تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اطاعت خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با معصيت خدا بدبخت نمى‏گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854955044




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش كامل ايسنا از پي‌گيري روند اجراي مصوبات استاني دولت در لرستان


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: گزارش كامل ايسنا از پي‌گيري روند اجراي مصوبات استاني دولت در لرستان


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

صبح روز دوشنبه در نخستين روز سفر به استان لرستان براي انجام چهاردهمين سفر پيگيري اجراي مصوبات استاني دولت، خبرنگاران از اجراي پروژه نصب و راه‌اندازي سيستم ILS فرودگاه خرم‌آباد بازديد كردند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) محمدمراد ياورصاد مدير اين فرودگاه گفت: اين پروژه جزء مصوبات سفر اول هيات دولت به اين استان بوده كه جهت نشستن هواپيما در هواي نامساعد تاسيس شد و اعتبار اين سيستم يك ميليارد و ‌‌٣٠٠ ميليون تومان است.

وي ادامه داد: قبل از اين به دليل نامساعد بودن هوا با كنسل شدن پروازهاي زياد اين فرودگاه مواجه بودند كه از ‌‌١٧ خرداد امسال با نصب اين دستگاه كه به صورت سه سيستمي كار مي‌كند، حتي يك پرواز كنسل نشده است.

هم‌چنين صابري استاندار لرستان درباره اين پروژه گفت: در مجموع هفته‌اي سه روز پرواز به اين فرودگاه انجام مي‌شود كه اين امر باز هم مورد رضايت مسوولان استان نيست و اميد است در آينده نزديك پروازها به صورت مستمر و همه روزه انجام شود.

به گزارش ايسنا، خبرنگاران هم‌چنين از كتابخانه عمومي شماره ‌‌٢ خرم‌آباد بازديد كردند.

علوي مديركل سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامي استان لرستان در توضيح اين پروژه گفت: اين پروژه ‌‌٣ هزار و ‌‌٨٥٠ متر مربع زيربنا دارد كه از سال ‌‌٨٠ تا ‌‌٨٣ هيچ اقدامي براي ادامه ساخت اين نوع پروژه وجود نداشت ولي از سال ‌‌٨٣ تا امروز پيشرفت خوبي داشته و تاكنون براي آن ‌‌٦٩٠ ميليون تومان هزينه شده كه ‌‌٦٠ ميليون تومان آن از مصوبات سفر هيات دولت بوده است.

وي افزود: براي تكميل اين پروژه ‌‌١٠٠ ميليون تومان ديگر لازم است و براي تجهيز آن به ‌‌٥٠ ميليون تومان نياز داريم.

همچنين علوي مديركل سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامي استان عنوان كرد: حدود ‌‌٥ كتابخانه در حال مطالعه است و كتابخانه شهرستان بروجرد نيز آماده تحويل است.

صابري استاندار استان لرستان نيز در توضيحي درباره بخش فرهنگ و هنر استان گفت: در اين بخش علي‌رغم علاقه‌مندي و مهارت در زمينه هنرهاي سنتي و محورهاي مختلف آن‌گونه كه بايد و شايد در حد مطلوب و در حد شان نيست عمده كتابخانه‌هاي استان عمومي است و عمدتا در حال استهلاك و متروكه شدن هستند.

استاندار لرستان همچنين كمبود مصالح را از علل ديگر عقب افتادگي پروژه‌ها دانست و گفت:‌ در بخش كتابخانه مركزي كه در جاي مناسبي در خرم آباد است از ‌‌٦ سال پيش ساخت آن مطرح بوده اما به دلايل متعدد تا خرداد ‌‌٨٦ كار آن شروع نشده بود كه از خرداد ‌‌٨٦ شروع به كار شده و وضعيت خوبي دارد و در سال جاري ‌‌٦٥٠ ميليون تومان اعتبار پيش‌بيني كرده‌ايم تا عمليات ساختماني آن انجام شود.

وي گفت: در بخش فرهنگ و هنر نيز مجتمع‌هاي فرهنگي در حال ساخت است ولي با اين وجود ساخت آن‌ها طولاني شده است كه سعي مي‌كنيم امسال شش پروژه مجتمع فرهنگي و هنري را با لحاظ اعتبار در سفر دوم هيات دولت به مرحله انجام برسانيم و تا شهريور امسال سه مجتمع را تكميل كرده و سه تاي ديگر نيز تا پايان سال ‌‌٨٨ تكميل خواهد شد.

به گزارش ايسنا خبرنگاران در ادامه بازديد از بيمارستان ‌‌٢٠٠ تختخوابي شهيد رحيمي خرم‌آباد نيز بازديد كردند كه در اين بازديد احمد غلامي رييس سازمان مسكن و شهرسازي لرستان در توضيح اين پروژه گفت: عمليات تخريب اين پروژه از انتهاي سال ‌‌٨٢ شروع و عمليات اجرايي آن از همان سال آغاز شد، اين پروژه در هفت طبقه با زيربناي ‌‌٢٢ هزار و ‌‌٧٧٤ متر مربع در حال ساخت است و به ازاي هر تخت حدود ‌‌١١٠ متر مربع در پروژه پيش‌بيني شده است. اعتبار مصوب اين پروژه قبل از سفر هيات دولت ‌٦ / ‌٤٢٨٣٣٨ ميليون ريال بود كه بعد از سفر هيات دولت به ‌‌٦٣ هزار ميليون ريال رسيده است .

وي گفت: با وجود اين‌كه اين بيمارستان ‌‌٢٠٠ تخت خوابي است، اما ظرفيت نهايي آن ‌‌٢٤٢ تخت است كه با هفت آسانسور خدمات ارائه خواهد داد، همچنين تا امروز ده ميليارد تومان براي ساخت بيمارستان هزينه شده و ‌‌٣٥ الي ‌‌٤٠ درصد كار پيشرفت داشته است و براي تكميل نهايي آن به ‌‌٩ ميليارد ديگر نياز است.

وي ادامه داد: اين پروژه تاكنون ‌‌٦٠ درصد پيشرفت فيزيكي داشت و پيش‌بيني مي‌شود تا سال ‌‌٨٨ به اتمام برسد.

در ادامه پيگيري روند اجراي مصوبات دور اول سفر استاني هيات دولت به استان لرستان، خبرنگاران صبح روز دوشنبه از قلعه‌ فلك‌الافلاك و آزادسازي حريم آن بازديد كردند.

صابري استاندار لرستان در توضيح اين پروژه گفت: ساز و سازهايي كه در اطراف قلعه صورت گرفته از عظمت قلعه كاسته است در يك ضلع قلعه مغازه‌هايي كه معمولا به صورت غيرمجوز در طول تاريخ ساخته شده، همچنين سازوسازهايي توسط برخي مراكز در اطراف اين قلعه نيز ساخته شده كه براي حفظ ارزش تاريخي آن مجلس از سال ‌٨٢ مصوبه‌يي گذاشت و تاميل اعتباري براي آزادسازي اطراف قلعه قرار داد؛ ولي عملا كاري در اين زمينه انجام نشد و هنوز مراكزي مانند دانشگاه در اطراف قلعه داير است.

