واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نمايندهي مردم تهران درگفتوگوبا ايسنا: در دوران نمايندگي هيچ كاري بر وظيفه وكالت ترجيح ندارد مطالبات مقام معظم رهبري از مجلس برآيند و عصاره مطالبات مردم است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
نمايندهي مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، با يادآوري ضرورت توجه به فرمايشات و پيامهاي مقام معظم رهبري خطاب به مجلس پيشنهاد داد تا فراكسيون و يا كارگروه پيگيري مطالبات مقام معظم رهبري تشكيل شود.
فاطمه آليا درگفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، درارزيابي از پيام مقام معظم رهبري به مناسبت آغاز به كار هشتمين دورهي مجلس شوراي اسلامي، با بيان اين مطلب، افزود: مقام معظم رهبري مطالباتي از مجلس دارند كه قبلا نيز مطرح كردهاند، به طوري كه در يكي از ملاقاتهايي كه نمايندگان مجلس خدمت ايشان بودند، فرمودند كه اگر از تلويزيون ببينند كه صندلي نمايندگان خالي است رنج ميبرند، بنابراين مقام معظم رهبري در پيام خود تاكيد كردند، فرد نماينده كه وكيل مردم است كاري مهمتر از وظيفهي نمايندگي ندارد.
آليا با بيان اينكه در زمان بررسي بودجه كه مهمترين قانون كشور است برخي از نمايندگان به ماموريت ميروند و برخي از آنان نيز در زمان نمايندگي ادامه تحصيل ميدهند، تصريح كرد: زمان نمايندگي بايد حق را به وكلا داد و وكيل مديون حق وكلاي خود است.
نمايندهي مردم تهران در خانهي ملت، با بيان اينكه در دوران نمايندگي هيچ كاري بر وظيفهي وكالت ترجيح ندارد، خاطرنشان كرد: نماينده مجلس بايد لحظه به لحظه در بحثهاي مختلف قانونگذاري و نظارت حضور داشته باشد.
وي همچنين درارزيابي از بخش ديگر پيام مقام معظم رهبري مبني بر اينكه ما در دههي چهارم انقلاب قرار داشته و گفتمان ما در اين دهه پيشرفت و عدالت است، تصريح كرد: بحث عدالت رابطهاي با فرمايشات چندين سال قبل مقام معظم رهبري دارد كه بايد با فقر و فساد و تبعيض مبارزه كنيم كه در اين پيام مجددا با تعبير ديگري تاكيد بر عدالت و پيشرفت كردند.
آليا، دقت و توجه به گفتمان عدالت و پيشرفت و استقلال اقتصادي و فرهنگي را مورد تاكيد قرار داد و افزود: بايد در موضوعاتي كه از مولفهها و عوامل استقلال است ، در قانونگذاري و نظارت حساسيت ويژهاي نشان داد، چراكه اينها مطالبات مقام معظم رهبري و برآيند و عصاره مطالبات مردم است . در موضوع پيشرفت، نگاه استقلالي بايد نگاه غالب ما باشد، به طوري كه در بحث سياسي، فرهنگي، جغرافيايي و اقتصادي استقلال داشته باشيم.
وي با بيان اهميت اجراي سياستهاي اصل 44 قانون اساسي به بحث نظارت اشاره كرد و با تاكيد بر تقويت بخشهاي تعاوني و خصوصي عنوان كرد: اشتغالزايي، رفع بيكاري و رفع تبعيض از آثار و ثمرات تقويت اين بخشها است.
آليا تاكيد كرد: بايد ثروت و ذخاير كشور عادلانه توزيع شده و فاصله طبقاتي از بين برود.
وي اظهارداشت: اگر نظارت صحيح باشد، دولت استقبال كرده و نقاط قوت و ضعف مشخص ميشود تا دولت گامهاي سريعتري بردارد.
به گفتهي آليا طبق آييننامه مجلس حدود 170 نفر از نمايندگان در شوراهاي مختلف و در دستگاههاي مختلف فرهنگي، اقتصادي و سياسي ناظر هستند كه اين نظارت بايد هدفمند بوده و با هدف رفع مشكلات و كمك به قوهي مجريه براي انجام وظايف خود به نحو احسن باشد.
نمايندهي مردم تهران در خانهي ملت، در مورد بخش ديگر پيام مقام معظم رهبري مبني بر اينكه دولت بايد مجلس قانونگذار را راهنماي عمل خود بداند و به قوانين مجلس پايبند باشد و از آن تخلف نكند، خاطرنشان كرد: مقام معظم رهبري در اين پيام يادآوري كردند، كه تمام قوانين مجلس براي دولت لازمالاجراست، اما مشكلي نيز در فرآيند قانونگذاري در كشور وجود دارد، مبني بر اينكه برخي قوانين جامعالشمول نبوده و جزيي و يا دخالت در امور اجرايي است، همچنين برخي قوانين نيز تنقيح شده نيست كه ميتوان با تشكيل كارگروهي لايحه و طرح مطرح شده در مجلس را بررسي كرد.
وي با تاكيد بر اينكه مصوبات مجلس براي دولت لازمالاجرا است، افزود: اگر قوانين مصوب به گونهاي باشد كه رفع مشكلات كنند، قطعا دولت انگيزه بيشتري دارد و براي اجراي زودتر آن استقبال ميكند.
آليا در پايان با بيان اينكه مقام معظم رهبري در فرمايشات خود تاكيداتي دارند كه ضروري است فراكسيون يا كارگروهي براي پيگيري اين مطالبات تشكيل و دقت ويژهاي بر اجراي فرمايشات ايشان شود، خاطرنشان كرد: من از اوايل مجلس هفتم چنين پيشنهادي را مطرح كرده بودم، اما اين پيشنهاد مغفول ماند.
انتهاي پيام
يکشنبه 19 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 257]