تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم گنج بزرگی است که با خرج کردن تمام نمی شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830938682




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

*مراسم روز جهاني بيابان‌زدايي* معاون وزير جهاد كشاورزي: مي‌توان تهديد خشكسالي و بيابانزايي را به يك فرصت تبديل كرد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: *مراسم روز جهاني بيابان‌زدايي* معاون وزير جهاد كشاورزي: مي‌توان تهديد خشكسالي و بيابانزايي را به يك فرصت تبديل كرد


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: كشاورزي و دامپروري

رييس سازمان ترويج، آموزش و تحقيقات كشاورزي با بيان اينكه سطح اراضي قابل كشت در حال كاهش است، بر توليد غذاي بيشتر در واحد سطح تاكيد كرد و با اشاره به بحث بيابانزدايي گفت: اگر ما بخواهيم براي بيابانزدايي و خشكسالي كاري انجام دهيم بايد آن را از حوادث غيرمترقبه خارج كنيم و به مديريت مجموعه بپردازيم.

به گزارش خبرنگار منابع طبيعي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ دكتر جعفر خلقاني در مراسم روز جهاني بيابانزدايي ضمن بيان مطلب فوق با بيان اينكه متاسفانه تشكيل خاك و فرسايش آن در دنيا همزمان صورت مي‌گيرد، افزود: برداشت بي‌رويه از آب‌هاي زيرزميني منجر به پديده بيابان‌زايي مي‌شود.

او با بيان اينكه نمي‌توانيم مديريت منابع و بحث‌هايي همچون بيابانزايي را جدا از يكديگر ببينيم و با اشاره به اينكه قسمت اعظم انرژي توسط بيابان‌ها كسب مي‌شود، ادامه داد: براساس پيش‌بيني‌هاي صورت گرفته در سال 2006 در صورت احداث نيروگاه خورشيدي در صحراي آفريقا علاوه بر تامين نياز آفريقا مي‌توان نياز سالانه جهان را نيز تامين كرد.

معاون وزير جهاد كشاورزي با تاكيد بر اينكه مي‌توان تهديد خشكسالي و بيابان‌زايي را به يك فرصت تبديل كرد، افزود: براي مواجهه با خشكسالي و بيابانزايي پخش سيلاب بر آبخوان‌ها يكي از راهكارهاي موثر به حساب مي‌آيد.

در ادامه اين همايش همچنين دكتر استپي، نماينده UNDP در جمهوري اسلامي ايران با اشاره به اينكه تخريب سرزمين بخش قابل توجهي از مناطق خشكي از كره زمين را تحت تاثير قرار داده است، افزود: تخريب سرزمين بر رفاه مردم و توسعه اقتصادي نيز تاثير گذاشته و همچنين بخش كشاورزي را با مشكل روبه رو كرده و موجب بي‌ثباتي اقتصادي و سياسي مي‌شود.

استپي با بيان اينكه تخريب سرزمين و تغييرات اقليمي به يكديگر پيوسته هستند، ادامه داد: گرم شدن آب و هواي كره زمين موجب تخريب سرزمين، به خصوص در اكوسيستم‌هايي كه بيشتر آسيب‌پذير هستند، شده است علاوه بر اين بيشترين زيان‌هايي كه بر اثر گرم شدن كره زمين در بخش كشاورزي ايجاد مي‌شود موجب سوء تغذيه، افزايش خطرها و كاهش بهره‌دهي كشورهاي توسعه يافته به خصوص در بخش كشاورزي مي‌شود.

او با اشاره به اينكه ممكن است وضعيت بحران غذايي از وضعيت كنوني نيز بدتر شود، گفت: در اين راستا يكي از اقداماتي كه ما مي‌توانيم انجام دهيم مقابله با تخريب سرزمين و مديريت بهتر آب و خاك در سرزمين‌هاي خشك است.

او اضافه كرد: يكي از راه‌هاي مقابله با تخريب سرزمين بيابانزايي پيوستن به معاهدات بين‌المللي است كه در اين زمينه با شناختي كه جوامع جهاني نسبت به پديده بيابانزايي پيدا كرده‌اند بحثي براي اين معاهده شروع شد و ايران از اولين كشورهايي بود كه به اين معاهده پيوست و تاكنون از فعال‌ترين اعضاي اين معاهده بوده است.

وي تشويق جوامع محلي را يكي از راهكارهاي مقابله با اثرات تخريب سرزمين عنوان كرد و گفت: با توجه به نقش كليدي زنان در مديريت منابع طبيعي بايد به صورت وسيعي در كليه برنامه‌ها از مشاركت زنان روستايي استفاده شود.

استپي به پروژه مشترك ايران و UNDP ( پروژه ترسيب كربن در منطقه بيرجند) اشاره كرد و افزود: اين اقدام موجب كنترل بيابان و احياي منطقه و در درازمدت باعث ترويج و توسعه پايدار منطقه و همچنين باعث كاهش بيابانزايي، احياي مناطق و توانمندسازي مردم از طريق ايجاد حس مالكيت شده است.

انتهاي پيام
 سه شنبه 28 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن