد كشور پرداخت.
وي عدم يكپارچه نگري به صنعت و اقتصاد، وجود قوانين بسيار پيچيده و در بعضي مواقع متناقض با يكديگر، نااميدي سرمايهگذاران جديد و اقتصاد بسته و دولتي را از چالشهاي صنعت و اقتصاد كشور برشمرد.
وي همچنين عدم وجود شايسته سالاري، كندي در تصميم گيريها، بياهميت شمردن زمان (از مرحله ابلاغ تا اجراي تصميمات)، نگرشهاي سنتي و كهنه و غيرواقعي يا مصنوعي بودن عوامل تاثيرگذار بر صنعت و اقتصاد كشور را نيازمند بررسي دانست.
به گفته وي رهبران و مديران ارشد اقتصادي كشور علاقهاي به مطالعه و علم مديريت نداشته و سيستمهاي نوين امروزين را نميشناسند.
مشفقي بيتوجهي نسبت به مهندسي مجدد فرايندهاي كسب و كار، فرار از استانداردهاي بينالمللي، نبود كارآفريني و پايين بودن قدرت ريسك پذيري و عدم وجود رقابت را از ديگر چالشهاي بخش اقتصاد و صنعت كشور عنوان كرد.
«حسين معروف قتالي» رئيس اتاق بازرگاني بوشهر نيز براي بهترين استفاده از فرصت حضور در نمايشگاههاي خارجي پيشنهاد كرد: ميتوان به جاي دعوت از توليدكنندگان براي حضور در نمايشگاه و با توجه به وجود مشكلات مختلف در اين رابطه نمونه كالاي توليدكنندگان را گرفته و در نمايشگاههاي خارجي عرضه كنيم.
معروف ضمن بيان اين مطلب كه «برند ايراني مظلوم است» تاكيد كرد: بايد برند ايراني را در بازارهاي بزرگ معرفي كنيم و نشان دهيم كه قابل رقابت با كالاهاي خارجي است.
وي ادامه داد: دولت بايد با تحمل فشارهاي داخلي به سمت نظام اقتصادي مناسب پيش برود و از توليدكننده و توزيع كننده حمايت كند. «بحرينيان» عضو هيئت نمايندگان اتاق بازرگاني ايران نيز در سخناني به بيان برخي از مشكلات پيش روي اقتصاد كشور پرداخت. وي گفت: بسياري از مشكلات موجود در اقتصاد كشور به علت نبود برنامهريزي و تدوين استراتژي مناسب است.
وي با بيان اين مطلب كه «كشوري مانند امارات متحده كه بسياري از مبادلات تجاري از طريق آن صورت ميپذيرد، مزيت نسبي تجاري ندارد»، افزود: تدوين استراتژي به عهده بخش خصوصي نيست بلكه اين دولتها هستند كه استراتژيها را مينويسند، لذا از دولت ميخواهيم براي رفع اين مشكل برنامهريزي كنند تا سرمايهها به جاي استفاده در درون كشور در كشور ثالثي مانند امارات هزينه نشوند.
در ادامه اين جلسه «محمد حسين كريميپور» رئيس كميسيون كشاورزي و صنايع تبديلي نيز در خصوص بحران جهاني غذا توضيح داد: بسياري از نظريه پردازان اقتصادي بحران جهاني غذا را بر هم زننده وضعيت اقتصاد كلان ميدانند.
وي افزود: ولف كه يكي از نظريه پردازان مطرح اقتصادي است، رشد اقتصادهاي نوظهور، بيثباتي در ساختار عرضه انرژي، ضعف دلار و فشار تورمي در ابعاد جهاني را عوامل اصلي در بالا رفتن قيمت مواد خام، انرژي و غذا ميداند.
وي ادامه داد: براساس گزارش فائو قيمت بالا بر خلاف قيمت پايين ماندگاري كمتري دارد، اما در اين دوره زماني چنين اتفاقي نيافتاده است، زيرا كالاهاي زيادي قيمتشان افزايش يافته است و همچنين قيمتها از نوسانات زيادي برخوردارند.
وي يادآور شد: طبق جمع بندي فائو، قيمتها همچنان بالا خواهد ماند، حتي اگر مصرف كنندگان ميزان مصرف خود را كم كنند.
كريميپور عوامل مطرح در افزايش شديد قيمت غذا را در دو بخش عرضه و تقاضا عنوان كرد و گفت: كاهش توليد ناشي از ناملايمات جوي و گرم شدن زمين، كاهش ذخاير راهبردي، افزايش بهاي سوخت، گسترش خانهسازي، تورم و سقوط ارزش دلار از جمله عوامل موثر در بخش عرضه موادغذايي هستند.
وي ادامه داد: تغيير ساختاري مصرف، افزايش توليد سوخت زيستي، شيوع معاملات كاغذي و رشد جمعيت نيز از مهمترين عوامل تاثيرگذار در بخش تقاضا به شمار ميروند.
رئيس كميسيون كشاورزي اتاق ايران خاطرنشان كرد: جهان براي مقابله با بحران غذا بايد با انجام كمكهاي انساني فوري، تغيير مقررات تجاري و اصلاح سياستها و همچنين افزايش بهرهوري اقدام كند.
«اسدالله عسگراولادي» عضو هيئت نمايندگان اتاق ايران و رئيس اتاق بازرگاني مشترك ايران و چين نيز در اين جلسه تصريح كرد: اگر صادرات نفت و پتروشيمي را از ميزان صادرات كل كشور كم كنيم، هشدار و نگراني در آمار خود را نشان ميدهد.
عسگراولادي در ادامه به ارايه گزارشي از اتاق بازرگاني مشترك ايران و چين پرداخت و گفت: بخش آموزشي اتاق بازرگاني ايران با همكاري اتاق مشترك ايران و چين به منظور آموزش راههاي كسب و كار براي تجار دو كارگاه آموزشي برگزار كرد و با توجه به استقبال زياد از اين دو كارگاه آموزشي ميتوانيم آنها را در استانها برحسب درخواست اتاقهاي شهرستانها نيز برگزار كنيم.
وي يادآور شد: تجارت خارجي ما بايد توسط اتاقهاي مشترك سازماندهي آموزشي شود، زيرا در شرايط فعلي برخي تحريمات باعث شده است كه بازرگانان دچار خسارت شوند.
در انتهاي اين جلسه «دكتر محمدعلي ضيغمي» معاون بازاريابي و تنظيم روابط سازمان توسعه تجارت ايران نيز بر گسترش روابط بين بازرگانان با رايزنان بازرگاني تاكيد كرد و گفت: مهمترين مساله تقويت رابطه با بخش خصوصي است و اصليترين حوزه فعاليت رايزنان در ارتباط با بخش خصوصي كشور ميباشد.
وي اعلام كرد: با همكاري اتاق بازرگاني ايران اعزام بيش از 70 هيات تجاري در سال 87 برنامهريزي شده كه اين برنامه براي تمام اتاقها و سفارتخانهها ارسال شده است.
ضيغمي تصريح كرد: هيئتها ملي هستند و فراخوان براي تمامي تجار است تا به اين ترتيب هياتها با بهترين كيفيت اعزام شوند.
وي از رايزنان بازرگاني به عنوان پشتيبانان مادي و معنوي بازرگانان در تجارت با خارج از كشور يادكرد و افزود: از سال گذشته غرفههاي تخصصي معرفي محصولات و تجارت ايران در نمايشگاههاي خارجي برپا شده است كه نتايج مطلوبي در بر داشت و در صدد هستيم تا اين روند را ادامه دهيم.
جمعه 31 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]
-
گوناگون
پربازدیدترینها