وي ادامه داد: حتي در سفر هيات دولت نيز بر آزادسازي حريم اطراف قلعه تاكيد شد، از اردبيهشت و خرداد امسال با اعتباري حدود ‌٥ ميليون تومان بخشي از آزادسازي حريم قلعه انجام گرفته و مغازه‌هاي اطراف آن تخريب شده است.

هم‌چنين سيروس ابراهيمي رييس سازمان ميراث فرهنگي لرستان در اين‌باره گفت: درطول سه سالي كه از دولت نهم گذشته حدود ‌٣٠ ميليارد تومان بيش از چشم‌انداز ‌٢٠ ساله در بخش ميراث فرهنگي اختصاص يافته است كه بحث استحكام‌بخشي قلعه‌ فلك‌الافلاك نيز يكي از آن بخش‌ها بوده است.

وي گفت: اين قلعه بعد از ارگ بم، عظيم‌ترين بناي آجري است و بعد از زلزله‌ بم بحث حفاظت از اين قلعه و مطالعه در زمينه‌ تخريب نشدن آن انجام شد و عمليات اجرايي آن همچنان در حال انجام بوده كه فاز اول آن به اتمام رسيده است و پيش‌بيني شده اين اقدامات قلعه را در برابر زلزله‌ هشت ريشتري محافظت خواهد كرد.

ابراهيمي ادامه داد: مغازه‌هاي اطراف قلعه مهم‌ترين معضل اين پروژه بود كه اكثريت آن‌ها خريداري و تخريب شده و تاسيسات ديگر آن نيز با مذاكرات در حال خريد و اقدام در جهت حل اين مشكل است كه اميد است در سفر دوم هيات دولت طرح با اعتبار بيشتر انجام شود.

وي گفت: تاكنون حدود هشت ميليارد تومان براي آزادسازي حريم اين قلعه هزينه شده و اگر كل عرصه اطراف قلعه بخواهد خريداري شود ‌٧٠ ميليارد تومان و اگر زمينش تامين شده و پول عرصه را نخواهيم پرداخت كنيم با ‌٢٠ ميليارد تومان ديگر مي‌توان كار را تمام كرد.

ابراهيمي در پاسخ به سوالي درباره اقدامات انجام شده در حوزه‌ ميراث فرهنگي لرستان گفت: در طول دو سال اخير هزار و ‌١٤٠ اثر به ثبت رسيده و در بخش مرمت تمام ابنيه تاريخي تحت كنترل‌ است و در بخش موزه نيز دو موزه راه‌اندازي و هفت موزه نيز در دست اقدام است.

وي گفت: در بخش مردم‌شناسي نيز، مردم شناسي ‌٩ شهر تاكنون انجام شده و در بخش گويش و زبان ‌١٥٠ گويش استان را جمع‌آوري كرده‌ايم. همچنين در بخش نمايشگاه تاكنون در ‌٥٠ نمايشگاه داخلي و خارجي با رتبه‌هاي خوب شركت كرده‌ايم.

رييس سازمان ميراث فرهنگي لرستان افزود: در اواخر سال ‌٨٣، اعتبار ميراث فرهنگي استان يك ميليارد و ‌٥٠٠ ميليون تومان بود كه هم‌اكنون اعتبار ما هشت برابر شده و به ‌١٢ ميليارد تومان خواهد رسيد.

وي گفت: همچنين تاكنون ‌٤٣ مورد كاوش در دو سال اخير در قلعه فلك‌افلاك صورت گرفته كه ‌٦٠٠ قلم اثر تاريخي در اين كاوش‌ها به دست آمده است.

خبرنگاران هم‌چنين از دو موزه‌ قلعه فلك‌الافلاك به نام موزه‌هاي مردم‌شناسي و باستان‌شناسي بازديد كردند كه اين موزه‌ها جزو بزرگ‌ترين، متنوع‌ترين موزه‌هاي كشور است و اشياي موجود در موزه‌ باستان‌شناسي آن حدود سه الي چهار هزار سال قدمت دارد و هفت چشمه زير اين قلعه عبور مي‌كند كه ‌٤٠ درصد آب شهر خرم‌آباد را تامين مي‌كند.

در ادامه پي‌گيري روند اجراي مصوبات استاني در لرستان، صابري استاندارلرستان گفت: تكميل و تجهيز پايگاه بهداشتي و درماني از مصوبات سفر اول دولت بود كه تا اواخر سال ‌‌٨٥ تعهدات در اين مورد انجام شده و تنها تاخير مصوبات موجود نيز در تجهيز بيمارستان الشتر در پل دختر بوده است.

وي افزود: هم‌چنين ‌در دو سال گذشته در اثر خدمات دولت و تلاش پرسنل استان سطح علمي دانشگاه علوم پزشكي يك درجه ارتقا پيدا كرده است.

در همين راستا دكتر شمس رييس دانشگاه علوم پزشكي لرستان نيز گفت: طي دو سال گذشته در دولت نهم دانشگاه علوم پزشكي نهايت استفاده را از امكانات انجام داده و در رشد و توسعه، در تمام ابعاد پيشرفت داشته است؛ چنان‌كه ارتقاي دانشگاه يك حركت اساسي بزرگ در همه عرصه‌ها و فعاليت‌هايش بوده است.

شمس هم‌چنين گفت كه ‌‌٦٣٩ خانه بهداشت در استان وجود دارد و تعداد مراكز بهداشت روستايي نيز بايد در آينده نزديك افزايش يابد.

هم‌چنين سه پايگاه بهداشتي و دو دستگاه MIR در اين استان در دو سال اخير راه‌اندازي و ‌‌٥٢ متخصص در اين مدت به مجموعه متخصصان استان اضافه شده كه در نوع خود بي‌نظير است.

به گفته وي در بخش بهداشت در استان در حوزه پزشك خانواده حدود ‌‌٧٧٠ روستا از پزشك خانواده استفاده مي‌كنند.

همچنين تا سال ‌‌٨٦ استان فاقد واحد جراحي قلب بوده و مردم براي انجام اين عمل به استان‌هاي همجوار مي‌رفتند كه با راه‌اندازي اتاق عمل جراحي قلب با هزينه ‌‌٥ / ‌‌٢ ميليارد تومان در سفر اول رييس‌جمهور مردم توانسته‌اند از اين خدمت فوق تخصصي استفاده كنند.

وي همچنين گفت: تا كنون ‌‌٤٠٠ عمل جراحي قلب در استان صورت گرفته و هيچ مرگ و ميري نيز نداشته‌ايم. همچنين براي تجهيز واحدهاي آموزشي ‌‌٣٦٧ ميليون تومان هزينه شده و در سال ‌‌٨٦ فضاي درماني استاني كامل شده است.

خبرنگاران در ادامه از دبيرستان اميركبير استان لرستان بازديد كردند.

