واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استفاده از توانايي جوانان در برنامهريزيها بايد به عنوان يك اصل دنبال شود
خبرگزاري فارس: معاون سياسي و امنيتي استانداري هرمزگان گفت: استفاده از ذوق و استعدادهاي جوانان در برنامهريزي براي آنان بايد به عنوان يك اصل دنبال شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس، محمدحسن پرآور ظهر امروز در نشست ساماندهي اوقات فراغت جوانان افزود: اهميت اوقات فراغت با شرايط موجود و توطئههاي دشمنان رسالت مسئولان را خطير و دوچندان كرده است.
وي افزود: اگر اوقات فراغت جوانان ساماندهي و مديريت نشود چالش بزرگي را پيش روي مسئولان قرار ميدهد كه جبران آن بسيار سخت و يا گاهاً ناممكن است.
پرآور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينكه يك سوم از جمعيت استان هرمزگان را جوانان تشكيل ميدهند افزود: سال گذشته عليرغم تلاش مسئولان امر تنها 9 درصد از جمعيت جوان استان تحت پوشش اين طرح قرار گرفت. كه طبق ارزيابيهاي صورت گرفته دليل عمده آن عدم اطلاع جوانان از برنامههاي طرح اوقات فراغت عنوان شده است.
وي خطاب به مسئولان امر افزود: در تابستان امسال شرايط بايد به گونهاي فراهم شود كه به لحاظ كمي و كيفي در آمار ارتقا داشته باشيم.
معاون سياسي و امنيتي استانداري هرمزگان در ادامه با تأكيد بر اينكه تخفيف نيافتن اعتبارات براي برگزاري اردوها و برنامههاي طرح اوقات فراغت نبايد در روند اجرايي اين طرح تاثير منفياي داشته باشد افزود: برنامهريزي براي جوانان هرگز نبايد متوقف شود بلكه استفاده از تمام توان دستگاههاي اجرايي و استفاده از ساير نيروهاي مردمي نظير NGO ها بايد در برنامهها گنجانده شود.
پرآور تصريح كرد: آشنايي هرچه بيشتر جوانان با فرهنگ ايثار و شهادت بايد رأس امور قرار گيرد و مربيان حتيالامكان سعي كنند استفاده از روشهاي آموزشي جديد را سرلوحه كار خود قرار دهند.
در ادامه اين نشست رئيس سازمان بسيج سازندگي منطقه مقاومت هرمزگان گفت: غنيسازي اوقات فراغت جوانان كه جمعيت فراوان با استعدادهاي مختلف را در استان تشكيل ميدهد و همچنين بخش محروميتزدايي را ميتوان با توسعه تعرفههاي بسيج سازندگي به ويژه اردوهاي هجرت 3 محقق ساخت.
علي ميرجليلي افزود: طرح بسيج سازندگي كه بنا به تدبير مقام معظم رهبري در سال 79 پيشنهاد شد يكي از مهمترين و كاربرديترين طرحهايي است كه در جهت غنيسازي اوقات فراغت جوانان مطرح شده است.
وي افزود: اين طرح داراي ويژگيهاي خاص و منحصر به فردي است كه از رويكردي روانشناسانه و مبتني به شناختي عميق از خواستهها و نيازهاي روحي و رواني برخوردار بوده و منطبق بر علايق و خواستههاي جوانان است.
ميرجليلي اولويتهاي طرحهاي بسيج سازندگي را غنيسازي اوقات فراغت با استفاده از نيرو و نشاط جوانان، خدمترساني و مردمياري در روستاها و نقاط محروم كشور و شناسايي زمينههاي اشتغال و به دنبال آن ايجاد اشتغال عنوان كرد.
در ادامه اين نشست برنامهها و طرحهاي پيشنهادي توسط مسئولان مورد بررسي قرار گرفت.
انتهاي پيام/ب
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 324]