واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئيسي تاكيد كرد:نگاه ملي در بحث پيشگيري از وقوع جرم ضروري است
معاون اول رئيس قوه قضائيه گفت: پيشگيري از وقوع جرم به عنوان سياست مهم و راهبردي مستقيم و غير مستقيم در جهت بازدارندگي از وقوع جرم و تخلف است.
به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام و المسلمين سيد ابراهيم رئيسي در همايش سراسري پيشگيري از وقوع جرم در نيروهاي مسلح با تاكيد بر اينكه پيشگيري در سطح فردي، سازماني و ملي بايد صورت بگيرد، افزود: نظم، حركت اخلاقي و انضباط نيروهاي مسلح در جامعه تاثيرگذار است .
وي افزود: پيشگيري از وقوع جرم به عنوان سياست مهم و راهبردي مستقيم و غير مستقيم در جهت بازدارندگي از وقوع جرم و تخلف است و پيشگيري به عنوان يك سياست راهبردي داراي مباحث مختلفي است.
معاون اول قوه قضائيه ، به بررسي جرمشناسي به صورت خرد و كلان پرداخت و گفت: شهر اسلامي شهري است كه در آن اخلاق، قوانين، نظامات و زمينه رشد و تعالي حاكم باشد و موانع اين موارد ممنوع است كه با اين تعريف شهروند كسي است كه به اين قوانين دقيقا احترام بگذارد و نگاه اسلام به شهروند با غرب متفاوت است.
وي تاكيد كرد: اين نظر كه مجازات اكسير تمام دردهاست غلط است.
رئيسي تصريح كرد: در نظام اسلامي سازمانهاي رشد يافته اصل را بر اعتماد به نيروها ميگذارند در حاليكه در مديريت نگاه متفاوت است و برخي اصل را بر اعتماد و برخي ديگر كنترل ميدانند و امام علي (ع) اصل را بر هر دو مورد ميداند.
وي به تفاوت مديريت اسلامي و مديريت در مكاتب ديگر اشاره كرد و افزود: آخرين نكته مديريتي احترام به ديگران و مشتري مداري است اما نگاه اسلام كاملا متفاوت است و ميفرمايد بايد مردم را دوست داشت و فرمانده با نيرو بايد دوستانه رفتار كند.
معاون اول قوه قضائيه با تاكيد بر اينكه در بحث پيشگيري بايد نگاه ملي باشد، گفت: صدور حكم متناسب و اجراي متناسب در قوه قضائيه از راهكارهاي بسيار مناسب در پيشگيري از وقوع جرم است.
رئيسي برخورد صريح، دقيق و عبرتآموز بعد از خودكنترلي در نيروهاي مسلح را موثر دانست و افزود: فقر و بيكاري در وقوع جرم و افزايش جنايت در جامعه موثر است.
وي تاكيد كرد : نگاه تمام مديران بايد پيشگيرانه از وقوع جرم و تخلف باشد در واقع اگر پيشگيري از وقوع جرم از وظايف قوه قضائيه است اما نگاه هر فرمانده، تصميمساز، مدير و تصميمگير در حوزه خودش نيز بايد نگاه پيشگيرانه از وقوع جرم و كاهش نابهنجاري در مجموعه نيروهاي مسلح باشد.
معاون اول رئيس قوه قضائيه، با اشاره به اينكه تمام بخش نظام اسلامي از وظايف اصليشان اين است كه در جامعه آسيب ايجاد نشود، گفت: فعل و ترك فعل هر مدير بايد نگاه پيشگيرانه از وقوع جرم و كاهش آسيب باشد.
رئيسي خاطر نشان كرد: اگر هر مسالهاي را ميتوان در بيرون سازمان قضايي نيروي مسلح رفع كرد ما طرفدار آن هستيم. اگر نشد چارهاي نيست كه صدور حكم و دقت در آن نقش بسيار مهمي دارد.
سه شنبه 28 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]