تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817223687




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونگي نوآوري ديني در حوزه مديريت شهري / 5معاون فرهنگي و اجتماعي شهرداري منطقه 22:نوآوري ديني در مديريت شهري با ساماندهي مديريت‌ها محقق مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: چگونگي نوآوري ديني در حوزه مديريت شهري / 5معاون فرهنگي و اجتماعي شهرداري منطقه 22:نوآوري ديني در مديريت شهري با ساماندهي مديريت‌ها محقق مي‌شود
گروه اجتماعي: چنان‌چه مديريت مناسب در سطح شهرها حاكم شود مي‌توان انتظار داشت اقدامات انجام‌شده در حوزه شهري نوآورانه و مطابق با هويت ديني باشد.
«فرامرز عظيمي» معاون فرهنگي و اجتماعي منطقه 22 شهرداري تهران در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، محدود شدن مديريت شهري در يك حوزه واحد را از نقايص اعمال‌نظرهاي مناسب در اين حوزه دانست و گفت: مديريت شهري در بخش‌هاي مختلف بايد به تدريج حيطه نفوذ خود را گسترده كند.

وي، يك‌پارچه شدن حوزه مديريت شهري را راهي براي تحقق شعار نوآوري و شكوفايي دانست و افزود: زماني مي‌توانيم تهران را ام‌القراي جهان اسلام بدانيم كه در گام نخست به ساماندهي مديريت‌ها بپردازيم.

عظيمي تصريح كرد: چنان‌چه مديريت مناسب در سطح شهرها حاكم شود مي‌توان انتظار داشت اقدامات انجام‌شده در حوزه شهري با هويت ديني تطابق داشته باشد.

وي در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه چگونه مي‌توان داعيه ام‌القرا بودن جهان اسلام را براي شهر تهران داشت به خبرنگار ايكنا گفت: يكي از بهترين راه‌هايي كه مي‌تواند در اين عرصه مورد توجه واقع شود بهره‌گيري از رفتار و اخلاق شخصيت‌هاي بزرگ مانند امام خميني(ره) است.

معاون فرهنگي منطقه 22 افزود: دستيابي به اين امر تنها اهتمام مسئولان را مي‌طلبد به اين معنا كه مسئولان از انديشه‌هاي بزرگان در زمينه‌هاي تاريخي استفاده كنند اما در حال حاضر شاهد اين مطلب هستيم كه كمتر به اشاعه اخلاق شهروندي امام راحل توجه شده است.

وي انجام اين مسئوليت را در گرو برنامه‌ريزي‌ نهادهايي دانست كه به تنظيم و نشر وقايع زندگي بزرگان همت دارند و در تشريح آن گفت: بخش مهمي از مديريت شهري به اخلاق شهروندي برمي‌گردد و براي اين‌كه ما بتوانيم برنامه‌ريزي مفيدي در اين زمينه داشته باشيم بايد از الگوهاي اخلاقي افرادي كه معاصر با ما بوده‌اند بهره‌برداري كنيم.

چگونگي ايجاد جذابيت براي جوانان در اين زمينه يكي ديگر از پرسش‌هاي خبرنگار ايكنا از عظيمي بود كه وي در پاسخ گفت: فرهنگ حاكم بر جامعه بايد مصداقي باشد زيرا شهروندان نيازمند تعريف الگوهايي هستند كه از بزرگان براي آن‌ها به جا مانده است تا از اين طريق دقت‌نظر بيشتري به آن‌ها داشته باشند.

عام بودن مخاطبان و لزوم توجه به اين شرايط در برنامه‌ريزي‌هاي شهري يكي از مباحثي كه خبرنگار ايكنا به آن اشاره كرد و اين مقام مسئول در شهرداري درباره آن گفت: هدف ما از تأسيس خانه «شهرياران جوان» اين بوده است كه از طريق برقراري ارتباط ميان شهرداري و مردم از نقطه نظرات، نيازمندي‌ها و انتظارات افراد مطلع شويم و آن‌ها را در برنامه‌ريزي‌هاي خود به‌كار گيريم.

وي افزود: خانه شهرياران جوان شرايطي را فراهم كرده است تا با آگاهي از ذائقه مردم به‌عنوان مخاطبان مهم در حوزه‌هاي اجتماعي دست كم رابطه خوبي را با مردم هر محله برقرار كند و از نيازهاي آن‌ها در بخش‌هاي مختلف مطلع شود.

وي با تأكيد بر اين‌كه نمي‌توان الگوي فرهنگي و اجتماعي واحدي را براي همه مناطق استان‌ در نظر گرفت تصريح كرد: همه مناطق و محله‌ها به لحاظ فرهنگ و آدابي كه دارند نيازمند برنامه‌ريزي‌هاي مجزا هستند و منافع اين مسئله تا جايي است كه ما در جلسات و نشست‌هاي خود با حضور كارشناسان و متخصصان حوزه‌هاي شهري از نظرات مختلفي براي چگونگي مديريت شهري مطلع هستيم.

معاون فرهنگي و اجتماعي شهرداري منطقه 22 در پايان نقش NGOها، روحانيون محلات، مساجد، گروه‌هاي فعال مذهبي و... در شناخت نيازمندي‌هاي مردم در حوزه مديريت شهري را مهم ارزيابي كرد و گفت: فضاي جامعه ما يك فضاي ديني است لذا نخستين قدم در راستاي مديريت شهر به وسيله مؤلفه‌‌هاي ديني آگاهي از نيازمندي‌هاي مخاطبان و مردم است كه نبايد به عنوان حلقه مفقوده‌اي در زنجيره برنامه‌‌ريزي‌ها به فراموشي سپرده شود.
 جمعه 24 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن