واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در نشست خبري جشنوارهي توليدات مراكز استانهاي صداوسيما مطرح شد:/٢/ داوري مردمي با اينترنت...عموپورنگ هم در جشنواره...نقد دانشجويان از توليدات استاني
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو
در ادامهي نشست خبري جشنواره توليدات استانهاي صداوسيما علاوه بر سخنان حجتالاسلام سيدرمضان موسويمقدم معاون امور مجلس و استانهاي صداوسيما، اين نشست با گفتههاي محمود اشتري رييس ستاد و قائم مقام برگزاري جشنواره، عليرضا سالمي نيك دبير جشنواره، حبيبالله مازندراني رييس كميسيون صدا، ابوالحسن موسويزاده رييس كميسيون سيما همراه بود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون و راديوي ايسنا، محمود اشتري دربارهي برنامههاي پيشبيني شده در زمان برگزاري جشنواره اظهار كرد: داريوش فرضيايي (عموپورنگ) دراين مدت براي بچهها برنامه اجرا ميكند. علاوه برآن نمايشهاي مختلفي اجرا ميشود. مسابقهي اينترنتي نيز يكي ديگر از برنامههاي جشنوارهي شانزدهم است.
وي افزود: در مدت برپايي جشنواره برخي از آثار راديويي و تلويزيوني بين دانشجويان و اقشار ديگر جامعه به نقد گذاشته ميشود، علاوه بر آن لباسهاي سنتي و اسلامي زنان بهمنظور معرفي آنها بهعنوان نماد حجاب و پوشش ملي و اسلامي به نمايش گذاشته ميشود. نمايشگاههايي نيز از ميراث فرهنگي استان فارس برگزار ميشود.
قائم مقام جشنواره در ادامه گفت: درمدت زمان برگزاري جشنواره تلهفيلمها به نمايش عمومي در ميآيند و از سوي مخاطبان ارزيابي ميشوند. از سوي ديگر در سال جاري در بخشهايي چون موسيقي آثار ارسالي از سيما، صدا، تلهفيلمها مورد داوري قرار ميگيرند البته تهران از برگزاري جشنواره نسبت به ساير استانها بيشتر استقبال كرده است.
درادامهي اين نشست موسويزاده دربارهي تله فيلمها مراكز استانها اظهار كرد: توليد آثار فاخر در زمينهي تلهفيلم جز سياستگذاري سيماي استانهاست و دريكسالونيم اخير كه تلهفيلم توليد كردهايم توليد اين آثار با استقبال مواجه شده است .73 فيلم تلويزيوني در اين مدت ساخته شده است كه نزديك به 50 اثر روي آنتن شبكههاي سراسري رفتهاند. اين آثار به نحوي به آداب و سنن استان توليدكننده پرداختند. يكي ازاين تلهفيلمهاي برجسته «يارش» محصول سيماي گلستان بود كه به جز دو بازيگر اصلي آن ساير عوامل توليدكنندهي اين اثر محلي بودند.
وي در ادامه گفت:ظرفيت توليد تله فيلم در استانهاي مختلف مشابه هم نيست. اكنون در 32 مركز فيلمهاي تلويزيوني ساخته ميشود البته اگر مركزي فاقد عوامل سازندهي كافي باشد ميتواند از توانمنديهاي مراكز همجوار يا شبكههاي ملي استفاده كند.
به گزارش ايسنا، حجتالاسلام موسوي مقدم در ادامه نشست در پاسخ به اين پرسش آيا بهتر نيست جشنوارهي توليدات استاني و ملي بهطور متمركز برگزار شود تاكيد كرد: متاسفانه برخي از منتقدان به اشتباه شبكههاي استاني را با شبكههاي ملي مقايسه ميكند. اين درحاليست كه تجربهي ما در زمينهي شبكههاي استاني كم است. علاوه بر آن اين شبكهها براي تحقق ماموريتهاي استاني تعريف شده براي آنها راهاندازي ميشوند. بنابراين تلفيق جشنوارههاي ملي و استاني درست نيست.
وي دربارهي پرداختن به مقولهي نوآوري و شكوفايي درجشنوارهي شانزدهم گفت: باتوجه به آن كه سال گذشته از سوي مقام معظم رهبري به عنوان سال اتحاد ملي و انسجام اسلامي نامگذاري شده بود برنامههاي ارسالي دراين زمينه مورد ارزيابي قرار ميگيرد. بنابراين مقولهي نوآوري و شكوفايي در برنامههاي استاني درجشنوارهي سال آينده ارزيابي ميشود. با اين حال درجشنوارهي سال جاري نيز به اين دو مقوله توجه شد.
درادامهي اين نشست حبيبالله مازندراني، مديركل صداي استانها- دربارهي پرداخت جشنواره شانزدهم به راديو اظهار كرد: باتوجه به نامگذاري سال جاري به نام سال راديو توجه خاصي به برنامههاي اين رسانه شده است و در دوبخش 20درصدي و 80درصدي برنامهها مورد ارزيابي قرار گرفتند و نزديك به 509 برنامه بازشنوايي شدهاند. درميان استانهاي مختلف خراسان جنوبي، بيشترين درصد رشد را داشته است. از سوي ديگر برنامهها از نظر كيفي ارتقا پيدا كردند بهعنوان نمونه استانهاي آذربايجان شرقي، اصفهان و سيستانوبلوچستان بالاترين رشد را داشته ند.
وي افزود: بيشترين ميزان شنونده را به ترتيب استانهاي چهارمحال و بختياري، خراسان جنوبي و يزد دارا بودند. استانهاي آذربايجان غربي، كردستان و سمنان نيز بيشترين رضايت مخاطبان خود را جلب كرده است. از نظر ميزان جلب اعتماد نيز استانهاي آذربايجان غربي،خليجفارس و آذربايجان شرقي نيز در رتبههاي اول تا سوم قرار دارند.
مازندراني در بخش ديگري از صحبتهاي خود اظهار كرد: كميسيون صدا تلاش ميكند كه با بازشنوايي برنامهها و نقاط قوت و ضعف موجود را شناسايي كند. درطول برگزاري جشنواره نيز به موضوعاتي چون نويسندگي خلاق براي نمايش راديويي، فرديت در نمايش راديويي، سادگي در ساختار در محتوا و ويژگيهاي قصههاي نمايشهاي راديويي و زمان رسانه باحضور كارشناساني چون رشيد كاكاوند، جلالي، نظري نسب و كياسري پرداخته ميشود.
به گزارش ايسنا، معاون امور مجلس و استان هاي صداوسيما در ادامه دربارهي جشنوارهي شانزدهم گفت: افتتاحيه و اختتاميه اين جشنواره در حافظيه برگزار ميشود.
وي با اشاره به مقولهي نوآوري اظهار كرد: درسال جاري شيوهنامهها و آييننامهها تغييراتي زيادي كرده است تا شاهد بهبود كيفيت و ارتقاي سطح برنامههاي استان شود.
موسوي مقدم بااشاره به آثار داوريشده به جشنوارهي شانزدهم گفت: 80درصد برنامهها درطول سال بهصورت تصادفي مورد قضاوت قرارگرفتن و تنها 20درصد آنها با توجه به موضوعات و محورهاي پيشنهادي توليد شدهاند.
وي با بيان اينكه شاهد رشد روزافزون توليدات مراكز استانها هستيم اظهار كرد: هرسال تعداد آثاري كه موفق به كسب رتبه ميشوند افزايش پيدا ميكنند. درسال جاري نيز مراكز برتر در زمينهي توليد برنامههاي تلويزيوني و راديويي، خبر،موسيقي، پژوهش انتخاب و معرفي و يك مركز بهعنوان برترين برترينها برگزيده ميشود.
معاون امور مجلس و استانهاي صداوسيما در ادامه گفت: با توجه به اهميت موضوعات دفاعمقدس نقش خانواده و نقش زن در رسانه به آثار برگزيده در هر يك از مقولهها جوايزي اهدا ميشود.
موسويمقدم در پايان اظهار كرد: رسانههاي محلي و عمومي بايد به روستاها و مناطق دوردست توجه كند. بنابراين براي تحقق اين امر به برنامههاي برگزيده با اين موضوع جوايزي اهدا ميشود .
انتهاي پيام
سه شنبه 21 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]