واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: استاندار كرمان: بسياري از جاذبههاي گردشگري استان ناشناخته ماندهاند
استاندار كرمان گفت: بسياري از جاذبههاي گردشگري اين استان تاكنون براي مردم كشور و حتي در خود اين خطه ناشناخته ماندهاند.
محمد رئوفينژاد روز شنبه در نشست كارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري استان كرمان افزود: بيشتر ظرفيتهاي گردشگري اين استان مظلوم و مغفول واقع شدهاند.
وي گفت: به عنوان مثال در بندر گوغر واقع در شهرستان بافت نمودهايي از عجايب طبيعت ديده ميشود كه نه تنها ايرانيان بلكه كرمانيها هم آنها را نديدهاند و از آنها خبر ندارند.
او بيان كرد: در بندر( (Bondarدوساري جيرفت نيز دهها نمونه جذاب گردشگري وجود دارد كه كسي از آنها اطلاعي ندارد.
استاندار كرمان به منطقه لالهزار بردسير اشاره كرد و افزود: ظرفيت توليد گل محمدي در اين منطقه نيز تاكنون براي مردم ناشناخته مانده بود.
وي با اشاره به به برپايي جشنواره گل و گلابگيري طي روز گذشته در لاله زار بردسير افزود: بسياري از افرادي كه در اين جشنواره حضور يافتند از اين ظرفيت بياطلاع بودند و با ديدن گلستانهاي گل محمدي شگفت زده شدند.
او گفت: كيفيت و كميت گلاب توليدي در لالهزار بردسير حتي از قمصر كاشان هم بالاتر است و كيفيت خاك لالهزار در روي كره زمين براي پرورش گل محمدي استثنايي و بينظير است.
استاندار كرمان استقبال ۱۰هزار نفر از برپايي جشنواره گل و گلابگيري در بردسير را نشانه علاقهمندي مردم به جاذبهاي طبيعي گردشگري و نياز روحي و رواني آنان ارزيابي كرد.
وي تاكيد كرد: اين جشنواره بايد هر سال در لالهزار برگزار و امكاناتي فراهم شود تا قشرهاي مختلف مردم نه فقط قشرهاي خاص بتوانند در اين جشنواره شركت كنند.
او ايجاد تنوع در اينگونه برنامهها را در سلامتي، ايجاد روحيه نشاط و شادابي، اميدواري و رضايتمندي مردم و همچنين رونق اقتصادي استان موثر دانست.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كرمان نيز در اين نشست گفت: برگزاري جشنوارههاي مختلف و تبليغات و اطلاع رساني در مورد جاذبههاي گردشگري و طبيعي در توسعه صنعت گردشگري تاثيرگذار است.
علي كارنما افزود: امسال مبلغ قابل توجهي از اعتبارات اين سازمان به موضوع تبليغات و اطلاعرساني و برپايي جشنوارهها اختصاص يافته است.
وي حضور ۱۰هزار نفر از مردم كرمان در جشنواره گل و گلابگيري در لالهزار بردسير را نشاندهنده تاثير تبليغات مناسب و نياز مردم به تفريح و داشتن مكاني آرام براي گذران اوقات فراغت برشمرد.
مسوول پايگاه بافت تاريخي كرمان نيز در اين نشست اعلام كرد: براي معرفي استان كرمان در سطح جهاني حركتهاي خوبي آغاز شده است.
علي توكلي افزود: در حال حاضر ۶۲اثر از كشور براي ثبت جهاني در فهرست موقت قرار گرفته كه از اين تعداد پنج اثر مربوط به استان كرمان است.
وي اين آثار را روستاي صخرهاي ميمند، محوطههاي تاريخي جيرفت، كوير لوت شهداد، پارك ملي حيات وحش خبر و روچون در شهرستان بافت و بافت تاريخي، فرهنگي شهر كرمان ذكر كرد.
او اضافه كرد: ثبت جهاني آثار در دو بعد ميراث طبيعي و فرهنگي بررسي خواهد شد كه احتمالا كوير لوت و بافت تاريخي شهر كرمان در پنج سال آينده در فهرست اصلي آثار ثبت خواهند شد.ك/۲
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]