واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: بااشاره به رشدبيش از10درصدي مصرف لوازم آرايشي درسالهاي اخير معاون غذاوداروي وزيربهداشت درگفت وگوباايسنا: اكثريت بازارلوازم آرايشي دراختيارتوليدات خارجي است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
معاون غذا و داروي وزير بهداشت با اشاره به رشد بيش از 10 درصدي مصرف لوازم آرايشي در كشور طي سالهاي اخير از افزايش بيش از حد مصرف اين قبيل لوازم در كشور نسبت به ساير كشورهاي جهان خبر داد و با بيان اينكه در كشورهاي پيشرفته ميزان اين رشد در حدود 5 تا 6 درصد است بر لزوم متعادل شدن بازار مصرف لوازم آرايشي در كشور تاكيد كرد.
دكتر رسول ديناروند در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايرن (ايسنا)، افزود: اگرچه رشد زياد مصرف لوازم آرايشي در كشور نامطلوب است اما در حال حاضر ورود زياد لوازم آرايشي قاچاق، معضل اصلي اين عرصه است.
وي با بيان اين كه در حال حاضر اكثريت بازار لوازم آرايشي در اختيار توليدات خارجي قرار دارد در عين حال گفت: اما خوشبختانه در سالهاي اخير لوازم آرايشي توليد داخل كشور نيز به علت كيفيت بالا و همچنين قيمت پايين از استقبال خوبي بهرهمند شدهاند.
معاون غذا و داروي وزير بهداشت اظهار كرد: اگرچه واردات لوازم آرايشي خارجي در سالهاي اخير تسهيل شده است اما همچنان شاهد افزايش ورود اين كالا به صورت قاچاق به داخل كشور هستيم. به طوري كه وجود فراوردههاي آرايشي تقلبي در بازار به شدت افزايش يافته است.
ديناروند در اين رابطه به شناسايي هفت نوع فراورده تقلبي تحت عنوان يك برند مشخص اشاره و اضافه كرد: به طور قطع لوازم آرايشي قاچاق در درجه نخست موجب بروز آسيب به مصرف كنندگان ميشود.
وي بر اين اساس از افراد جامعه خواست تا لوازم آرايشي را از مراكز مجاز تهيه و به برچسب واردات بر روي كالا توجه داشته باشند؛ چرا كه كالاهاي فاقد برچسب واردات قطعا تقلبي و قاچاق هستند.
معاون غذا و داروي وزير بهداشت از سوي ديگر به مبادي ورودي بسيار گستره كالاهاي قاچاق آرايشي اشاره كرد و با تاكيد بر اينكه كنترل اين مبادي سخت و دشوار است، خاطرنشان كرد: براي جلوگيري از مصرف كالاهاي قاچاق آرايشي موثرترين راه فرهنگ سازي براي مصرف كنندگان است.
به گفته معاون غذا و داروي وزير بهداشت در حال حاضر حدود 300 شركت خارجي توليد كننده لوازم خارجي از سوي وزارت بهداشت تاييد سطح شدهاند و اين شركتها بيش از هزار قلم كالاي آرايشي را توليد ميكنند. بنابراين كساني كه مايل به استفاده از لوازم آرايشي خارجي هستند به راحتي ميتوانند كالاهاي مرغوب را تهيه كنند.
وي البته معضل ورود كالاهاي قاچاق را مربوط به لوازم آرايشي ندانست و با اعلام واردات شش ميليارد دلاري فرآوردههاي قاچاق تاكيد كرد: علاوه بر اين كه تقلبي بودن كالاهاي قاچاق در جهان به اثبات رسيده است از سوي ديگر ورود اين ميزان كالاي قاچاق به اقتصاد كشور لطمه ميزند.
انتهاي پيام
يکشنبه 26 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 236]