واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: پيگيري ايسكانيوز از اوقات فراغت در مدارس (1): اهم برنامه هاي معاونت پرورشي براي اوقات فراغت دانش آموزان چيست؟!
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: با توجه به اينكه كمتر از 10 روز از آغاز فصل تابستان و كليد خوردن ايام فراغت سه ماهه دانش آموزان باقي مانده است هنوز اين ابهام وجود دارد كه اهم برنامه هاي معاونت پرورشي وزارت آموزش و پرورش براي ايام فراغت دانش آموزان چيست؟!
سيد باقر پيشنمازي معاون سابق معاونت پرورشي و تربيت بدني بهمن ماه سال گذشته از تدوين برنامه هاي اين معاونت براي اوقات فراغت دانش آموزان خبرداد و گفت: اوقات فراغت دانش آموزان بحث بزرگ و پر دامنه اي است كه نيازمند برنامه هاي بلند مدت است و بايد بتوانيم با طرح هاي مطالعاتي گسترده براي اين امر برنامه ريزي كنيم. با بركناري يا استعفاي پيشنمازي در وزارت آموزش و پرورش سيد مهدي اميني رييس سابق بسيج فرهنگيان به اين سمت منصوب شد.
علي احمدي وزير آموزش و پرورش در اولين كنفرانس خبري خود در ماه گذشته علت تغييرات در اين معاونت را كم تحركي مسوولان سابق معاونت پرورشي و عملياتي بودن مسوولين جديد (سيد مهدي اميني) معاونت پرورشي دانست و تاكيد كرد كه مصداق تحرك بيشتر مسوولان جديد را در فصل تابستان مشاهده خواهيم كرد.
در اين ميان سيد مهدي اميني معاونت پرورشي وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار ايسكانيوز ، برنامه هاي اين معاونت را ادامه طرح هجرت، همكاري با بسيج سازندگي در بهسازي مدارس، برگزاري پايگاه هاي تابستاني در مدارس، برشمرد با تامل بيشتر در برنامه هاي اعلام شده از سوي معاونت پرورشي به ترتيب مي توان گفت كه طرح هجرت كه متولي اصلي آن بسيج سازندگي است و سالهاست از سوي اين ارگان در حال اجراست و اكثر مخاطبان جوانان و نوجوانان در پايگاه هاي بسيج مساجد و دانشگاه ها هستند.
در ادامه همكاري آموزش و پرورش با بسيج سازندگي درخصوص طرح بهسازي اماكن آموزش و پرورش است كه بر اساس آن 15 هزار فضاي آموزشي بهسازي مي شود و بيش از 100 هزار دانش آموز در آن شركت خواهند كرد.
نكته قابل تامل در اين طرح آن است كه به گفته رييس بسيج سازندگي 70 درصد فعاليت دانش آموزان در اين طرح به فعاليت هاي جهادي و عمراني اختصاص مي يابد و تنها 30 درصد به برنامه هاي فرهنگي اختصاص مي يابد.
حال بايد اشاره كرد كه با توجه به اينكه 14 ميليون دانش آموز در سيستم تعليم و تربيت وجود دارد، توان بسيج سازندگي تنها پوشش 100 هزار نفر از دانش آموزان است كه در اين ميان نيز تنها 30 درصد از وقت دانش آموزان به فعاليت هاي آموزش و پرورش اختصاص مي يابد.
در ادامه سومين برنامه مطرح شده از سوي اميني به خبرنگار ايسكانيوز بحث برگزاري پايگاه هاي تابستاني در مدارس است كه سالهاي سال است در مدارس اجرا مي شود.
با تاملي در برنامه اين پايگاه مي توان دريافت كه اكثر فعاليت هاي اين پايگاه ها به صورت كليشه اي و تكراري در سال هاي اخير اجرا شده است.
برگزاري كلاس هاي آموزش خطاطي، آموزش موسيقي، كلاس هاي تقويتي، آموزش زبان هاي خارجي، آموزش فوتبال، شنا و ...
از جمله برنامه هاي روتين اين پايگاه ها در سال هاي اخير است.
در پايان بايد منتظر بود كه چه زماني شاهد مصاديق عملياتي بودن طرح هاي مسوولين جديد معاونت پرورشي كه از سوي علي احمدي مطرح شد، باشيم و كماكان در انتظار پاسخ اين سوال كه آيا برنامه هاي معاونت پرورشي براي اوقات فراغت دانش آموزان چيست؟/07 /187/120
سه شنبه 21 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 227]