اسدي‌پور مدير نوسازي مدارس لرستان درباره مصوبات هيات دولت در بخش آموزشي و مدارس گفت: در قالب تخريب و بازسازي مدارس و مقاوم سازي تعداد ‌‌٥٦٧ آموزشگاه مراحل تخريب و بازسازي را طي كرده‌اند و از سال ‌‌٨٤ تا امروز در پروژه‌هاي عمراني كل اعتبارات دستگاه‌ها در اين قالب ‌‌١٢ ميليارد تومان بوده است.همچنين با توجه به رشد اعتبارات دولتي حضور جدي مردم در امر مدرسه‌سازي بسيار زياد بوده و حدود ‌‌٢ ميليارد و ‌‌٤٠٠ ميليون تومان از سوي مردم هزينه شده است. همچنين بيش از ‌٥٠٠ خيراستان ‌‌٢٣ ميليارد تومان به مدرسه‌سازي كمك كرده‌اند.

وي ادامه داد: ‌‌٩ كانون فرهنگي نيز در حال تكميل داريم و بيش از ‌‌٥ ميليارد تومان هم براي كارگاه‌ها، آزمايشگاه‌ها و تجهيز مدارس اختصاص يافته است .

به گفته وي امسال هيچ پروژه جديدي شروع نشده تا پروژه‌هاي نيمه‌تمام امسال به اتمام برسد.

وي در ادامه با اشاره به وجود ‌‌٢٦٤ مدرسه كپري در نقاط محروم و دورافتاده استان گفت: امسال جشن كپرزدايي از اول مهر انجام خواهد شد.

اسدي‌پور افزود: دبيرستان اميركبير پسرانه نيز داراي ‌‌٢٤ كلاس است كه از سال ‌‌٨٤ كار ساخت آن آغاز شده و آماده بهره‌برداري است، اعتبار مصوب آن نيز ‌‌٩٥٠٠ ميليون ريال بوده است.

به گفته وي اين دبيرستان ‌‌٣١٠٩ متر مربع زيربنا دارد و امسال بهره‌برداري مي‌شود.

به گزارش ايسنا، در ادامه بازديد خبرنگاران محمدجعفرچنگايي مسوول مخابرات استان لرستان درباره پروژه‌هاي مخابراتي استان لرستان بعد از سفر هيات دولت گفت: خوشبختانه ما با رشد ارتباطاتي بسيار خوبي مواجه هستيم و در كشور رتبه پنجم را داريم.

به گفته وي حجم اعتبارات براي پروژه‌هاي ارتباطي و مخابرات ‌‌٥ / ‌‌٨ ميليارد تومان بوده كه در اين راستا ‌‌١٢ هزار تلفن ثابت واگذار شده است. همچنين برقراري ارتباط ‌‌٤٠ روستا با مبلغ ‌‌١٢٠ ميليون تومان انجام شده و براي تلفن سيار نيز ‌‌١٩٤ ميليون تومان هزينه شده است.

به گفته چنگايي از ديگر اقدامات انجام شده در طول دو سال گذشته مي‌توان به راه‌اندازي شبكه تلفن سيار روستايي استان با ‌‌٢٠ آنتن تلفن سيار و پوشش كامل شبكه تلفن سيار جاده‌اي اشاره كرد، همچنين ارتباط ‌‌٤٠ روستاي ديگر از طريق تلفن سيار روستايي و افزايش تعداد روستاهاي مجهز به تلفن خانگي به تعداد ‌‌٥٢٣ روستا و راه‌اندازي ‌‌١١ آنتن تلفن همراه، نصب و راه اندازي ‌‌٢٠٠ پورت ديتا در ‌‌٩ شهرستان از ديگر اقدامات در بخش مخابرات و ارتباطات بوده است.

خبرنگاران هم‌چنين از پروژه سالن ورزشي چند منظوره اسدآبادي بازديد كردند. در اين راستا معاون تربيت بدني استان لرستان گفت: ‌‌١٢ مصوبه سفر اول هيات دولت به استان افزايش سرانه ورزش بوده است. دو سال قبل سرانه ورزش ما كمتر از ‌‌٢٠ سانتي‌متر مربع بوده اما در حال حاضر اين مقدار به ‌‌٣٠ سانتي متر مربع رسيده است كه اگر پروژه دهكده المپيك و ساير پروژه‌هاي در حال انجام به اتمام برسد اين رقم به ‌‌٧٠ متر مربع خواهد رسيد.

به گفته وي مجموعه اعتبارات عمراني، ملي و استاني استان در بخش ورزش قبل از دولت نهم ‌‌٦٨٥ ميليون تومان بوده كه بعد از دولت نهم و تا امسال اين مقدار به ‌‌١٨ ميليارد و ‌‌٦٠٠ ميليون تومان رسيده است.

هم‌چنين براي بانوان ‌‌٩ سالن ورزشي چند منظوره در حال احداث است و استاديوم ‌‌١٥ هزار نفري لرستان نيز در حال خاك‌برداري است كه ‌‌١٠ تا ‌‌١٥ درصد پيشرفت داشته است.

به گفته وي براي هر كدام از شهرستان‌هاي بروجرد و الشتر نيز يك استاديوم ‌‌١٥ هزار نفري در حال احداث است.

معاون تربيت بدني استان هم‌چنين گفت كه لرستان امسال تا كنون ‌‌٦ سهميه المپيك چين را نيز گرفته است .

وي درباره پروژه ورزشگاه چند منظوره اسدآبادي هم گفت:‌ استارت اين كار سال ‌‌٨٦ زده شده و تا كنون ‌‌٢٠٠ ميليارد براي آن هزينه شده و براي تكميل آن به ‌‌٢٠٠ ميليون تومان ديگر نياز و اميد است در سال آينده به بهره‌برداري برسد.

در ادامه پيگيري روند اجراي مصوبات دور اول سفر استاني هيات دولت به استان لرستان، خبرنگاران از دانشگاه لرستان بازديد كردند.

به گزارش ايسنا، در همين راستا صادقي رييس دانشگاه لرستان نيز با اشاره به پنج مصوبه مربوط به دانشگاه لرستان گفت: تاكنون ‌‌٦ /‌‌٧٣٥٧ميليون ريال براي خريد تجهيزات و امكانات دانشگاه اختصاص داده شده كه ما ‌‌٤٠٢٦ ميليون ريال دريافت كرده‌ايم.

هم‌چنين براي فضاي سبز محوطه‌ دانشگاه تاكنون يك ميليون ريال هزينه و ساخت جاده‌ دانشگاه شروع شده است.

وي ‌گفت: بعد از ‌‌٣٠سال لرستان از يك دانشگاه برخوردار شده است كه درمساحتي حدود ‌‌٣٣٠هكتار با ‌‌٩٧درصد در دست اجراست. هم‌چنين قبلا ‌‌٣٠ميليون تومان براي خريد كتاب به دانشگاه اختصاص يافته كه براي خريد كتاب بيشتر بودجه اين بخش به ‌‌١٠٧ميليون تومان رسيد. هم‌چنين ‌‌٢٩٦ميليون و ‌‌٦٠٠هزار تومان براي خريد سه اتوبوس و يك ميليارد و ‌‌٤٠٢ ميليون نيز براي تجهيزات آزمايشگاهي و يك ميليارد تومان براي تجهيزات فني براي دانشگاه اختصاص يافت.

