محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827260430
آخرين پيشنهادهاي 1+ پنج
واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: آخرين پيشنهادهاي 1+ پنج
سرويس سياسي - اجتماعي: جمهوري اسلامي ايران پاسخ به بسته پيشنهادي گروه 1+5 را به پاسخ منطقي و سازنده گروه
ياد شده به بسته پيشنهادي ايران مشروط كرد.
منوچهر متكي وزير امور خارجه ديروز در ديدار سولانا با وي در تهران كه براي ارائه بسته پيشنهادي گروه 1+5 به ايران صورت گرفت، خاطرنشان كرد: ما منتظر دريافت نظرات مشخص گروه 1+5 در مورد بسته پيشنهادي ايران هستيم و طبيعي است پاسخ ما به بسته گروه ياد شده با نظر داشت پاسخ منطقي و سازنده آن به بسته پيشنهادي تهران خواهد بود. به گزارش ادارهكل اطلاعات و مطبوعات وزارت خارجه متكي در اين ديدار كه مديران كل كشورهاي عضو گروه 1+5 (به استثناي آمريكا) حضور داشتند، افزود: دولت و ملت ايران با دفاع از حقوق حقه و مسلم خود همواره اعلام كرده است كه آمادگي لازم را براي مذاكره در زمينههاي مختلف دارد.
متكي با اشاره به آثار و نتايج بسته پيشنهادي جمهوري اسلامي ايران تأكيد كرد: بسته جمهوري اسلامي ايران متضمن مسائل متنوع و گستردهاي در عرصههاي سياسي، امنيتي، اقتصادي، هستهاي، همكاريهاي منطقهاي و بينالمللي بوده كه نگرش واقعبينانه نسبت به آن، ميتواند زمينهساز مذاكراتي سازنده و شروع فرايندهاي مثبتي در تمامي زمينهها باشد.
وزير امورخارجه به نحوه نگرش كشورها به بسته جمهوري اسلامي ايران اشاره و تصريح كرد: بسته جمهوري اسلامي ايران از سوي بسياري از كشورها مورد استقبال قرار گرفته و آن را به عنوان رويكرد فراگير و منطقي توصيف كردهاند كه ميتواند گشايشگر مذاكرات و فضاي مناسب براي چشماندازهاي آتي باشد.
متكي با تشريح موضوعات و زمينههاي مختلف بسته پيشنهادي خاطرنشان ساخت: ايران در بسته پيشنهادي خودبه موضوعات موردعلاقه طرفين به شكلي جامع و فراگير نگريسته است، در اين بسته مسائل امنيتي، تروريسم، موادمخدر، جرائم سازمان يافته و مهاجرتهاي غيرقانوني از موضوعاتي هستند كه براي تمامي ما تهديدكننده بوده وبايد به دنبال راههاي مبارزه با آن به صورت مشترك باشيم.
وزير امورخارجه خطاب به سولانا خاطرنشان كرد: شما امروز با بستهاي از پيشنهادها به ايران آمدهايد. انتظار ميرود بستههاي پيشنهادي به طور متقابل با رهيافتي منطقي و سازنده مورد بررسي قرار گيرد. اين بررسي بايد براساس احترام متقابل، عدالت، حق حاكميت و تعهدات دسته جمعي صورت پذيرد تا راه براي مذاكرات نتيجه بخش و حل و فصل چالشها و معضلات عمده منطقهاي و فرامنطقهاي هموار شود. اين گزارش حاكي است: سولانا هم پس از تحويل بسته پيشنهادي 6 كشور به همراه نامه وزراي خارجه آنان به وزير امورخارجه با اشاره به اينكه ما خواهان آنيم كه جمهوري اسلامي ايران بسته ارائه شده را به طور جامع بررسي كند، افزود: ما براي تاريخ، تمدن و فرهنگ ايران احترام خاصي قائليم و تأكيد ميكنيم كه حق جمهوري اسلامي ايران را در فنآوري صلحآميز به طور كامل شناسايي ميكنيم.
نماينده عالي سياسي امنيتي اروپا گفت: ما در بسته جمهوري اسلامي ايران نقاط مشترك مناسبي را يافتهايم كه اين نكات ميتواند زمينه مشترك شروع مذاكرات را فراهم سازد.
ديدار سولانا - جليلي
دبير شوراي عالي امنيت ملي در ديدار نماينده سياسي امنيتي اتحاديه اروپا به همراه مديران كل كشورهاي آلمان، فرانسه، انگليس، چين و روسيه تاكيد كرد: رويكرد جمهوري اسلامي ايران در ارائه بسته پيشنهادي به كشورهاي جهان يك رويكرد راهبردي است كه نگاه دراز مدت به منافع همه كشورها دارد.
به گزارش دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي، در اين ديدار جليلي با اشاره به رويكرد همه جانبه و بلند مدت جمهوري اسلامي ايران براي همكاري با كشورهاي جهان گفت: لازمه ورود به فضاي جديد مذاكرات، شناخت شرايط و ظرفيتهاي جديد جمهوري اسلامي ايران در منطقه و جهان است.
دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت : جمهوري اسلامي ايران از هر تلاشي كه در جهت رفع نگراني كشورهاي مختلف جهان درباره موضوعات متفاوت انجام شود استقبال ميكند.
جليلي گفت: جمهوري اسلامي ايران علاوه بر تداوم همكاري با آژانس بينالمللي انرژي اتمي، آمادگي دارد مذاكرات سازنده با كشورهاي مختلف جهان را بر مبناي نكات مشترك بستههاي طرفين از سر بگيرد.
وي افزود نكات مشترك بستههاي ايران و 5+1 ميتواند مسير جديد ديپلماسي بستهها را باز كند.
سولانا نيز در اين ديدار مفاد بسته پيشنهادي شش كشور به همراه نامه وزراي خارجه آنان را براي دبير شوراي عالي امنيت ملي تشريح كرد و اظهارداشت: شش كشور بسته پيشنهادي ايران را به دقت بررسي كردهاند و ارزش زيادي براي بسته پيشنهادي ايران قايل هستند.
وي تصريح كرد ديدگاه 5+1 نسبت به سرفصلهاي بسته پيشنهادي ايران مثبت است.
سولانا تاكيد كرد: شش كشور ضمن استقبال از نكات ارزشمند بسته جمهوري اسلامي ايران، ترديدي براي آغاز گفتگوها ندارند و خواستار از سرگيري سريعتر مذاكرات درباره مشتركات مورد قبول طرفين هستند. در اين مذاكرات طرفين تاكيد كردند با نگاه مثبت مي توانند به نقاط مشترك برسند.
همچنين طرفين اشاره كردند كه زمينه مشتركي در بستههاي ايران و 5+1 وجود دارد.
برخي محتواي بسته پيشنهادي غرب
رسانههاي غربي درباره محتواي بسته پيشنهادي گروه 5+1 نوشتند: شش كشور در پيشنهادشان حق ايران را (فقط) براي توسعه تحقيق، توليد و استفاده از انرژي هستهاي با اهداف صلحآميز، اهدافي مطابق با الزامات پيمان منع اشاعه (ان، پي، تي) به رسميت ميشناسند و انتظار نميرود ايران آن را بپذيرد.
به گزارش ايسنا، يك ديپلمات اروپايي در اين باره گفت: پيشنهاد جديد اندكي متفاوت است، اما اساس آن نميتواند تغيير كند. ما نميتوانيم از اين فراتر برويم.
شش كشور همچنين عاديسازي روابط اقتصادي و تجاري با تهران را پيشنهاد كرده و به ايران كمك ميكنند در امنيت خاورميانه نقش مهمي داشته باشد.
شش كشور ادعا ميكنند: ما به دنبال راهحلي كامل، بلندمدت و صلحآميز براي مساله هستهاي ايران هستيم.در عين حال اين پيشنهاد يادآوري ميكند كه ايران بايد به چهار قطعنامه شوراي امنيت كه تعليق را خواستار است، پايبند باشد.
