واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: علت آمار بالاي كودكان سرطاني در مناطق 6 و 1 تهران، آلودگيهاي زيست محيطي است
بر اساس آمار گيريهاي انجام شده ميزان ابتلا به سرطان در كودكان مناطق 6 يوسفآباد و يك تهران بيشتر از ساير نقاط است و اين به علت عوامل زيست محيطي از قبيل مواد شيميايي، آلودگي هوا، برخورد با اشعههاي مختلف، فشار برق قوي است.
مردآويژ آلبويه عضو هيئت امنا و هيئت مديره محك ه مناسبت اولين سالگرد آغاز فعاليت بيمارستانفوق تخصصي سرطان كودكان محك در پاسخ به خبرنگار اجتماعي برنا علت بالا بودن آمار كودكان مبتلا به سرطان در مناطق 6 و 1 تهران را آلودگي زيست محيطي ذكر كرد و گفت: بر اساس آمار گيري هاي انجام شده ميزان ابتلا به سرطان در كودكان مناطق 6 يوسف آباد و 1 تهران بيشتر از ساير نقاط است.
سرطات علت هاي مختلفي دارد كه از جمله علل مهم آن عوامل ژنتيكي و تغييرات آن و همچنين عوامل زيست محيطي از قبيل مواد شيميايي آلودگي هوا، برخورد با اشعه هاي مختلف فشار برق قوي است.
اين فوق تخصص آنكولوژي اطفال در ادامه شايعترين سرطان در كودكان كشورمان را شامل سرطان حاد خون ذكر كرد و افزود: طبق تحقيقات به عمل آمده شايع ترين سرطان در بين كودكان صفر الي 14 ساله كشور سرطان حاد خون است كه 30 درصد كل سرطانها را تشكيل ميدهد.
در كشور آمريكا در هر سال يكصد و 25 كودك به ازاي هر يك ميليون نفر مبتلا به سرطان هستند كه اين ميزان در كشور كوبا شامل يكصد و 80 نفر به ازاي هر يك ميليون جمعيت كودك و در ايران حدود 140 الي 150 نفر به ازاي يك ميليون كودك مبتلا به سرطان وجود دارد.
آل بويه از افزايش ابتلاي كودكان به بيماري سرطان در كل جهان خبرداد و بيان داشت: پس از سرطان حاد خون، سرطان شايع ديگر در بين كودكان دنيا سرطان سيستم عصبي(مغز) است كه در كشور ما شامل دو الي سه درصد كودكان ميشود و بعد از آن سرطان سيستم لنفوما، هاچكين، نوروبالستوما و كليه است.
وي ادامه داد: با اين وجود دومين سرطان شايع كودكان در ايران سرطان رتينوبلاستوما (سرطان چشم) است.
اين عضو هيئت امنا و هيئت مديره محك در ادامه از افزايش طول عمر كودكان مبتلا به سرطان حاد خون در جهان خبرداد و اظهار داشت: در سالهاي قبل طول مدت زندگي كودكان مبتلا به سرطان حاد خون به مدت سه ماه بود كه به تازگي اين مدت به پنج سال نيز افزايش يافته است.
در حقيقت كودكي كه مبتلا به سرطان حاد خون باشد ولي طي پنج سال بدون عود بيماري يا فقدان عوامل موثر در عود بيماري زندگي كند، بيمار درمان شده ناميده ميشود.
وي از بهبودي 90 درصدي بيماري هاچكين در حال حاضر خبر داد و تصريح كرد: در حال حاضر در بهبودي انواع بيماريهاي سرطان به دست آوردهاي بسيار خوبي دست رسيدهايم، به طوري كه امروزه بيماري هاچكين 80 الي 90 درصد قابل بهبود است و سرطان لنفوما نيز 60 الي 70 درصد بهبود مييابد. عوامل موثر بر درمان انواع سرطان ها شامل تشخيص به هنگام و تشخيص صحيح است.
آل بويه در خاتمه با بيان اينكه درمان سرطان كودكان به طور كلي در حال تحول است ابراز داشت: به علت پيشرفتهايي در طول سه دهه گذشته در زمينه مكانيسمهاي موثر در بروز سرطان كودكان و گروه بندي سرطانها بر حسب استاندارد صورت گرفته است درمان سرطان كودكان دست خوش تغيير و تحولات زيادي قرار گرفته است.
چهارشنبه 22 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 401]