درادامه‌ بازديد‌ها در طول مسير حركت، حاجي‌نژاد مدير طرح و برنامه‌ جهاد كشاورزي لرستان با اشاره به اختصاص ‌‌٧ /‌‌١٢ميليارد ريال جهت برقي‌كردن ‌‌٤ چاه اين استان گفت: تاكنون ‌‌٣٨٠ حلقه چاه در استان برقي‌شده است.

وي افزود: از ديگر پروژه‌ها مطالعه و احداث مركز تصخيص انگل‌سازي در ‌‌١٠هزار هكتار زمين بود كه دراين خصوص تعهد سازمان دام‌پزشكي يك ميليارد و ‌‌٦٠٠ ميليون تومان بود. هم‌چنين از ديگر پروژه‌ها اختصاص ‌‌٢٥ميليارد ريال براي توسعه مجتمع‌هاي گلخانه‌اي بود. براي احداث سردخانه‌ها نيز مصوباتي درسفر اول رييس‌جمهور داشتيم كه در حال اقدام است.ظرفيت سردخانه‌هاي قبلي ‌‌٧٠هزار تن بود كه با مصوبه‌ دولت هشت سردخانه‌ ديگر كار خود را شروع كرده و بعضي از آن‌ها ‌‌٤٥ تا ‌‌١٠٠درصد پيشرفت فيزيكي داشته‌اند.

وي ادامه داد: سردخانه‌ نگهداري ميوه‌جات كه درحال احداث است ‌‌١٠٠٠تن ظرفيت و براي ‌‌٩نفر اشتغالزايي دارد. كل اعتبار دريافتي آن ‌‌٤٥٠ميليون تومان است كه در زميني به مساحت‌‌٢٣٠٠مترمربع با ‌‌١٢٠٠متر زيربنا در حال افتتاح است. مجوز تاسيس ‌‌٢٣هزار تن سردخانه ديگر نيز گرفته شده است.

به گزارش ايسنا درادامه بازيد‌ها درطول مسير، خبرنگاران از عمليات چهار خطه خرم‌آباد ـ كوه‌دشت بازديد كردند كه دراين راستا رضايي مديركل راه‌وترابري لرستان گفت: براي مطالعه‌ اين پروژه و كارهاي اوليه ‌‌٥٠ميليون تومان اختصاص يافت و برآورد براي اتمام آن ‌‌٣٩ميليارد تومان است.

وي گفت: پروژه‌هاي راه‌هاي استان تاكنون بيش از ‌‌٨٦درصد پيشرفت داشته است.

خبرنگاران هم‌چنين در شهر دوره از چند پروژه‌ مدرسه‌سازي بازديد كردند. اسدي‌پور مدير مقاوم‌سازي و مدرسه‌سازي لرستان دراين شهر گفت: دو پروژه‌ مدرسه يكي ‌‌١٠كلاسه با ‌‌٧٠٥ ميليون تومان با زيربناي ‌‌١٠٥٧و يك مدرسه‌ شش كلاسه با ‌‌٢٦٠ميليون تومان با ‌‌٨٩٥ متر مربع زيربنا درحال ساخت است و پيشرفت فيزيكي آن ‌‌٨٥درصد است.

در مسير حركت، مدير راه‌و ترابري استان نيز در پاسخ به سوالي درباره هزينه انجام‌شده براي روكش آسفالت جاده‌هاي استان گفت: چهار ميليارد تومان براي اين مساله اختصاص يافته كه يك ميليارد تومان آن براي رفع نقاط حادثه‌خيز اختصاص يافته بود.

هم‌چنين سيدمحمد صادق طاهري مديركل بنياد مسكن درتوضيحاتي درباره مصوبات انجام‌شده دربخش مسكن گفت: يكي‌ از مصوبات مسكن روستايي بود كه با اعطاي تسهيلات قرار شده بود چهار هزار واحد روستايي نوسازي و بازسازي شود كه دراين راستا ‌‌٣٨٩٨ واحد با پيشرفت ‌‌٣ /‌‌٩٧درصد كار نوسازي آن به اتمام رسيده كه براي هر واحد پنج ميليارد تومان اختصاص يافته بود.

وي ادامه داد: هم‌چنين براي اجراي طرح‌هاي هادي شش ميليارد تومان قرار داده شده كه از اين مقدار چهار ميليارد و ‌‌٧٧٦ميليون تومان و ‌‌٥٦ روستا تحت پوشش طرح هادي به‌طور كامل قرار گرفته‌اند و براي اجراي اين طرح بايد كار مستمري صورت گيرد درواقع براي اجراي مناسب اين طرح براي حدود ‌‌١٠٠خانوار ‌‌١٥٠ تا ‌‌٢٠٠ميليون تومان براي هرروستا نياز است.

در ادامه پي‌گيري مصوبات دولت در استان لرستان، خبرنگاران از موزه‌ي مردم‌شناسي كوهدشت بازديد كردند.

به گزارش ايسنا، براي اين پروژه تا كنون ‌‌١١٥ ميليون تومان هزينه شده، هم‌چنين‌‌٨٠ ميليون تومان براي نورپردازي، خريد اشيا و ساير تجهيزات آن در نظر گرفته شده كه امسال به بهره‌برداري مي‌رسد.

در ادامه‌ي بازديدها، فرماندار كوهدشت، در سخناني ارتقاي وضعيت راه‌هاي روستايي را از مصوبات سفر اول هيات دولت به لرستان دانست و گفت: تا پايان سال ‌‌٨٤ تنها ‌‌٢٠٠ كيلومتر جاده آسفالت روستايي داشتيم كه بعد از سال ‌‌٨٤ اين مقدار به ‌‌٢٥٧ كيلومتر رسيده است. در حقيقت ‌‌٥٨ درصد پيشرفت داشته است.

همچنين خبرنگاران از سالن ورزشي كوهدشت و چند مدرسه در اين شهر بازديد كردند.

به گفته‌ي اسدي‌پور مدير نوسازي و بازسازي مدارس در منطقه‌ي كهريز، يك مدرسه‌ي پنج كلاسه با دو هزار و ‌‌٣٦٠ متر مساحت و ‌‌٦٢٠ متر مربع زير بنا و با هزينه‌ي ‌‌٢٣٢ ميليون تومان در دو طبقه در اين منطقه در حال ساخت است و مهر ماه امسال به بهره‌برداري خواهد رسيد.

در ادامه‌ خبرنگاران از روستاي خرس‌دره‌ي عليا و روند مقاوم‌سازي خانه‌هاي روستايي بازديد كردند.

طاهري مدير كل بنياد مسكن لرستان در اين باره گفت: در اثر سيل سال ‌‌٨٤ سه روستا زير آب رفت كه مجبور به جابجايي آن‌ها شديم كه در اين راستا روستاي خرس دره عليا با ‌‌٥٢ واحد خانه ساخته شد و پنج ميليون تومان تسهيلات در اختيار مردم قرار گرفت، يك ميليون تومان نيز بلاعوض و مابقي آن نيز توسط خود مردم روستا پرداخت شده است. اين روستا همچنين داراي يك مدرسه‌ي سه كلاسه است.

در ادامه فرماندار پل‌دختر درباره وضعيت فعلي اين شهر گفت: جمعيت اين شهرستان ‌‌٧٦ هزار و ‌‌٥٤٠ نفر و نرخ باسوادي آن نيز حدود ‌‌٨٠ درصد است.