رويترز هم به نقل از يك ديپلمات انگليسي عاليرتبه در لندن، نوشت: اگر آنها اين (بسته) را رد كنند ما انتظار تحريمهاي بيشتر اتحاديه اروپا را تا پايان ژوييه خواهيم داشت.
يك مقام انگليسي نيز درباره پيشنهاد گروه 5+1 گفت كه پيشنهادها شامل كمك به ايران در همه حوزههايي است كه براي داشتن صنعت برق هستهاي غيرنظامي نيازمند خواهد بود.وي افزود: در اين پيشنهاد تامين تضمين شده سوخت ايران از خارج از كشور مطرح شده است. همچنين شامل گفتگو درباره امنيت و ثبات گستردهتر در منطقه خليجفارس و نيز اقداماتي در خصوص توافقات تجاري، سرمايهگذاري و سياسي است. شبكه خبري بيبيسي هم در گزارشي نوشت: اين آخرين گفتگوها نخواهد بود، اما احتمالا آخرين فرصت حل اين مساله از طريق مذاكره در آيندهاي قابل پيشبيني است.
شبكه خبري اسكاينيوز هم به نقل از يك ديپلمات انگليسي عالي رتبه نوشت: ما حاضريم در خصوص هر چيزي مذاكره كنيم، اما آنها بايد حاضر به همكاري در خصوص غنيسازي باشند.
وي افزود: ما به روشني ميگوييم كه اين روندي بيانتها نخواهد بود و محدوديت زماني دارد. اسكاينيوز افزود: در هر حال به نظر بعيد ميرسد كه مقامات ايران تعليق فعاليتهاي غنيسازي اورانيوم را بپذيرند.
مصاحبه سولانا
خاوير سولانا مسئول سياست خارجي و امنيتي اتحاديه اروپا با بيان اينكه ايران كشور بسيار مهمي است و ما ميخواهيم ايران نقش مهمي در جامعه بينالملل بازي كند، گفت: سفر ما در اين راستا بوده و باورمان اين است كه اين بستههاي پيشنهادي به نتيجه ميرسد.
به گزارش ايرنا در اين كنفرانس مطبوعاتي كه عصر ديروز در محل اقامتگاه سفير آلمان در تهران برگزار شد، سولانا گفت: به عنوان نماينده عالي اتحاديه اروپا و كشورهاي چين، روسيه، انگليس، فرانسه، آمريكا و آلمان (گروه 5+1) به تهران آمدم تا بسته پيشنهادي جديد و جامعي را به ايران ارائه دهم.
وي تأكيد كرد: ما علاقهمنديم رابطه عادي و طبيعي با ايران در همه زمينهها از جمله هستهاي داشته باشم.
سولانا با بيان اينكه همراه خود نامهاي آورده است كه وزراي امور خارجه روسيه، چين، آلمان، فرانسه و انگليس آن را امضا كردهاند گفت: ايران براي ما كشوري پراهميت، بزرگ، با تاريخ و تمدن كهن و نقش مشخص و مهم در جامعه بينالمللي است و اين دليل مهمي براي حضور ما در اينجاست. مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا افزود: اجازه بدهيد درباره پيشنهاد جامعه بينالمللي با شما صريح و مشخص صحبت كنم؛ اين پيشنهاد به ايران اجازه ميدهد برنامه انرژي هستهاي داشته باشد و براي دو طرف فرصتهايي براي ازسرگيري ارتباط خواهد داشت.
وي گفت: ما آمادهايم تا حقوق ايران را براي داشتن انرژي هستهاي براي مقاصد صلحآميز كاملاً به رسميت بشناسيم و در زمينه توسعه برنامه نوين هستهاي كه براساس جديدترين نسل رآكتورهاي آب سبك طراحي شده است همكاري كنيم.
سولانا افزود: ما ميتوانيم با ايران كار كنيم تا تضمينهايي درباره تامين سوخت به ايران بدهيم كه از لحاظ قانوني لازمالاجراست.
وي درباره خطوط اصلي بسته پيشنهادي گفت: در اين بسته اعلام كردهايم كه آمادهايم تا كاملا حقوق ايران را براي داشتن انرژي هستهاي به رسميت بشناسيم. ما آمادهايم تا با ايران در ايجاد برنامه نوين هستهاي و نسل جديد رآكتورها برنامهريزي كنيم.
مسئول سياست خارجي و امنيتي اروپا افزود: ما ميتوانيم با ايران كار كنيم تا تضمينهايي براي ارائه سوخت بدهيم يا سازوكاري را در اين زمينه فراهم كنيم. ما ميتوانيم با ايران در زمينه زبالههاي هستهاي همكاري كنيم. ما آمادهايم به ايران در زمينه توسعه و پژوهش كمك كنيم. اگر بتوانيم موضوع هستهاي را حل كنيم براي همكاري در ساير عرصهها راه باز خواهد بود. در زمينه سياسي آمادگي داريم براي ايجاد امنيت منطقهاي همكاري كنيم. در زمينه اقتصادي نيز آمادهايم در زمينه تجارت آزاد همكاري كنيم.
سولانا خاطرنشان كرد:چشماندازي درباره همكاريها درباره موضوع انرژي وجود دارد و ما علاقهمنديم در زمينههاي زير ساختي مانند ارتباطات و انرژي با ايران همكاري كنيم. ما علاقهمنديم در چهار موضوع مهم كشاورزي، آموزش، مديريت بلاياي طبيعي و هواپيماهاي مسافربري با ايران همكاري داشته باشيم.
مسئول سياست خارجي و امنيتي اتحاديه اروپا تاكيد كرد: ما در تلاشهايمان جدي هستيم تا راه حل قاطعي پيدا كنيم. آنچه ما گفتيم مسايل بسيار مهمي است اما لازمه آن اعتمادسازي است كه بايد ماهيت صلح آميز مساله هستهاي ايران ثابت شود تا اطمينان كافي براي جهانيان ايجاد گردد. وي با بيان اينكه ، گفت: ما در وضعيت برد - برد هستيم. ايران به پيشرفت علاقه مند است تا مشكلات اقتصادي خود را حل كند.
سولانا تصريح كرد: ايران از سوي جامعه بينالملل مورد حمايت واقع ميشود و ما نيز به همراه جامعه بينالملل به اين اطمينان بايد دست يابيم كه ماهيت برنامه هستهاي ايران صلح آميز است. وي افزود: ميدانيد ما شرطهايي داريم اما علاقهمنديم رابطه عادي و طبيعي با كشور شما در همه زمينهها داشته باشيم. از جمله هستهاي. ايران كشور بسيار مهمي است و ما ميخواهيم نقش مهمي در جامعه بينالملل بازي كند و سفرمان در اين راستا بوده و باورمان اين است كه بستههاي پيشنهادي به نتيجه ميرسد.
وي همچنين اعلام كرد كه در طول چند ماه آينده مذاكرات با ايران آغاز خواهد شد.
سولانا در پاسخ به سؤالي درباره غنيسازي و پاسخ ايران به بسته پيشنهادي گروه 5+1 گفت: غنيسازي نقطه توافق نداشتن با ايران است؛ اما منتظر پاسخ تهران هستيم و اميدواريم پاسخ ايران مثبت باشد تا به سمت مذاكرات پيش برويم.خبرنگاري درباره اعتماد نداشتن ايران به غرب سؤال كرد. سولانا در پاسخ گفت: من ميدانم برخي ايرانيها حس بياعتمادي دارند. اين وظيفه ماست كه در مذاكرات مواضع طرف مقابل را درك كنيم. من با ايرانيهاي زيادي صحبت كردهايم و از درد و رنجهاي آنها در طول جنگ ايران و عراق خبر دارم.
خبرنگاري از سولانا رسيد: آيا شما همچنان درخواست تعليق غنيسازي از ايران را داريد با توجه به اينكه سخنگوي دولت ايران گفته است اگر تعليق در بسته پيشنهادي ايران باشد، ما آن را رد ميكنيم.
سولانا پاسخ داد: ما به درخواستمان درباره تعليق ادامه ميدهيم. درباره تعليق در طول مذاكرات بحث ميكنيم. مذاكرات بعد از اين در طول چند ماه آينده آغاز خواهد شد.
وي درباره بسته پيشنهادي ايران هم گفت: سرفصلهاي پيشنهادي ايران با بسياري از محورهاي پيشنهادي ما يكي است و ما ميتوانيم روي اينها كار كنيم، زيرا اين سرفصلها مواردي هستند كه ايران با آن علاقمند است.خبرنگار ديگري از سولانا پرسيد: مبناي قانوني درخواست شما براي تعليق غنيسازي اورانيوم چيست؟ سولانا پاسخ داد: قطعنامههاي شوراي امنيت.
اين گزارش حاكي است: سولانا در پاسخ به پرسشهاي جدي خبرنگاران سعي كرد با خنده طفره رفته و پرسشها را بيجواب بگذارد.
مديركل امور سياسي چين
در جريان اين مصاحبه، مديركل امور سياسي چين هم با تاكيد به اينكه چين از بسته پيشنهادي ايران استقبال ميكند، گفت: بايد روز نقاط مشترك دو بسته ايران و گروه 5+1 تمركز كنيم.
به گزارش ايرنا، جيييليو در پاسخ به پرسش خبرنگار چيني در جريان نشست خبري سولانا در محل اقامتگاه سفير آلمان در تهران، در خصوص موضع پكن، افزود: چين با قدرت تمام از انپيتي و حفظ صلح در منطقه حمايت ميكند و قوياً معتقديم موضع ايران بايد از طريق مذاكره حل شود.وي تصريح كرد: نامه گروه 5+1 و بستههاي پيشنهادي، زمينههاي زيادي را براي حل مسالمتآميز برنامه هستهاي ايران فراهم ميكنند. مدير كل امور سياسي چين خاطرنشان كرد: چين از بسته پيشنهادي ايران استقبال ميكند و ما ميدانيم ايران علاقمند به حل مسأله از طريق مذاكره است.
وي افزود: پيشنهاد من اين است كه تمركزمان را روز ملاقات هاي سازندهاي كه امروز داشتيم قرار دهيم و نقاط مشترك دو بسته را ببينيم تا هرچه سريعتر مذاكرات را آغاز كنيم.
ساير تحولات
* رئيس مجلس مصر تاكيد كرد: استفاده صلحآميز از انرژي هستهاي حق ايران است.
به گزارش ايرنا احمد فتحيسرور در گفتگو با شبكه تلويزيوني العربيه،با تاكيد بر مخالفت مصر با هرگونه تهديد بر ضد ايران گفت: ايران تهديدي عليه منطقه نيست، اما در منطقه داراي نفوذ است.
* پارلمان اروپا با درخواست از ايران براي شفاف عمل كردن در روابطش با آژانس بينالمللي انرژي اتمي، از اعضاي شوراي امنيت خواست پرونده ايران را به آژانس برگردانند و مذاكرات بدون پيششرط با ايران را آغاز كنند.
به گزارش ايسنا، پارلمان اروپا در سندي كه به تصويب اعضا رسيد اعلام كرد كه اين پارلمان معتقد است رژيم منع اشاعه هستهاي تحت پيمان منع گسترش سلاحهاي هستهاي (ان.پي.تي) به طور جدي در خطر است و از شورا و به ويژه دو كشور عضو آن كه داراي سلاح هستهاي هستند ميخواهد كه ابتكار اروپا را در خصوص اجراي الزامات خلع سلاح لحاظ شده در بند VI ان.پي.تي به ويژه در راستاي كنفرانس بازنگري ان.پي.تي كه در سال 2010 برگزار خواهد شد، به پيش ببرد.
* رئيس جمهوري آمريكا با اعلام نااميدي از رد بسته پيشنهادي غرب به ايران، آن را بستهاي دانست و گفت: ايرانيها از عزم خود در برخورداري از دانش هستهاي دست نميكشند.
به گزارش فارس، جرج بوش كه از چند روز پيش به اروپا سفر كرده است، در گفتگوي مطبوعاتي مشترك با نيكولا ساركوزي همتاي فرانسوي خود در پاريس درعين حال استفاده از انرژي هستهاي صلحآميز را حق ايران دانست و گفت: من با اين سخن موافق هستم كه آنها بايد از حق داشتن انرژي هستهاي غيرنظامي برخوردار باشند، در واقع ولاديمير پوتين رئيس جمهوري سابق روسيه اين پيام را به ايران منتقل كرد. رئيس جمهوري فرانسه گفت: هم اكنون در زمينه انرژي هستهاي صلحآميز درهاي مذاكره فوري و بدون هرگونه قيد و شرط با ايران باز است.
ساركوزي اظهارداشت: ايران مانند هر كشور ديگري حق دستيابي به انرژي هستهاي صلحآميز را دارد.
وي مدعي شد كه غرب آماده كمك به ايران است، به شرطي كه رهبران فعلي ايران از خود حسن نيت نشان دهند و اجازه دهند تا بازرسان كار خود را به پايان برسانند
ساركوزي تاكيد كرد: مردم ايران مردم بزرگي هستند و از تمدن كهني برخوردارند و احتياج به پيشرفت اقتصادي دارند و سزاوار بيشتر از آن هم هستند.
لاريجاني: مجلس هوشيارانه استيفاي حقوق هستهاي كشور را دنبال ميكند
دكتر علي اردشير لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي، در جلسه علني امروز تأكيد كرد: مجلس، در استيفاي حقوق هستهاي ايران با هوشياري و نظارت كامل حضور خواهد داشت و بسته پيشنهادي گروه را مورد بررسي قرار ميدهد.
وي افزود: ما، از حل و فصل موضوع هستهاي ايران در چارچوب مذاكره استقبال ميكنيم و خواست ملت در اين امر، مبتني برنظامات بينالمللي است.
رئيس مجلس همچنين توصيه كرد كه مجامع بينالمللي به دنبال نسيان ايرانيان نباشند كه اين امر موجب وقتگذراني خواهد شد.
تحقق عدالت برمبناي رهنمودهاي مقام معظم رهبري
لاريجاني در ادامه سخنانش رهنمودهاي مقام معظم رهبري را به نمايندگان مجلس هشتم منظومهاي متين براي حركت آتي مجلس دانست و اظهارداشت: اهميت اين رهنمودها، منبعث از جوهره ديني نظام است و عمل به آن، سعادت را در بردارد.
وي يادآور شد: اين رهنمودها، استحكام، جايگاه و اهميت نمايندگي مجلس را نشان ميدهد كه فكر و ذكر نمايندگان چنانچه در تراز آداب آن رخ نمايد؛ چه در نگارش قوانين و چه در امر نظارت برقوا، تصويري از ولايتي است كه برخاسته از ولايت الهي است و به همين دليل براي همه لازمالاجراست و ميتواند مبناي تحقق عدالت قرار گيرد.
مماشات نكردن مجلس در مسايل اصولي
لاريجاني سپس گفت: براساس رهنمودهاي رهبري، ما، مجلس را نماينده جريان پاسخگويي به نيازهاي ملت در راستاي مسئوليت الهي تلقي ميكنيم و به همين دليل در تحقق 2 عنصر اصلي، يعني پيشرفت و عدالت، مماشات نخواهيم كرد.
رئيس مجلس آنگاه با استناد به رهنمودهاي مقام معظم رهبري در مورد مناسبات قواي سهگانه اعلام كرد: با چنين بنيان قانونگذاري، تخطي از قوانين مصوب مجلس نه تنها با توجه به قوانين جاري كشور مستوجب عقوبت است، بلكه خلل در سنت و نظم الهي تلقي شده و عين بيعدالتي است.وي افزود: تصور تخلف قانوني با هر انگيزه، كژي در فهم مسير اسلامي و عمل به وظيفه است.رييس مجلس آنگاه سالگرد شهادت اماني، بخارايي، صفار هرندي و نيكنژاد از اعضاي گروه فداييان اسلام را گراميداشت.
يکشنبه 26 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 262]
-
گوناگون
پربازدیدترینها