واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: تفنگ بيفشنگ
1-سفر سولانا به تهران و ارائه بسته جديد پيشنهادي 1+5 به ايران كه در واقع حاوي عناصر جديدي نبود و فقط با ادبيات جديد تلاش شده بود تا موضوع درخواست مستقيم تعليق از طريق درخواست اجراي قطعنامه 1803 شوراي امنيت، دوباره مطرح شود، اظهارنظرهاي متفاوتي را به دنبال داشته است.
اگرچه اين دست پيشنهادها به عنوان مشوق هايي براي حل يك مناقشه ارائه مي شود اما در باطن و صورت واقعي، تهديدهايي براي سلب يك حق عمومي و مشروع به شمار مي آيد. آمريكا و غرب تلاش مي كنند با تدارك و ارسال بسته هاي پيشنهادي خود، در قالب مذاكره دست به باج خواهي زده و در مقابل از ايران چهره اي غيرمنطقي به دنيا معرفي كنند.
هرچند زمينه براي تعامل منطقي در موضوع هسته اي ايران فراهم شده است، اما اينكه همزمان با سفر اخير سولانا به تهران و تحويل بسته جديد به مقامات جمهوري اسلامي و قبل از هرگونه اظهارنظر مقامات كشورمان، رئيس جمهور آمريكا در يك اظهارنظر خبر از رد اين بسته توسط ايران مي دهد، نشان دهنده آن است كه آمريكا طرحي از پيش تعيين شده براي برداشتن گامهاي بعدي عليه برنامه هسته اي ايران در دست دارد.
از نگاه ايران، هيچ مشوقي نمي تواند جاي اقتدار نظام و منافع مردم كشور را بگيرد. غني سازي اورانيوم، فارغ از آنكه موضوع مناقشه هسته اي بين ايران و غرب قرار گرفته، امروز جزء حيثيت نظام جمهوري اسلامي شده و همه مردم و مسئولان بر سر آن به توافق رسيده اند و به هيچ وجه عقب نشيني از آن برايشان پذيرفتني نيست.
2- طي سالهاي اخير، آمريكا و غرب و هم چنين رژيم صهيونيستي با اتهام تلاش ايران براي دستيابي به سلاح اتمي، كوشيده اند تا برنامه هاي هسته اي ايران را متوقف سازند.
تصويب سه قطعنامه عليه كشورمان در شوراي امنيت ملي و اعمال تحريمهاي اقتصادي و سياسي ضدمنافع جمهوري اسلامي و تهديدهايي كه هر از چندي توسط كساني كه خود سردمدار جنگ و جنايت در جهان امروزند، جزو تلاشهاي بي وقفه آنان بوده است. چندي پيش شائول موفاز معاون نخست وزير رژيم صهيونيستي در مصاحبه با روزنامه اسراييلي يديعوت آحارونت ادعا كرد كه؛ تحريمهاي اقتصادي عليه ايران فاقد كارايي لازم بوده و بايد با حمله به تاسيسات هسته اي ايران، مانع ادامه فعاليت هاي اتمي اين كشور شد.
روزنامه آمريكايي نيويورك تايمز در سر مقاله خود با عنوان «تهديد كردن ايران» اشاره مي كند: «ايهود اولمرت، نخست وزير اسراييل كه رسوايي فساد گريبان وي را گرفته و حتي اين امر مي تواند او را از شغلش بركنار كند، هدايت اين ادعاها را برعهده داشته و قبل از اينكه با بوش در كاخ سفيد ملاقات كند، عنوان مي نمايد كه بايد با هر وسيله ممكن مانع ايران شد.»
اين تهديدها در حالي صورت مي پذيرد كه خود رژيم اشغالگر قدس برخوردار از 11 نيروگاه هسته اي بوده و بالغ بر 200 كلاهك هسته اي را در زرادخانه هاي اتمي خود نگهداري مي كند؛ امري كه صلح جهاني و امنيت منطقه را به شدت مورد تهديد قرار مي دهد. اين رژيم عليرغم وجود فشارهاي بين المللي تاكنون از امضاي معاهده منع گسترش سلاحهاي اتمي نيز طفره رفته است.
آمريكا در سال 1958 پروازي را بر فراز ديمونا، راكتور هسته اي اسراييل، انجام داد و آژانس هاي اطلاعاتي آمريكا نتيجه گيري كردند كه اين راكتور هسته اي به منظور اهداف نظامي برپا شده است. بنابراين دولت آمريكا از سال 1958 تاكنون از برنامه هاي هسته اي اين كشور آگاه است و برخي از عناصر دولت آمريكا نيز متهم به همدستي و كمك به برنامه هسته اي اسرائيل غاصب مي باشند. اگرچه اين بازي مسخره براي سرپوش گذاشتن بر دخالت مستقيم آمريكا در تسليح اسرائيل به سلاح هسته اي بوده است.
اسرائيل كه به دنبال انحصار هسته اي خود در منطقه خاورميانه است، در سال 1981 تاسيسات هسته اي عراق و در شهريور سال پيش پادگاني را در منطقه ديرالزور سوريه مورد حمله نظامي قرار داد. سكوت مجامع جهاني و در رأس آنها شوراي امنيت سازمان ملل سبب شد تا مقامات اين رژيم از ادبيات گستاخانه تهديد و حمله نظامي براي نيل به اهداف شوم خود استفاده نمايند.
تهديد صريح رهبران رژيم صهيونيستي به حمله نظامي عليه تاسيسات هسته اي جمهوري اسلامي ايران زير چتر حمايت آمريكا، نقض آشكار قوانين بين المللي است و قاعدتا مي بايست از سوي مجامع قانوني و بين المللي واكنش موثري در برابر آن صورت مي گرفت، كه البته اين چنين نشد.
3- چندي قبل ژنرال «مايكل موزلي» فرمانده نيروي هوايي آمريكا و «مايكل وين» وزير نيروي هوايي اين كشور به دليل آنچه اشتباهات مكرر اتمي خوانده مي شد، بركنار شدند. اخراج اين دو نفر نشان دهنده آن است كه مشكل به وجود آمده، حفاظت تسليحات و مواد اتمي زرادخانه آمريكا است.
پايگاه اينترنتي «كامن دريمز» در گزارشي با اشاره به اين خبر و اعتراف به وجود هزاران سلاح اتمي در زرادخانه آمريكا مي نويسد: «آنچه بيشتر آمريكايي ها متوجه نمي شوند، اين است كه تسليحات اتمي نمي تواند از آنان حفاظت كند. اين تسليحات يك سپر دفاعي نيست و تمام كاري كه مي توانيم با آن انجام دهيم تهديد كشورهاي ديگر است.» گفتني است آمريكا مقام اول كشورهاي جهان از لحاظ شمار كلاهك هاي اتمي را دارا مي باشد.
از طرف ديگر بوش، رئيس جمهور آمريكا كه به مناسبت 60سالگي اسرائيل به سرزمين اشغالي فلسطين رفته بود، با تاكيد بر پيوند ناگسستني بين آمريكا و رژيم صهيونيستي مي گويد: «اگر ما به ايران اجازه دهيم كه به سلاح اتمي دست يابد، به نسل هاي آينده خيانتي نابخشودني كرده ايم. به خاطر صلح در جهان نبايد به ايران اجازه اين كار را بدهيم»!
ببينيد كشورهايي كه خود صاحب هزاران كلاهك اتمي در دنيا بوده و بزرگترين سازمان هاي تروريستي جهان را در خود جاي داده اند و بزرگترين جنايتكاران و حاميان تروريسم در جهان به حساب مي آيند، چگونه از ايران اتمي به عنوان خطر در برابر صلح جهاني ياد مي كنند؟!
تمام تهديدهاي نظامي و تحريم هايي كه عليه ايران به كار بسته اند و مذاكرات، مادامي كه با سياست هويج و چماق پيش مي رود، هيچكدام در عزم راسخ مردم و مسئولان امر در دستيابي به فناوري هسته اي، كوچكترين شكافي ايجاد نخواهد كرد و تهديدهاي آمريكا را نشانه روي با تفنگ بي فشنگ مي دانند.
خواسته هاي جمهوري اسلامي ايران كاملا روشن، قانوني و در چارچوب NPT است و مردم ما چيزي بيش از حق مسلم و قانوني خود نمي خواهند. ايران نيز صادقانه به همه ابهامات و سؤالات پاسخ داده است و بازرسان آژانس در اين مورد دستشان كاملا باز است.
جهان، امروز به سمت بحران انرژي و كاهش منابع فسيلي پيش مي رود. طبعا پيوستن سريع تر ايران به چرخه كشورهاي داراي توانايي غني سازي مستقل هسته اي مي تواند تضمين كننده آينده سياسي و اقتصادي و امنيت انرژي در قرن بدون نفت باشد.
منبع خبر :
چهارشنبه 29 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]