واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبار كوتاه اقتصادي
سند ملي مكانيزاسيون كشاورزي اجرايي نشده است
دبير اتاق فكر وزارت جهاد و كشاورزي در گفتگو با اكونيوز اعلام كرد: كار تدوين سند ملي مكانيزاسيون در اواخر ارديبهشت 1387 به اتمام رسيده است.
به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران با اعلام اين مطلب تصريح كرد: عليرغم ابلاغ سند ملي مكانيزاسيون توسط مقام وزارت به واحدهاي مربوطه، ولي متأسفانه تاكنون اجرايي نشده است.
وي به چالشهاي مختلف در بخش توسعه كشاورزي اشاره كرد و افزود: ضعف پژوهشهاي كاربردي، ميانگين سني بالا و پايين بودن سطح مهارتهاي فني، ناكافي بودن جذب سرمايه و نيروي انساني متخصص با كارآمدي لازم، ضعف مديريتي و نظام جامع اطلاعرساني مبتني بر اصول علمي، عدم توجه كافي به صادرات و الزامات آن و نيز ضعف مالي كشاورزان و استفاده از ادوات كشاورزي با بازده پايين از جمله چالش مهم و اصلي بخش توسعه كشاورزي در كشور است.
ارسال پيامك از تلفن ثابت در 6 استان اجرايي شد
مديرعامل شركت مخابرات ايران گفت: پروژه ارسال پيامك از تلفن ثابت هماكنون در شش استان كشور عملياتي شده است و در آينده نزديك نيز اين پروژه در ساير استانها اجرايي خواهد شد.
صابر فيضي در گفتوگو با فارس اظهار داشت: پروژه ارسال پيامك از طريق تلفن ثابت با توجه به شرايط و امكانات هراستان به بهرهبرداري خواهد رسيد.مديرعامل شركت مخابرات ايران در مورد تعرفه ارسال پيامك از تلفن ثابت نيز گفت: تعرفه اين پيامك به ميزان دو پالس تلفن ثابت است كه اين تعرفه در سازمان تنظيم مقرارت به تصويب رسيده و منتظر ابلاغ آن هستيم.
اين گزارش حاكي است: مشتركان براي ارسال پيام كوتاه از تلفن ثابت به ثابت يك پاليس و از تلفن ثابت به همراه، هزينه 2 پالس مكالمه با تلفن ثابت را بايد بپردازند.
بيابانزدايي 20 هزار هكتار از عرصههاي طبيعي استان تهران
مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان تهران گفت: تاكنون 20 هزار هكتار از اراضي و عرصههاي طبيعي اين استان بيابانزدايي و احياء شده است.
فضلالله كولاني افزود: اكنون حدود 75 هزار هكتار اراضي بياباني استان تهران وجود دارد كه بتدريج احيا ميشود.
وي خاطرنشان كرد: اراضي بياباني در محدوده استان تهران در عرصههاي طبيعي اطراف كرج، اشتهارد، ساوجبلاغ، ورامين و شهريار قرار دارند.
احياء اراضي و عرصههاي طبيعي كه به بيابان تبديل شده نيازمند هزينه، برنامهريزي و زمان لازم است.وي مهمترين علت گسترش بيابان را فرسايش ناشي از سيلابها و وجود باد دانست و گفت: براي اين دو عامل بايد برنامهريزي شود.
تنظيم بازار گوشت همچنان برعهده وزارت جهاد كشاورزي است
معاون برنامهريزي و اقتصادي وزير جهاد كشاورزي اظهار كرد: وزارت جهاد كشاورزي همچنان وظيفه تنظيم بازار گوشت را برعهده دارد.
در پي انتشار اخباري مبني بر اينكه تنظيم بازار گوشت به وزارت بازرگاني واگذار ميشود، دكتر صادق خليليان در گفتگو با ايسنا با بيان اينكه انتقال تنظيم بازار گوشت به وزارت بازرگاني تنها يك پيشنهاد بوده است، كار وزارت جهاد كشاورزي را تنها يك كار توليدي عنوان كرد و گفت: بهتر است وزارت بازرگاني وظايف مربوط به بازار و توزيع آن را براي تمام كالاهاي صنعتي و كشاورزي برعهده داشته باشد زيرا اين كار يك كار تخصصي است و البته اين وزارتخانه تاكنون نيز زحمات بسياري براي تنظيم بازار متحمل شده است.
معاون وزير جهاد كشاورزي با اشاره به اينكه اعتبارات وامكانات بايد متناسب با وظايف، بين وزارتخانهها تقسيم شود، تصريح كرد: پيشنهاد ميكنيم وزارت بازرگاني با امكاناتي كه در اختيار دارد تمامي امور تنظيم بازار محصولات را براساس وظايف خود به انجام برساند.
پنجشنبه 30 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]