واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: اولین نمایشگاه بین المللی فوتبالبا توجه به برنامه های توسعه پایدار و همه جانبه ورزش كشور مخصوصاً در بخش فوتبال، بی شك لزوم توجه به صنعت فوتبال بیش از پیش نمود یافته و طرح های توسعه ای ورزش كشور با توجه به استقبال روزافزون از فوتبال نزد جوانان كشور، متضمن توسعه و بهبود صنعت فوتبال می باشد.از طرف دیگر با راه اندازی لیگ برتر و حرفه ای شدن فوتبال كشور، نیاز به آشنایی با علم روز و صنعتی شدن فوتبال با كیفیت و كارآیی بیشتر در عین حال با هزینه كمتر بیش از پیش احساس می شود كه این امر خود موكد برنامه ریزی جهت صنعتی و علمی شدن فوتبال متناسب با علم روز دنیا می باشد.با ورود به هزاره جدید و سرعت رو به رشد فوتبال دنیا و ارتباط تنگاتنگ فوتبال كشورها به تبع آن نوسان ها و چالش های جدید، سر راه دنیای فوتبال قرار گرفته است.اكنون صنعت فوتبال با مشكلات عدیده ای از قبیل: دوپینگ، پدیده اوباشگری، نقل و انتقال غیر قانونی بازیكنان و قیمت های سرسام آور بازیكنان رویارو می باشد.با نگاهی گذرا به فوتبال كشورهای اروپایی و مقایسه آن با فوتبال كشور ایران، درمی یابیم در حالی كه فوتبال اروپا به یك صنعت درآمدزا تبدیل شده است، فوتبال ایران همچنان به صورت مستقیم ( استقلال و پرسپولیس) و غیر مستقیم ( تیم های صنعتی و نظامی) از بودجه عمومی دولت ارتزاق می كنند.
به نظر می رسد اصلی ترین راه رسیدن به صنعت فوتبال همانا الگوبرداری از كشورهای اروپایی صاحب سبك در فوتبال می باشد . البته پر واضح است این راه را باید با در نظر گرفتن فرهنگ اسلامی- ملی، مردم ایران پیمود تا به بیراهه نرویم.هم اكنون فوتبال ایران در آخرین رده بندی فیفا، در مكان 43 قرار دارد و در آسیا نیز بعد از كشورهای كره جنوبی و ژاپن در رده سوم قرار گرفته است.در فوتبال امروز كه در آن فرآیند انتقال فوتبال بومی به فوتبال پیشرفته( علمی) با به كارگیری تكنولوژی اطلاعات، سخت افزارها، نرم افزارهای پردازشگر و شبكه های اینترنت با سرعتی فزاینده صورت می گیرد، اقتصاد صنعت فوتبال به عنوان نیروی محركه اصلی و نیز توسعه رو به گسترش، به عنوان مشخصه اصلی این انتقال مطرح می گردد.تنها با ایجاد نوآوری در سیستم مدیریت، برنامه ریزی، ساختار داخلی، تكنیك و تاكتیك و با هدف توسعه پایدار و مستمر این امكان فراهم خواهد شد تا فوتبال ایران بتواند جایگاه خود را در فوتبال مدرن بازیافته و به روز شود.
از آنجا كه توسعه فوتبال به عنوان یكی از محبوب ترین كشور در هر دو مقوله ورزشی- اقتصادی و ارائه راهكارهای علمی و عملی برای رفع موانع ورزش و اقتصادی موجود، جز با رایزنی و همفكری كلیه دست اندركاران این ورزش میسر نمی باشد، لذا به منظور فراهم آوردن عرصه ای برای ارائه مباحث علمی، ورزشی و اقتصادی و همچنین عرضه آخرین نوآوری ها به طور همزمان در داخل كشور به نظر می رسد برپایی اولین نمایشگاه بین المللی فوتبال، می تواند به عنوان یكی از مهمترین گام های اجرایی در راستای دستیابی به اهداف مطروحه، نقش تعیین كننده ای ایفا نماید.الف- اهداف برگزاری اولین نمایشگاه بین المللی فوتبالاولین نمایشگاه بین المللی فوتبال با اهداف مختلفی برگزار می گردد كه تحقق این اهداف می تواند راه رسیدن فوتبال ایران به قله های افتخار را هموار كند.اهداف برگزاری اولین نمایشگاه فوتبال شامل یك هدف اصلی و تعدادی هدف فرعی می باشد. هدف اصلی كه اهداف دیگر را تحت الشعاع خود قرار می دهد عبارتست از:رشد و اعتلای فوتبال ایران
اهداف فرعی به ترتیب اولویت عبارتند از:الف- ورزشی؛ آشنایی با فوتبال مدرن دنیاب- اقتصادی؛ رشد صنعت فوتبال ایران كه شامل مباحثی چون:اسپانسر، ترانسفر، ساخت ورزشگاه، تولید و صدور لوازم ورزشی و تبلیغات می باشد.ج- توسعه؛ تغییر و تحول و در نتیجه به روز كردن قوانین فوتبال، كه می تواند شامل قوانین: اسپانسر، ترانسفر، تبلیغات، پخش تلویزیونی، نقل و انتقال بازیكن و داوری باشد.د- برنامه ریزی؛ طراحی چارت سازمانی باشگاه و نهادینه كردن مسئولیت ها به منظورعدم تداخل آنها.ب- موضوعات اولین نمایشگاه بین المللی فوتبال1. فوتبال و اسپانسر2. فوتبال و نقل و انتقال بازیكن.3. فوتبال و جراید4. فوتبال و رادیو و تلویزیون5. تولید كنندگان لوازم ورزشی6. فروشندگان لوازم ورزشی7. سازندگان استادیوم8. داوران فوتبال9. مربیان فوتبال10. فوتبال و مباحث پزشكی11. امور خدماتی تیم فوتبال12. كارشناسان امور امنیتی و حفاظت از استادیوم ها13. امور خدماتی ورزشگاه ها14. مدارس فوتبال
ج- گروه های نمایشگاهی فوتبال1. كمیته ملی المپیك2. فدارسیون فوتبال3. باشگاه های خارجی.4. باشگاه های داخلی5. فوتبال چمنی6. فوتبال سالنی7. فوتبال بانوان8. اسپانسر9. اسپانسر داخلی10. اسپانسر خارجی11. سازندگان استادیوم12. مهندسین طراح استادیوم و شركت های سازنده استادیوم.13. تولیدكنندگان چمن طبیعی و مصنوعی و وسایل مربوط به نگهداری آن.14. تولیدكنندگان تابلوهای روشنایی و سیستم صوتی و پخش تصویر ویدئو.15. تولیدكنندگان سیستم گرمایی وس رمایی استادیوم ها.16. سازندگان صنایع پلاستیكی مخصوص استادیوم ها.17. تولیدكنندگان لوازم ورزشیگرمكن، پیراهن، شورت، جوراب، كفش، توپ، ساك ورزشی.18. آژانس های مسافرتی، برگزاركنندگان تور و هتل های مخصوص اعضاء تیم فوتبال و هواداران( بلیط، هتل، حمل و نقل).19. تبلیغات20. رادیو و تلویزیون21. جراید22. مراكز قانونی مانند فیفا، ای اف سی و...23. شركت های بیمه .24. تجهیزات پزشكی و بدنسازی فوتبال.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 519]