به گفته‌ي وي پل‌ دختر در جنگ ‌‌٨٠ بار بمباران شده و ‌‌٣٢٣ شهيد، ‌‌٨٧٠ جانباز و ‌‌١٧ آزاده تقديم كشور كرده است.

وي هم‌چنين گفت كه ‌‌١٢ چاه نفتي نيز در اين شهر وجود دارد كه روزانه سه چاه آن در حال كار كردن است. هم‌چنين پل ‌دختر محل خروجي آب استان لرستان است.

نظري افزود: كل اعتبار اين شهرستان در سال ‌‌٨٤، ‌‌٥ / ‌‌٦ ميليارد تومان بود كه در حال حاضر اين مقدار به ‌‌٢٥ ميليارد تومان رسيده است.

فرماندار پل‌دختر ساخت بيمارستان ‌‌٦٤ تختخوابي، مقاوم‌سازي ‌‌٢٥ مدرسه‌ي غير استاندارد، مقاوم‌سازي مسكن روستايي، گازرساني به شهر معمولان، راه‌اندازي سردخانه‌ي چهار هزار تني، ساخت سالن ورزشي بانوان، ساخت مركز فني و حرفه‌اي و بازسازي خط انتقال آب شرب و ... را از اقدامات در حال انجام در اين شهرستان برشمرد و عنوان كرد: مصوبات سفر استاني در پل‌ دختر ‌‌٧٠ درصد پيشرفت داشته است.

به گزارش ايسنا، همچنين خبرنگاران از مركز فني و حرفه‌اي پل‌ دختر به مساحت ‌‌٧٥٠٠ متر مربع با زيربناي چهار و ‌‌٨٨٣ متر مربع بازديد كردند. برآورد ريالي اين پروژه ‌‌٢ / ‌‌١٨ ميليون ريال بوده كه در سال ‌‌٨٥، ‌‌٢٥٢٠ ميليون ريال براي آن مصوب شده كه اين اعتبار در سال ‌‌٨٦ به پنج هزار و ‌‌١٢٥ ميليون ريال و در سال ‌‌٨٧ به هشت ميليون ريال رسيده است. اين پروژه در سال ‌‌٨٦ آغاز و به گفته‌ي مسوولان در سال ‌‌٨٨ به اتمام مي‌رسد و تا كنون ‌‌٥ / ‌‌٤٢ درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.

بازديد از بيمارستان ‌‌٦٤ تختخوابي پل‌ دختر نيز از ديگر بازديدهاي خبرنگاران بود. غلامي مدير سازمان مسكن و شهرسازي لرستان در توضيح اين پروژه، گفت كه عمليات اجرايي آن در سال ‌‌١٣٧٠ آغاز شد و تا سال ‌‌٧٥ حدود ‌‌٥٠ درصد از كار ساختمان اصلي آن انجام شد كه به دليل كمبود اعتبار در سال ‌‌٧٥ متوقف شد و از سال ‌‌٨٤ ادامه‌ي شروع ساخت آن آغاز شد.

اين بيمارستان در مساحتي حدود ‌‌٤ هزار متر مربع با زيربناي ‌‌٧٧٧ متر مربع با پيشرفت ‌‌٨٧ درصد در سال ساخت است. اعتبار مصوب اين پروژه بعد از سفر هيات دولت ‌‌٢٣٣٧٨ ميليون ريال بوده است و پيش‌بيني مي‌شود در جهت تكميل آن در سال ‌‌٨٧ به ‌‌٢٥ ميليارد ريال ديگر نياز است.

همچنين مجتمع فرهنگي پل‌ دختر از مصوبات هيات دولت بوده كه شهريور امسال به بهره‌برداري خواهد رسيد. براي پل‌دختر يك مدرسه‌ي پنج كلاسه با مساحت ‌‌٥٧٥ متر با هزينه‌ي ‌‌١٥٠ ميليون تومان به عنوان مصوبات سفر هيات دولت ساخته شده و به گفته‌ي مسوول مقاوم‌سازي و نوسازي مدارس لرستان ‌‌١٥ درصد مدارس لرستان مشمول بازسازي و مقاوم‌سازي شده‌اند.

همچنين خبرنگاران از خط انتقال گاز شهر از كوهدشت تا معمولان بازديد كردند. پزشكيان مدير عامل گاز لرستان در اين باره گفت: ‌‌١٩ هزار و ‌‌٤٠٠ متر خط انتقال گاز معمولان است كه كل پروژه حدود ‌‌٥٠ ميليارد ريال هزينه دارد. تا كنون ‌‌٥ / ‌‌٣ ميليارد ريال هزينه شده و هفت كيلومتر آن اجرا شده است، هم‌چنين پيش‌بيني مي‌شود در سال ‌‌٨٩ كل پروژه به بهره‌برداري برسد.

خبرنگاران د رادامه از پروژه تامين پروژه آب آشاميدني معمولان بازديد كردند. در اين باره دالوند مدير شركت آب و فاضلاب لرستان گفت: بر اثر سيل پنج تا شش كيلومتر تخريب بخش آب و فاضلاب را داشته‌ايم و دو ميليارد و ‌‌٤٥٠ ميليون تومان تاكنون هزينه شده اما براي تكميل كار به سه ميليارد ديگر نياز است.

به گفته‌ي وي آب پل‌ دختر از چهار چاه تامين مي‌شود و آخر تير ماه نيز پروژه‌ي تامين آب آشاميدني آن به پايان مي‌رسد و تاكنون ‌‌٩٥ درصد پيشرفت داشته است.

همچنين خبرنگاران از پروژه‌ي تلمبه‌خانه‌ي سركان – مالكو بازديد كردند كه به گفته‌ي صابري استاندار لرستان اين تلمبه‌خانه در روز براي پالايشگاه كرمانشاه ‌‌١٢ هزار بشكه گاز توليد مي‌كند.

وي افزود: همچنين دو منطقه‌ي نفتي بلوك خرم‌آباد و كوهدشت در اين منطقه وجود دارد. مطالعه، اكتشاف و كارهاي اوليه‌ي بلوك خرم‌آباد از سوي بخش مشاركتي و خصوصي انجام شده و مناقصه‌ي آن را يك شركت نروژي برده است.

هم‌چنين خبرنگاران از پل دمرود افرينه بازديد كردند كه اين پل سال ‌‌٨٤ بر اثر سيل تخريب شده و بازسازي آن جزء مصوبات هيات دولت بوده و ‌‌١٠٠ درصد تكميل و به بهره‌برداري رسيده است.

به گزارش ايسنا، خبرنگاران در دومين روزسفر،اسدي‌پور مدير مقاوم‌سازي و نوسازي مدارس استان لرستان در خصوص نوسازي و بازسازي مدارس زاغه و رازان گفت: در اين دو بخش سه مدرسه با پنج كلاس به عنوان مصوبات سفر اول هيات دولت داشتيم كه براي آن‌ها ‌٦٥٠ ميليون تومان هزينه شد و اول مهرماه هر سه به بهره‌برداري مي‌رسند.

خبرنگاران همچنين از اقدامات پيشگيرانه در چند نقطه حادثه‌خيز كه بر اساس مصوبات دور اول سفر استاني هيات دولت اقدامات لازم براي آن صورت گرفته بود، بازديد كردند.

بازديد از احداث چهار خطه خرم آباد – درود از ديگر برنامه‌هاي اين سفر بود.

صابري استاندار لرستان گفت: كار در اين منطقه در فصل سرما و باران نيز ادامه پيدا كرد و در حال خاك‌برداري و آماده براي انجام مراحل بعدي است.

از ديگر مصوبات سفر هيات دولت حل مشكل پيچ مله سرخه بود.

به گزارش ايسنا، صابري استاندار لرستان گفت: اين منطقه از نقاط حادثه خيز لرستان بود كه از سال ‌٨٥ كار بر روي آن آغاز شد و ‌٤٥٠ ميليون تومان براي برش تراشه‌اي پيچ اختصاص يافت و از سال گذشته نيز به بهره‌برداري رسيد تا جايي كه با تكميل اين پروژه بعد از بهره‌برداري يك مورد تصادف نيز در اين پيچ صورت نگرفته است.

هم‌چنين ‌در راستاي ساماندهي سكونت‌گاه‌هاي روستايي نيز خبرنگاران از طرح هادي روستاي سياهكله از توابع درود بازديد كردند. طاهري مدير بنياد و مسكن و شهرسازي لرستان در اين‌باره گفت: اين روستا يكي از روستاهايي بوده كه جزء طرح‌هاي هادي قرار گرفت و با اعتباري حدود ‌١٢٠ ميليون تومان كه از اين مقدار ‌١٠٢ ميليون تومان اختصاص يافته است. سال شروع علميات اجرايي آن نيز به سال ‌٨٥ مي‌رسد و برآورد كلي تكميل اين پروژه نيز ‌٩٢ ميليون تومان خواهد بود.

اسدي‌پور مدير مقاوم‌سازي و نوسازي مدارس لرستان نيز گفت: يك مدرسه با شش كلاس به عنوان مصوبات هيات دولت با ‌٢٥٠ ميليون تومان و زيربناي ‌٨٩٥ متر در زميني به مساحت چهار هزار متر براي اين روستا احداث شده است.

همچنين طاهري مدير بنياد مسكن و شهرسازي لرستان به طرح هادي روستاي ميرعليا و سفلي اشاره كرد و گفت: شروع عمليات اين روستا نيز از سال ‌٨٤ با اعتبار مصوب ‌١٨ ميليون تومان است كه كل اين اعتبار تخصيص يافته است.

همچنين در طول مسير حركت، صابري استاندار لرستان درباره بحث سهميه‌بندي بنزين در استان لرستان گفت: خوشبختانه بعد از سهميه‌بندي در لرستان كمترين مشكل را داشتيم اما توفيق صد در صدي آن زماني است كه مكمل‌هاي اين موضوع مانند جايگاه CNG در فاصله‌هاي كمتر از يكديگر ساخته شوند.

وي ادامه داد: متاسفانه از اين بابت در استان لرستان مشكل داريم و تنها يك جايگاه سوخت در اليگودرز، ‌يك جايگاه در ازنا، دو جايگاه در درود داريم و در ساير شهرها نيز ساخت اين جايگاه در حال انجام است كه حداقل در هر شهري يك جايگاه سوخت داشته باشيم.

در ادامه بازديد از پروژه‌هاي عمراني دور اول سفر استاني هيات دولت به استان لرستان، خبرنگاران از چند پروژه در شهرستان درود بازديد كردند.

به گزارش ايسنا، نصرالله رشنو فرماندار درود گفت: سهم درود از مصوبات هيات دولت در استان لرستان ‌‌٢٧ مصوبه بود كه حدود ‌‌٣٠ درصد آن‌ها صد در صد انجام شده و ‌‌٣٠ درصد ديگر نيز كمتر از ‌‌٧٠ درصد پيشرفت داشته و در حال انجام است.

وي ادامه داد: در مجموع ‌‌٢٧ مصوبه در شهرستان درود، ميانگين پيشرفت فيزيكي مصوبات ‌‌٥٠ درصد است. متاسفانه برخي از مصوبات با موانعي مواجه بود كه پيشرفت آن‌ها را با كندي مواجه كرده است.

صابري استاندار لرستان نيز درباره پروژه‌هاي شهرستان درود گفت: ‌‌٤٧ ميليارد توماني كه براي تخريب ونوسازي ‌‌٥٤٧ مدرسه در لرستان اختصاص يافته بود؛ بخش‌هايي از اين پول براي ساخت چند مدرسه در درود اختصاص يافت. از ديگر مصوبات سفر هيات دولت در خصوص شهرستان درود همچنين مي‌توان به احداث سالن ورزشي بانوان كه پيشرفت بسيار خوبي در مقايسه با ‌‌٨ سالن ديگر مصوب هيات دولت داشت اشاره كرد . احداث خانه جوان،‌اجراي طرح هادي در چند روستاي درود و ساماندهي كل راه‌آهن اين شهر از ديگر مصوبات هيات دولت بود تا جايي كه مي‌توان گفت از نظر صنعتي نيز در بين شهرهاي استان لرستان درود در سطح شهرهاي با وضعيت بسيار خوب است. كارخانه سيمان آن نيز در حال مطالعه است و به زودي كار اجرايي آن شروع مي‌شود. راه‌آهن درود نيز به عنوان يك راه‌آهن تاريخي مركز كشور را به خوزستان وصل مي‌كند.

وي ادامه داد: همچنين ‌‌٥٧ كيلومتر تونل بين درود و انديمشك ساخته شده و طرح بهسازي و خط دوم اين مسير نيز جزء پيشنهادات ما در سفر دوم هيات دولت خواهد بود.

همچنين خط انتقال آب شرب به طول ‌‌١٣كيلومتر از مصوبات سفر اول هيات دولت بود كه هشت كيلومتر آن انجام شده است.

استاندار لرستان ازديگر مصوبات سفر هيات دولت را احداث كارخانه آب معدني درود و ايجاد اشتغال دراين كارخانه دانست و گفت:‌ اين كارخانه با ‌‌٢٥٠ ليتر در ثانيه بيش از هزار اشتغال مستقيم ايجاد خواهد كرد.

خبرنگاران همچنين از سالن چند منظوره ورزشي بانوان درود بازديد كردند.

صابري گفت: اين سالن در هفته دولت به بهره‌برداري خواهد رسيد.

وي در ادامه مسير هم‌چنين با اشاره به درياچه‌ گهر درود به عنوان يكي از جاهاي ديدني در اين استان گفت: چهار الي پنج كيلومتر از راه اين درياچه آسفالت شده و مابقي آن كوهستاني است و از خرداد تا شهريور بيش از ‌‌٥٠ هزار نفر از اين درياچه زيبا بازديد مي‌كنند، ولي به دليل اختلاف سليقه‌هاي كارشناسان محيط زيست و ميراث فرهنگي وضعيت اين درياچه در حالتي از سردرگمي است كه سعي مي‌كنيم اين مشكل نيز برطرف شود.

وي همچنين به شروع مطالعه سد ژان در استان لرستان اشاره كرد و گفت: مطالعات اين سد انجام شده و در صورت تامين اعتبارات آن مي‌تواند تاثير بسيار خوبي در سطح كشاورزي استان داشته باشد.

وي گفت: وضعيت كشاورزي درود نيز به گونه‌اي است كه از محل آبياري ديم و آب چاه استفاه مي‌شود. وضعيت خوبي از نظر كشاورزي را در درود شاهد هستيم تا جايي كه كشت برنج نيز مدتي است در اين شهر آغاز شده است.

استاندار لرستان ادامه داد: تخريب و نوسازي دبيرستاني با هشت كلاس در درود با اعتبار ‌‌٦٥٠ ميليون تومان هزينه انجام شد است.

خبرنگاران همچنين از خط دو انتقال آب از سراب دارياب به درود بازديد كردند.

كاكاوند معاون مهندسي سازمان آب و فاضلاب لرستان گفت: اين پروژه از مصوبات هيات دولت بود. طول اين پروژه ‌‌١٢ كيلومتر است كه چهار هزار و ‌‌٥٠٠ لوله GRP در آن قرار خواهد گرفت و مابقي نيز لوله چدن است.

وي ادامه داد: هشت كيلومتر لوله‌گذاري در اين خصوص تاكنون اجرا شده و چهار كيلومتر آن باقي مانده است و پيش‌بيني مي‌كنيم خط انتقال آن در دهه فجر امسال به بهره‌برداري برسد.

وي گفت: تاكنون ‌‌٤ / ‌‌٢ ميليارد تومان براي اين پروژه هزينه شده كه براي تكميل آن به ‌‌١ / ‌‌٧ ميليارد تومان ديگر اعتبار نياز است.

در طول مسير صابري استاندار لرستان هنگام عبور از يكي از صنايع دفاع لرستان گفت: از جمله مصوبات هيات دولت انتقال يكي از مراكز صنعتي دفاع به درود بود كه متاسفانه در پيچ و خم‌هاي اداري اين بحث به دارازا كشيده شده و در آستانه انتقال آن هستيم.

وي همچنين درباره روستائيان استان لرستان گفت: خوشبختانه تا جايي كه توانسته‌ايم دين خود را به روستاييان استان انجام داده‌ و خيلي از نيازهاي اوليه آن‌ها را نيز با از جمله تجهيز بعضي از روستاها به وسايل ارتباطي و اينترنت و چمن ورزشي و همچنين گازرساني به برخي از روستاها برآورده كرده‌ايم. ولي متاسفانه تعداد روستاهاي گازكشي شده كم است و شركت گاز لرستان به دليل بحث لوله كشي و وصل انشعاب وتامين ماده اوليه گاز در اين خصوص با كمبود مواجه است.

صابري همچنين در بازديد از باند دوم جاده دورود –ازنا –اليگودرز نيز گفت: اين پروژه نيز پروژه‌ها و مصوبات هيات دولت و برگزاري مناقصه آن جزء مصوبات بود كه به دليل ترافيك بسيار زياد در اين جاده اين مناقصه انجام و ده كيلومتر از جاده زيرسازي و آسفالت شد و آماده‌ بهره‌برداري است. همچنين پل‌ها و زيرسازي‌هاي آن نيز در حال ساخت است. اعتبار قبلي اين پروژه ‌‌٣٧ ميليارد تومان بود كه پيشنهاد ما در سفر دوم هيات دولت به استان قرار دادن اعتبار ده ميليارد توماني براي تكميل اين پروژه خواهد بود.

در ادامه بازديد خبرنگاران از روند اجراي مصوبات دور اول سفر استاني هيات دولت به استان لرستان مديرعامل شركت آب لرستان درباره وضعيت سدسازي در استان لرستان گفت: لرستان با بارندگي متوسط ‌‌٥٧٠ ميلي متر يكي از مناطق پرآب كشور است.

به گزارش ايسنا، حق‌يابي به سد شهيد بروجردي، گله رود ، تاج امير ، ژان ... اشاره كرد وافزود: قبلا در استان سه سد ساخته شد كه ‌‌١٨ ميليون متر مربع آب را ذخيره مي‌كند. در سفر اول هيات دولت به لرستان جز مصوبات اين سفر آغاز مطالعه درباره احداث شش سد براي مهار آب هاي استاني بود كه مطالعات تمام اين سدها انجام شد تا جايي كه سد آب سرده استان امسال ‌‌٥٠٠ ميليون تومان اعتبار اجرايي داشته و به زودي وارد فاز اجرايي مي‌شود ‌كه ‌١٢٥٠ميليون متر مربع آب مهار مي‌شود و ‌‌٨٥٠ هزار هكتار از اراضي از آب پشت اين سد استفاده خواهند كرد..

وي با اشاره به انجام مطالعات سد كمندان لرستان نيز گفت: اين سد بر روي رودخانه مار بره در حال احداث است و هدف از تاسيس اين سد استفاده از آن براي آب شرب و امركشاورزي است كه اين سد ‌‌٢٨ ميليون متر مربع ظرفيت دارد و براي تكميل به ‌‌٥٦ ميليارد تومان بودجه نياز است.

همچنين كارهاي سد ايوشان در حال انجام است و ‌‌٤هزار و ‌‌٧٠٠ هكتار اراضي را پوشش مي‌دهد. اين سد بر روي رودخانه هررو ساخته مي‌شود.

حق‌يابي اظهار كرد: بزرگترين طرح موجود در استان انتقال آب كاكارضا مي‌باشد كه ‌‌٤٠٠ متر تونل آن هنوز باقي مانده و براي امر آبزي پروري‌، كشاورزي و تامين آب شرب خرم‌آباد انجام خواهد شد و براي امسال ‌‌٥ / ‌‌٤ ميليارد تومان اعتبار براي آن گذاشته شده است.

وي هم چنين با اشاره به توجه دولت نهم به وضعيت شبكه‌هاي آبي كشور گفت: ما در اين راستا در استان لرستان با مشكل مواجه بوديم كه خوشبختانه با توجه و عنايت دولت نهم شبكه‌هاي آبي ما امسال به مرحله اجرا مي‌رسد.

هم چنين صابري استاندار لرستان عنوان كرد: اخيرا فردي ايراني از طريق جمع‌آوري ارز قصد دارد در بخش خط انتقال گاز و احداث سد و پتروشيمي و هم‌چنين نيروگاه در استان لرستان سرمايه‌گذاري‌هايي را انجام دهد.

خبرنگاران در ادامه بازديدها از پروژه هاي عمراني سفر هيات دولت در استان لرستان در شهرستان ازنا از چند پروژه بازديد كردند.

به گزارش ايسنا، دراين خصوص سيداسدالله محمدنيا فرماندارازنا در توضيحاتي گفت: از جمله مهمترين پروژه‌هاي در دست اقدام در ازنا مي‌توان به تامين آب شرب آن اشاره كرد كه در سال ‌‌٨٦ كار اجراي اين پروژه آغاز شده و تاكنون يك ميليارد و ‌‌٦٠٠ ميليون تومان اعتبار براي آن قرار داده شده و با اعتبار ‌‌٩٥٥ ميليون تومان ديگر امسال به بهره‌برداري مي‌رسد. همچنين ‌‌١٦ مدرسه با ‌‌٨٨ كلاس نيز از ديگر مصوبات هيات دولت در سفر اول بوده است كه ‌٦ مصوبه اين شهرستان بالاي ‌‌٦٠ درصد پيشرفت داشته است.

خبرنگاران هم چنين از دبيرستان ‌‌٢٤ كلاسه شهيد باهنر ازنا بازديد كردند. اسدي پور مدير مقاوم‌سازي و نوسازي مدارس لرستان در اين‌باره گفت: ‌‌١٦ پروژه مقاوم‌سازي با ‌‌٨٨ كلاس جز مصوبات هيات دولت براي ازنا بود و تاكنون در اين راستا دو ميليارد و ‌‌٦٤٠ ميليون تومان هزينه شده است. اين دبيرستان با زيربناي ‌‌٢٨٩٧ متر مربع در مساحت زميني حدود پنج هزار و ‌‌١٥٠ متر مربع در حال احداث است. شروع اين پروژه از سال ‌‌٨٦ بود و در سال ‌‌٨٨ به اتمام و بهره‌برداري مي‌رسد و تاكنون ‌‌٤٢ تا ‌‌٤٥ درصد نيز پيشرفت فيزيكي داشته است و اعتبار يك ميليارد و ‌‌٣٠٠ ميليون تومان نيز تاكنون براي آن هزينه شده است.

اسدي‌پور گفت: از جمله شاخصه‌هاي اين مدرسه اين است كه سازه اصلي مدرسه در كارخانه توليد و در محل فعلي به صورت پيچ و مهره‌اي نصب مي‌شود. هم چنين حدود يك ماه است عمليات بتون‌سازي آن شروع شده است و اين مدرسه نيز جزء مدارسي است كه حتما يك سالن ورزشي خواهد داشت.

وي ادامه داد: در بحث مقاوم‌سازي و تخريب مدارس و بازسازي آن‌ها استان لرستان از نظر تعداد پروژه‌ها در اين قسمت دومين استان كشور بعد از خوزستان است.

در ادامه بازديدها خبرنگاران قرار بود از پروژه هاي عمراني شهرستان اليگودرز نيز بازديد كنند كه به دليل كمي وقت اين كار انجام نشد. درعين حال سيدمهدي وفايي‌مقدم‌ فرماندار اليگودرز در توضيحاتي گفت: ‌٣١ مصوبه جزء مصوبات سفر هيات دولت به اليگودرز بود كه ‌١١ مصوبه آن ‌١٠٠ درصد اجرا شده و ‌١١ مصوبه ديگر در حال اجراست. هم چنين شش مصوبه اصلا اجرايي نشده است.

وي متوسط ميانگين اجراي مصوبات اليگودرز را ‌٨٠ درصد عنوان كرد و گفت: بيشترين اين پروژه‌ها درباره مسايل بهداشتي، خدمات توليدي و آموزشي ورزشي و ارتباطاتي بوده است.

اسدي پور مدير مقاوم‌سازي و نوسازي مدارس لرستان نيز گفت: در اليگودرز ‌٨٠ پروژه مقاوم سازي و تخريب مدارس و ساخت ‌١٨٩ كلاس را داشتيم كه در اين راستا ‌٥ ميليارد و ‌٦٧٠ ميليون تومان هزينه شده است. همچنين يك مدرسه با ‌١٢ كلاس در اليگودرز در حال ساخت است كه زيربناي ‌٣١٢٢ متر مربع و يك ميليارد اعتبار براي آن در نظر گرفته شده است.

خبرنگاران هم‌چنين به دليل كمي وقت نتوانستند از پروژه‌هاي عمراني بروجرد بازديد كنند كه در اين خصوص فرماندار بروجرد محمدعلي توحيدي در نامه‌اي به استاندار لرستان اهم پروژه‌هاي درحال ساخت و احداث شده بروجرد را گزارش داد.

طبق اين گزارش احداث خانه جوان بروجرد با ‌١٥ درصد پيشرفت ، احداث بيمارستان شهيد بروجردي با ‌١٥ درصد پيشرفت، اختصاص ‌١٤ اتوبوس شهري با ‌١٠٠ درصد پيشرفت، اختصاص چهار دستگاه خودروي سواري موسو و ‌١٦ دستگاه موتور سيكلت تحويلي به مراكز و خانه‌هاي بهداشتي با ‌١٠٠ درصد پيشرفت و سالن ورزشي بانوان با ‌٥٥ درصد پيشرفت و مقاوم‌سازي ‌١٣ مدرسه با ‌٧٠ درصد پيشرفت از جمله مصوبات در حال انجام در بروجرد گزارش شده بود.

خبرنگاران هم‌چنين در طول مسير از كمربندي نورآباد در دلفان بازديد كردند.

ولي‌پور فرماندار دلفان در توضيحاتي گفت: معيشت مردم بيشتر از طريق كشاورزي انجام مي‌شود كه حدودا ‌٨٠ درصد مردم آن كشاورزند.

وي ادامه داد: براي ‌٢١٤ پروژه در اين شهرستان ‌١٥ ميليارد و ‌٣٧٠ ميليون تومان اعتبار قرار داده شده كه درمقايسه با سال قبل پيشرفت اين پروژه‌ها ‌٣٤ درصد رشد نشان مي‌دهد. از ‌٣٣ مصوبه هيات دولت در سفر اول به اين استان كه ‌٧٥ درصد پيشرفت اين تعداد مصوبه بود، كار ‌١٤ مصوبه به اتمام رسيده است، ‌٩ مصوبه بالاي ‌٥٠ درصد اجرا شده ، هفت مصوبه پايين‌تر از ‌٥٠ درصد در حال اجراست و سه مصوبه اجرايي نشده است.

به گزارش ايسنا، در بازديد خبرنگاران از كمربند نورآباد دلفان رضايي مديركل راه و ترابري استان لرستان نيز گفت: طول اين كمربندي ‌١٠ كيلومتر بود و از سال ‌٨٥ مطالعات آن تمام و سال ‌٨٦ به مناقصه گذاشته شد. شش الي هفت كيلومتر آزادسازي مسير شده در سال ‌٨٦ ، ‌٧٠٠ ميليون تومان براي آن اختصاص يافت كه برآورد كلي براي تكميل آن سه ميليارد تومان است و پيش‌بيني مي‌شود آخر سال ‌٨٨ به بهره‌برداري برسد.

به گزارش ايسنا، فرماندار دلفان نيز در ادامه توضيحات به خبرنگاران گفت:براي مقاوم‌سازي ‌٤٦ مدرسه نيز سه ميليارد و ‌٣٩٠ ميليون تومان اعتبار قرار داده شده كه ‌٧٠ درصد كار نيز پيشرفت داشته است.

وي ازجمله مصوبات اجرا نشده مربوط به دلفان را نيز يك طرح صنايع پتروشيمي و واحدهاي مسكوني ويژه محرومين عنوان كرد.

انتهاي پيام
 شنبه 25 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 599]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن