تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816340533




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يافته هاي دانشمندان نشان داد: فوليك اسيد از قلب بيماران ديابتي حفاظت مي‌كند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: يافته هاي دانشمندان نشان داد: فوليك اسيد از قلب بيماران ديابتي حفاظت مي‌كند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي

نتايج يك پژوهش جديد نشان داده است كه مصرف فوليك اسيد به حفاظت از قلب بيماران مبتلا به ديابت كمك مي‌كند.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، به گفته پژوهشگران؛ فوليك اسيد از ماهيچه قلب در برابر حمله بي امان مقادير بسيار بالاي گلوكز كه در بدن مبتلايان به ديابت اتفاق مي‌افتد، محافظت مي‌كند.

گروهي از پژوهشگران دانشگاه چارلز استورت در استراليا و بيمارستان صليب سرخ گوآنگشو و كالج پزشكي تايشان طي آزمايشات خود بر روي موش‌هاي آزمايشگاهي مبتلا به ديابت دريافتند كه استفاده از فوليك اسيد به ميزان قابل ملاحظه‌اي نرخ مرگ سلولهاي قلبي در موش‌ها را كاهش مي‌دهد.

دكتر كلسين وانگ از دانشگاه چارلز استورت در اين باره گفت: اين مطالعه بر روي مدل حيواني ديابت نشان داد كه مصرف مكمل‌هاي رژيمي فوليك اسيد به مدت 11 هفته به طور چشمگيري در كاهش ميزان مرگ سلولي در بافت قلب اين موش‌ها موثر است.

اين پژوهش هم چنين نشان داد: فوليك اسيد بر تقويت فعاليت ژنهايي كه از مرگ سلولي جلوگيري مي‌كنند موثر بوده و ژن‌هاي تقويت كننده فرآيند مرگ سلولي را سركوب مي‌نمايند.

وانگ در ادامه تاكيد كرد: اين پژوهش براي نخستين بار در دنيا صورت گرفته و اين نقش درماني فوليك اسيد تاكنون هرگز كشف نشده است.

وانگ افزود: اين كشف جديد بسيار شگفت انگيز و مهم است چرا كه مدتهاي بسيار زيادي ما در زمينه محفاظت و در امان نگه داشتن قلب در برابر سطح بالاي گلوكز در خون بويژه در مراحل اوليه بيماريهاي قلبي عروقي، موفقيت چشمگيري نداشتيم. هم اكنون تنها با يك دوره كوتاه درمان با فوليك اسيد مي‌توانيم شاهد كاهش آشكار نرخ مرگ و مير سلولهاي بافت قلب باشيم. مهمتر اينكه با اين شيوه درماني درصد نجات سلولهاي قلبي نيز بهبود پيدا مي‌كند و اين ويتامين سلولها و ماهيچه‌هاي قلب را در برابر آسيبهاي بعدي در اين بيماران مقاومتر مي‌كند.

گفتني است كه بيماري ديابت يكي از مهمترين فاكتورهاي خطرزا در بروز بيماريهاي قلبي عروقي در جهان است. با رشد بيماري ماهيچه قلب ديابتي، خطر ابتلا به نارسايي‌ها و مشكلات قلبي به ميزان قابل ملاحظه‌اي افزايش پيدا مي‌كند.

نتايج اين مطالعه در مجله «داروها و درمان قلبي – عروقي» به چاپ رسيده است.

فوليك اسيد و فوليت اشكالي ازويتامين B4 محلول در آب هستند. اين ويتامين به طور طبيعي در مواد غذايي وجود دارد و گاهي هم مي‌توان آن را با مصرف مكمل‌ها دريافت كرد. سبزيجات داراي برگهاي سبز و پهن مانند اسفناج، ‌كاهو و لوبياي خشك و نخود، ‌محصولات غلات غني شده، دانه آفتابگردان و تعدادي ديگري از ميوه‌ها و سبزيجات خاص منابع غني از فوليك اسيد هستند.

هم چنين مواد غذايي چون جگر، عدسي، سبوس برنج، مخمر آبجو، آرد سويا، بادام زميني، برگ شلغم، گندم و مارچوبه منابع قابل توجه فوليك اسيد به شمار مي‌آيند.

جوشاندن، حرارت دادن مواد غذايي مي‌تواند فوليك اسيد را از بين ببرد. هم چنين نگهداري مواد غذايي به مدت زياد در دماي معمولي اتاق مي‌تواند محتواي اسيد فوليك را از بين ببرد.

وجود فوليت براي توليد و نگهداري از سلولهاي جديد بدن ضروري است. اين امر بويژه در دوره‌هاي تقسيم سلولي سريع و رشد مانند دوران جنيني و بارداري بسيار ضروري و مهم است.

طبق جدول ارائه شده از سوي كارشناسان؛ با افزايش سن نياز به مصرف اين ويتامين افزايش پيدا مي‌كند و ميزان مجاز توصيه شده فوليت در رژيم غذايي براي مردان و زنان 15 سال به بالا 400 ميكروگرم، براي زنان باردار400 ميكروگرم، زنان شيرده 280 ميكروگرم، شيرخواران 25 ميكروگرم،‌ كودكان 1 تا 6 سال بين 35 تا 75 ميكروگرم و براي دختران و پسران نوجوان تا 14 سالگي 150 ميكروگرم است.

انتهاي پيام
 يکشنبه 26 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 234]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن