واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي: ترجيح ميدهم در روزنامهاي كار كنم كه وجدانم آسوده باشد امسال موردي مبني بر قطع يارانه نشريه نداشتهايم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: رسانه
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پاسخ به سوالي در اين خصوص كه اگر بنا باشد مانند دوران قبل از وزارت به كار روزنامهنگاري بپردازيد، كدام روزنامه را ترجيح ميدهيد؟ گفت: اسم هر روزنامه را ببرم بقيه دلخور ميشوند، اما ترجيح ميدهم در روزنامهاي كار كنم كه وقتي روزنامه چاپ ميشود و خود به آن نگاه ميكنم، وجدانم آسوده باشد؛ چون ممكن است خبر دروغي را در آن منتشر كرده باشم كه با خواندن آن خبر چهرههاي مردم به خاطر خواندن آن درهم شود.
به گزارش خبرنگار ايسنا، حسين صفارهرندي در حاشيه جلسه امروز هيات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي درباره تقسيم ناعادلانه يارانههاي دولت به بخش فرهنگ گفت: يارانه يك نوع كمك است و اين كمك به كسي تعلق ميگيرد كه استحقاق آن را داشته باشد. يكي از دلايل استحقاق افراد شايستگي و استحقاقي است كه بر مبناي چارچوبها فرد داشته و به اين وسيله يارانه دريافت ميكند.
به گفتهي وي، در اين راستا 10 الي 11 ضابطه داريم مثلا اگر يك روزنامه به موقع منتشر شود و احيانا بين آن تعطيلي نداشته باشد و عملكرد آن به گونهاي نباشد كه مداوم به خاطر شكايت مردم يا مدعيالعموم تذكر دريافت كند و عملكرد آن منطبق با قواعد جاري كشور باشد طبيعي است كه يارانه دريافت خواهد كرد.
صفار هرندي عنوان كرد: سال گذشته 70 نشريه كه برخي از آنها نشريات زرد بودند به دليل اينكه دهها تذكر به آنها داده شده بود و آنها به تذكرات عمل نكرده بودند با قطع يارانه مواجه شدند اما امسال و تاكنون موردي نداشتهايم كه يارانهي نشريهيي قطع شده باشد.
وي رقم كلي يارانه امسال را چيزي حدود يارانه سال گذشته دانست و گفت: خوشبختانه وقتي يارانه به صورت ريالي پرداخت ميشود خود مطبوعات نيز به ما اظهار كردند كه راضيترند، يعني وضعيت سال 86 آنها بهتر از سالهاي قبل آن بوده است. منتهي هرچه تعداد نشريات بيشتر ميشود طبيعتا پرداخت يارانه نيز به آنها كمتر خواهد شد. در واقع ما هر روز يك مجوز جديد به نشريات ميدهيم در حالي كه نظام دولت هم بنا ندارد كه يارانهها را زياد كند.
صفارهرندي تصريح كرد: هدف اين است كه يارانهها اولا هدفمند شوند و به كساني كه استحقاق بيشتري دارند پرداخت شود؛ همچنين به گونهاي شود كه همه نشريات و روزنامهها روي پاي خود بيايستند و بخش خصوصي قدرتمند ما شكل بگيرد در آن صورت ديگر روزي خواهد رسيد كه خيلي نياز به يارانه هم نخواهيم داشت منتهي در بخش فرهنگ تا مدتهاي زيادي يارانه بگيري وجود خواهد داشت.
وي در پايان ادامه داد: خوشبختانه روزنامههاي ما مبرا از چنين اتهامي هستند ولي هستند روزنامههايي كه برايشان مهم نيست مثلا مسالهاي توسط دولت چندين بار تكذيب شده ولي دوباره برخي روزنامهها به همان استناد ميكنند قطعا من در چنين روزنامهاي كار نخواهم كرد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 29 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]