تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815566079




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تحلیل آبزرور: نشانه های مثبت در روابط ایران وآمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تحلیل آبزرور: نشانه های مثبت در روابط ایران وآمریکا هفته نامه آبزور در گزارشي اعلام كرد: پيشتر به نظر مي رسيد اتهامات آمريكا مبني بر مداخله ايران در عراق و لبنان نهايتا به وقوع جنگ منجر شود.

عصرایران- يك نشريه انگليسي با اشاره به مذاكرات آتي بين ايران و آمريكا بر سر مسائل عراق نوشت: نشست فردا بين سفيران ايران و آمريكا در بغداد يك فرصت قابل توجه و استثنايي را فراهم مي كند. به گزارش عصر ايران (asriran.com)، هفته نامه آبزور در گزارشي اعلام كرد: اين نشست پس از چند ماه تنش بين تهران و واشنگتن بر سر برنامه هسته اي ايران برگزار مي شود و اين در حالي است كه پيشتر به نظر مي رسيد اتهامات آمريكا مبني بر مداخله ايران در عراق و لبنان نهايتا به وقوع جنگ منجر شود. با اين وجود رويكرد جديد آمريكا به آرامي در حال رشد و نمو است و اين نشست كه دومين نشست بين مقامات ايران و آمريكا در ماه هاي اخير محسوب مي شود نشانگر "تغيير نامحسوس" در سياست دولت بوش در قبال ايران است. به نوشته آبزرور، نشست فردا مسلما اولين نشانه از ظهور يك سياست واقع گرايانه تر در دولت بوش به شمار نمي رود. جرج بوش اخيرا اظهار داشت كه وي از راهنمايي "گروه تحقيق عراق" - يك كميسيون مستقل كه سال گذشته درباره جنگ عراق تحقيق مي كرد – در خاورميانه استفاده خواهد كرد و يكي از توصيه هاي كليدي اين گروه موسوم به "بيكر – هميلتون" مذاكره با ايران و سوريه بود. در همين حال وزارت خارجه آمريكا طي سال هاي متمادي زير سايه نظريه پردازان پنتاگون و دفتر ديك چني، معاون رييس جمهوري قرار داشت. ديدگاه جنگ طلبان كاخ سفيد اين بود كه تنها راه رفتار با ايران تحريك گروه هاي مخالف براي تغيير رژيم بوده است اما بنا به دلايل مختلف (نه لزوما باتلاق نظامي در عراق)، ديدگاه مذكور ديگر عملي به نظر نمي رسد.  درست است  كه تعامل با ايران ساده نيست و اهداف هسته اي آن تهديدي جدي براي منافع غربي ها به حساب مي آيد اما بيزاري از سخنان مقامات ارشد يك كشور نبايد صرفا دليلي بر عدم مذاكره با آن باشد. "حقيقت توازن قدرت در خاورميانه اين است كه آمريكا نمي تواند تهران را ناديده بگيرد." هفته نامه انگليسي در پايان نوشت: خلق و خوي جنگ طلبي شكست خورده است و بايد از اتخاذ ديپلماسي واقع گرايانه واشنگتن مبني بر آمادگي آن براي مذاكره با دشمنانش استقبال كرد. اين حركتي در جهت صحيح مي باشد.  





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 488]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن