واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: مدير مهد قرآن ساري:تفاوت سبك آموزش قرآن در مدارس و مراكز قرآني موجب سردرگمي دانشآموزان ميشود
گروه فعاليتهاي قرآني: نوع تدريس معلمان قرآن در مدارس با سبك آموزش در موسسات و مراكز قرآني به طور معمول تفاوت دارد و اين موضوع باعث ايجاد دوگانگي براي قرآنآموزان ميشود.
«علي حسنپور» مدير مهد قرآن ساري، در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: بايد از طريق هماهنگي با مدارس فعاليتهاي اوقات فراغت تابستان دانشآموزان را طوري برنامهريزي كرد كه دوباره همان موضوعاتي كه در طول سال تحصيلي مطرح ميشده در ايام تابستان نيز ادامه پيدا نكند.
وي افزود: به طور مثال روخواني و روانخواني قرآن كريم در طول 9 ماه از سال به دانشآموزان آموزش داده ميشود و ميتوان به جاي آن و در روزهاي تابستان كلاسهاي ترجمه موضوعي قرآن، تفسير، تحقيق در قرآن و مفاهيم قرآني به قرآنآموزان علاقهمند آموزش داده شود.
حسنپور با انتقاد از سبك آموزش قرآن در مدارس، تاكيد كرد: نوع تدريس معلمان قرآن در مدارس با سبك آموزش در موسسات و مراكز قرآني به طور معمول تفاوت دارد و اين موضوع باعث ايجاد دوگانگي براي قرآنآموزان ميشود كه بالاخره به كدام روش بايد عمل كنند.
مدير مهد قرآن ساري تصريح كرد: مسابقات قرآني ميتواند تنوع زيادي در فعاليتهاي قرآني تابستان ايجاد كند و بازدهي كار را بالا ببرد، همچنين لازم است در اين زمينه از نوآوريها و تجربيات ديگر مراكز قرآني نيز بهرهبرداري شويم تا طرحهاي جديدي كه پاسخگوي نياز فعلي باشد به مورد اجرا گذاشته شود.
وي با اشاره به تحولات به وجود آمده طي ساليان گذشته، يادآور شد: در طول سالهاي گذشته جامعه رشد كرده و تغييرات مهمي در تفكرات و امكانات موجود اتفاق افتاده كه خود ضرورت تنوع در فعاليتهاي قرآني را بر همگان اثبات ميكند و ما ديگر نميتوانيم با همان روشهاي قديمي به كار ادامه دهيم بلكه لازم است نوآوريهايي داشته باشيم.
اين كارشناس قرآني گفت: اگر برنامههاي قرآني متنوع در موسسات مختلف اجرا شود در فصل تابستان ميتوان تا روزي سه ساعت هم براي قرآنآموزان برنامه گذاشت و آنها را در اين مراكز حفظ كرد اما متأسفانه به علت مهيا نبودن شرايط لازم نميتوانيم نيروي جديد جذب كنيم و در نتيجه از تعداد قرآنآموزان نيز كاسته ميشود.
وي در ادامه با اشاره به مثبت بودن دعوت از استادان برجسته قرآني در مراكز قرآني شهرستانها، اظهار كرد: دعوت از استادان قرآني بسيار موثر است و خود ما از استاد «پرهيزگار» براي حضور در مهد قرآن ساري دعوت كرديم كه نتايج خوبي داشت و استقبال مناسبي از سوي قرآنآموزان صورت گرفت.
حسنپور با تأكيد بر نقش رسانهها در اطلاعرساني قرآني، تصريح كرد: در يك روزنامه ورزشي ميديدم در كنار مطالب و اخبار مربوط به خودش، چند خط كوتاه از تفسير قرآن كريم را چاپ كرده بود كه تأثير فوقالعادهاي روي مخاطب دارد و از اين نظر مسئولان رسانهها ميتوانند كارهاي مهمي در زمينه تبليغ قرآن انجام دهند.
مدير مهد قرآن ساري در پايان يادآور شد: برگزاري مسابقات قرآني و بيان نكات اخلاقي، آداب و رسوم و غيره به صورت كوتاه از زبان قرآن كريم از طريق رسانهها به ويژه صدا و سيما ميتواند طيف گستردهاي از مردم را با قرآن آشنا كند.
يکشنبه 26 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 269]