واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: دولت عراق هرگونه ارتباط با گروهك منافقين را ممنوع اعلام كرد
خبرگزاري فارس: دولت عراق اعلام كرد كه هرگونه ارتباط با گروهك منافقين در اين كشور ممنوع است و نيروهاي تحت رهبري آمريكا نيز بايد حمايت از اعضاي اين سازمان تروريستي را متوقف كنند.
به گزارش رسيده، كابينه نوريمالكي نخستوزير عراق، طي بيانيهاي رسمي اين گروهك را به مداخله در امور داخلي اين كشور و پشتيباني از فعاليتهاي ضددولتي متهم كرد.
اين بيانيه ميافزايد: كابينه تصميم گرفت كه هرگونه ارتباط با اين سازمان (گروهك منافقين) از سوي هر شخص، سازمان يا حزب عراقي و يا خارجي را ممنوع اعلام كند و آناني كه از اين دستور قانوني تخلف كنند، تحت پيگرد قانون ضد تروريسم عراق قرار ميگيرند.
اين گروهك پيش از اشغال عراق در سال 2003 تحت حمايت كامل صدام، ديكتاتور معدوم، بودند و از خاك اين كشور براي ايجاد ناامني و درگيري ميان شيعيان و كردها استفاده ميكردند، اما نيروهاي آمريكايي اين گروهك را به اردوگاهي در شمال شرقي عراق منتقل كردند و تحت محافظت نيروهاي چندمليتي قرار دادند.
دولت عراق همچنين از نيروهاي ائتلاف نيز درخواست كرد كه ايستهاي بازرسي اطراف اين اردوگاه را به سربازان عراقي واگذار كنند.
منافقين و مجلس عراق
اعضاي و فراكسيونهاي مجلس نمايندگان عراق خواستار اخراج گروهك منافقين از كشورشان شدند.
اعضاي مجلس از فراكسيونهاي ائتلاف يكپارچه ملي، همبستگي كردستان، جبهه توافق و العراقيه و ديگر اعضاي مستقل مجلس در اعتراض به نشست اخير اين گروهك در استان دياله عراق، آن را به شدت محكوم كرده و خواستار خروج فوري اين گروهك تروريستي از عراق شدند.
اعضاي مجلس عراق گفتند كه اين گروهك تروريستي در نشست خود، پا را فراتر از حد خود نهاده و در امور سياسي و امنيتي عراق دخالت كرده است.
محمود عثمان از حزب همبستگي كردستان گفت: اين گروهك، تروريستي است و تاكنون دولت و مجلس عراق چند مصوبه براي اخراج آنها از عراق صادر كردهاند، اما به دليل مخالفت آمريكاييها تاكنون اين گروهك در عراق به سر ميبرد.
وي اضافه كرد كه تنها حامي آنها در عراق آمريكاييها هستند و آمريكاييها از گروهك منافقين به عنوان برگهاي در دشمنياش خود با جمهوري اسلامي ايران بهره ميبرند.
بهاءالاعرجي از جريان صدر نيز گفت كه حضور اين گروهك تروريستي در اراضي عراق امنيت داخلي را به مخاطره مياندازد و بر مناسبات عراق با كشورهاي همجوار اثر نامطلوب دارد و بايد هرچه زودتر از خاك عراق طرد شود.
برخي از اعضاي مجلس نيز اين سؤال را مطرح كردند كه چرا آمريكا كه اين همه از آنها حمايت ميكند، خود پا پيش نميگذارد و به آنها پناهندگي سياسي نميدهد.
يكي از زنان مجلس از استان كركوك كه در سال 1990 و بعد از اشغال كويت با چشمان خود شاهد جنايت عناصر اين گروهك تروريستي عليه مردم عراق بوده است، گفت: منافقين بازوي رژيم سابق بعث هستند.
عباس البياتي از فراكسيون ائتلاف يكپارچه ملي و از تركمنان عراق گفت كه ضروري است كه وزيران امنيتي عراق به مجلس فراخوانده شده و در خصوص وضعيت قانوني حضور اين گروهك در اراضي عراق توضيح بدهند.
عبدالكريم السامرايي از حزب اسلامي عراق نيز گفت كه با حضور هر نوع سازمان تروريستي تحت هر عنواني كه باشد در خاك عراق مخالف است.
السامرايي پيشنهاد داد كه وزير كشور به مجلس فراخوانده شود تا در خصوص وضعيت اين گروهك در عراق و فعاليتهاي شبهه ناكي كه دارد، توضيح دهد.تعدادي از اعضاي مجلس از كوتاهي دولت عراق در متوقف كردن فعاليتهاي اين گروهك تروريستي انتقاد كردند.
محمود المشهداني رئيس مجلس نمايندگان عراق در نهايت با فراخوان وزير كشور به مجلس براي اطلاع كامل از وضعيت گروهك منافقين در عراق موافقت كرد.وي گفت كه وزير كشور فردا براي توضيح در اين خصوص به مجلس فراخوانده ميشود.
چهارشنبه 29 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]