واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مدير نمايندگي ميراث فرهنگي و گردشگري بردسكن: مسؤولان براي توسعهي تأسيسات اقامتي و رفاهي توجه ويژهاي داشته باشند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: گردشگري
مسؤول نمايندگي ميراث فرهنگي و گردشگري شهرستان بردسكن در خراسان رضوي خواست تا مسؤولان براي توسعهي تأسيسات اقامتي و رفاهي اين شهرستان توجه ويژهاي داشته باشند.
حسين عليزاده در گفتوگو با خبرنگار بخش گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به وجود 165 اثر تاريخي، فرهنگي و جاذبههاي مختلف گردشگري در شهرستان بردسكن اشاره و بيان كرد: بيستوهفت اثر ثبتشده در فهرست آثار ملي و انواع جاذبههاي طبيعي، جنگلها و آبشار و همچنين قرار گرفتن اين شهرستان در شاهراه مواصلاتي، موقعيت ويژهاي را براي بردسكن بهوجود آورده است.
وي ادامه داد: جنگلهاي خوشآب، كاسپ، ارغوراني، آبشار، سربرج، برج كشمر، كوير نمك، امامزاده فخر حسيني، امامزاده هاشم و برج فيروزآباد از جمله جاذبههاي منحصربهفرد تاريخي و گردشگري شهرستان بردسكن هستند.
او با اشاره به راهاندازي نمايندگي ميراث فرهنگي و گردشگري بردسكن از سال گذشته، اظهار كرد: امسال با مساعدت فرمانداري از محل اعتبارات گردشگري، 150 ميليون تومان براي توسعهي زيرساختهاي پارك جنگلي ارم و 200 ميليون تومان براي تكميل زيرساختها، محوطهسازي، ايجاد سرويسهاي بهداشتي و آبرساني امازاده فخر حسيني هزينه ميشود.
مسؤول نمايندگي ميراث فرهنگي و گردشگري شهرستان بردسكن گفت: مبلغ 125 ميليون تومان براي تجهيز موزهي مردمشناسي و 30 ميليون تومان نيز براي مرمت اضطراري بناهاي تاريخي درنظر گرفته شده است.
عليزاده دربارهي جذب سرمايهگذاران خصوصي براي انجام پروژههاي عمراني گردشگري در شهرستان بردسكن نيز تأكيد كرد: شركت توسعهي ايرانگردي و جهانگردي چند طرح عمدهي گردشگري را براي شهرستان پيشنهاد داده و قرار است، جمعبندي نهايي آن تا پايان خردادماه اعلام شود.
وي دربارهي تأسيسات اقامتي و پذيرايي موجود در شهرستان بردسكن و نيازسنجي آن در اين حوزه، اظهار داشت: يك هتل در شهرستان وجود دارد كه از وضعيت مطلوبي براي پذيرايي گردشگران برخوردار است و تقريبا اكنون پاسخگوي نياز گردشگران ورودي به شهرستان است.
او به طراحي كمپينگهاي اقامتي در سيدطاهر و پارك ارم اين شهرستان اشاره كرد و گفت: علاوه بر اين طرحها، احداث مجتمع خدمات پذيرايي بردسكن با پيشرفت فيزيكي 60 درصد و مكانيابي احداث چهار واحد پذيرايي بين راهي نيز انجام شده است.
عليزاده در عين حال، با بيان اينكه تأسيسات فعلي به هيچوجه براي توسعهي گردشگري بردسكن در آينده كافي نيستند، ادامه داد: سالانه بيش از 24 ميليون گردشگر زيارتي به استان خراسان رضوي وارد ميشوند كه بيش از نيمي از آنها از شهرستان بردسكن عبور ميكنند؛ اما بهدليل نبود امكانات، اقامت شبانه ندارند و فقط به استراحت كوتاهمدت پنج تا شش ساعت اكتفا ميكنند.
وي توجه بيشتر مسؤولان و نگاه ويژهي آنها را به توسعهي زيرساختهاي گردشگري در بردسكن خواست و افزود: واقعيت اين است كه بردسكن با وجود همهي ظرفيتها و موقعيت خاص ارتباطي، آنطور كه بايد در حوزهي تأسيسات اقامتي و پذيرايي پيشرفت نداشته است.
او انواع سوغات موجود در بردسكن را يكي ديگر از جذابيتهاي اين شهرستان ارزيابي و اضافه كرد: وجود انواع سوغات از جمله انار، زعفران، انجير، كشمش و ... در بردسكن در صورت توجه و توسعهي مراكز فروش، در جذب گردشگران و رونق اقتصادي شهرستان مؤثر است.
انتهاي پيام
جمعه 24 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]