واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: تعدادي از نظاميان پاكستاني در بمباران نيروهاي ائتلاف كشته شدند
خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): تهران- شبكه خبري بي.بي.سي روز چهارشنبه اعلام كرد: در اثر بمباران شامگاه سه شنبه يك پاسگاه مرزي پاكستان توسط هواپيماهاي گروه ائتلاف به رهبري آمريكا ، تعدادي از نظاميان اين كشور كشته شدند.
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا ، بي.بي.سي افزود: ظاهرا بمباران هوايي پاسگاه مرزي پاكستان پس از درگيري نيروهاي ائتلاف و شورشيان روي داد.
اين گزارش مي افزايد : امروز (چهارشنبه) به نقل از يك منبع دولتي پاكستان گزارش شد كه برخي خبرگزاري ها از قول منابع پاكستاني تعداد كشته شدگان اين حمله را كه شامگاه روز سه شنبه صورت گرفت، 10 نفر نظامي اعلام كرده اند، اما اين آمار هنوز رسما مورد تاييد قرار نگرفته است.
پاسگاهي كه هدف بمباران قرار گرفت در منطقه مهمند، در ايالت سرحد شمال غرب پاكستان و در نزديكي مرز مشترك با ولايت كنر قرار داشته است.
از قول مقامات پاكستاني، كه نام و سمت آنان فاش نشده، گزارش شده است كه نظاميان پاكستاني در زدوخورد بين شورشيان مخالف دولت افغانستان و نيروهاي ائتلاف به رهبري ايالات متحده آمريكا در منطقه مرزي گرفتار آمده بودند.
در پي اين زدوخورد، نيروي هوايي ائتلاف براي بمباران مواضع شورشيان وارد عمل شد و ظاهرا به اشتباه يك پاسگاه مرزي پاكستان را هدف قرار داد.
بي.بي.سي در ادامه افزود: جزئيات بيشتري در مورد اين حادثه در دست نيست، اما برخي گزارش ها حاكي از آن است يك هواپيماي بدون سرنشين آمريكايي به پرتاب موشك به سوي اين پاسگاه مبادرت كرد.
به نقل از يك سخنگوي طالبان گزارش شده است كه در درگيري مرزي روز سه شنبه، هشت تن از افراد وابسته به طالبان نيز كشته شده اند.
هنوز منابع ائتلاف يا دولت پاكستان در اين مورد بيانيه رسمي صادر نكرده اند و اين حادثه و جزئيات مربوط به آن مورد تاييد قرار نگرفته است.
به گفته بي بي سي ، منطقه مهمند، واقع در مرز مشترك پاكستان با افغانستان، از جمله مناطقي است كه ساكنان آن به حمايت از گروه هاي تندرو اسلامگرا، از جمله اعضاي شبكه القاعده و شورشيان طالبان متهم شده اند.
گفته مي شود مناطق مرزي پاكستان محل تجمع شورشيان مخالف دولت افغانستان است .اين محل از جمله مناطق فعاليت افرادي است كه به عمليات مسلحانه عليه دولت پاكستان مبادرت مي كنند.
اخيرا دولت پاكستان طرحي را براي مذاكره با ريش سفيدان قبايل ساكن مناطق شمال غرب اين كشور اعلام داشت تا آنان گروه هاي مسلح در منطقه را براي خودداري از دست زدن به عمليات مسلحانه تحت فشار قرار دهند.
در خلال يك سال گذشته، عمليات گروه هاي تندرو اسلامگرا در پاكستان، شامل بمب گذاري، انفجارهاي انتحاري و حمله مسلحانه به مراكز و نيروهاي دولتي، صدها كشته برجاي گذاشته است.
تصميم دولت پاكستان براي مذاكره صلح با شورشيان مسلح در اين منطقه باعث نگراني برخي مقامات آمريكايي و افغان شده است كه احتمال مي دهند كاهش فشار ارتش پاكستان بر اين افراد باعث آزادي عمل بيشتر آنان براي اجراي عمليات در داخل افغانستان شود.
گفته مي شود پس از سقوط رژيم طالبان توسط نيروهاي ائتلاف به رهبري آمريكا در سال 2001، بسياري از طرفداران مسلح طالبان و اعضاي شبكه القاعده مستقر در افغانستان از مرز با پاكستان عبور كردند و در مناطق مرزي مستقر شدند.
مقامات دولت افغانستان و منابع نظامي آمريكايي در اين كشور گفته اند كه شورشيان طالبان با برخورداري از حمايت اسلامگرايان تندرو در مناطق مرزي داخل پاكستان به سازماندهي و اجراي عمليات در خاك افغانستان ادامه مي دهند.
دولت پاكستان تاكيد داشته است كه به مبارزه براي پاكسازي اين مناطق از شورشيان ادامه مي دهد و براي اين منظور هزاران تن از نيروهاي نظامي خود را به اين مناطق اعزام كرده است كه متحمل تلفاتي نيز شده اند.
صوير**1485**1609
چهارشنبه 22 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]