واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: موبايل ايراني فروش سيمكارتهاي دولتي جمعآوري شده
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران تاكيد كرد: طرح جمعآوري سيمكارتهاي دولتي از مديران و كاركنان سازمانها كه به عنوان سرويس به آنها داده ميشد به منظور كاهش هزينههاي دولت است. وفا غفاريان در گفتوگو با ايسنا اظهار كرد: مصوبه مربوط به جمعآوري سيمكارتهاي دولتي از كاركنان سازمانها تكليفي نيست كه متوجه شركت مخابرات ايران باشد بلكه متوجه سازمانهاي دولتي است.
وي با بيان اين كه سازمانهاي دولتي كه سيمكارتهاي سرويس در اختيار كاركنانشان گذاشته بودند، موظفند اين سيمكارتها را جمعآوري كنند، تصريح كرد: سيمكارتهاي جمعآوري شده يا به فروش ميرسند يا به نوع ديگري كه مطابق مصوبه باشد، از آنها استفاده ميشود. رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران گفت: كاركنان وزارت ارتباطات و شركتهاي وابسته كه از سيمكارتهاي دولتي استفاده ميكنند نيز مشمول اين مصوبه هستند و فروش شمارههاي رند تابع آييننامه خاص خود خواهد بود.
راهاندازي سرويس پرداخت و رزرو بليت هواپيما با تلفن همراه
به گفته معاون شركت ارتباطات سيار با راهاندازي سرويس ارزش افزوده GPRS، منويي براي سيمكارت مشترك ايجاد ميشود كه به فرد امكان انتخاب سرويسها مانند گزارش هواشناسي را ميدهد. محمدمهدي عطوفي، معاون شركت ارتباطات سيار، با بيان اين مطلب اظهار كرد: از طريق سيستم GPRS و OTA، ميتوانيم سرويسهايي را كه در نظر داريم براي مشتركان ايجاد و فعال كنيم. وي تصريح كرد: رزرو بليت هواپيما از طريق تلفن همراه و كار پرداخت نيز ميتواند از اين طريق انجام ميشود كه اميدواريم بتوانيم سرويس پرداخت موبايل را هرچه سريعتر برروي شبكه پيادهسازي كنيم كه كارشناسيهاي لازم بر روي آن انجام شده است. عطوفي با بيان اين كه پيادهسازي اين سيستم به توانمنديهاي فني خاص و امكاناتي نياز دارد گفت: اين كار در حال بررسي است و فاز اول آن با راهاندازي GPRS در محدوده از تهران به صورت آزمايشي راهاندازي ميشود.
بررسي پيشنهاد آييننامه جديد ويژه مزاحمتهاي تلفن همراه
آييننامه كشف مزاحمت تلفني مختص تلفن همراه هماكنون در هيات مديره شركت ارتباطات سيار در حال بررسي است و پس از تاييد به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي پيشنهاد ميشود تا از اين پس با تمام مزاحمان اپراتورهاي مختلف به طور يكسان و بر اساس اين آييننامه برخورد شود.
محمد آبايي، مدير كل بازرسي، ارزيابي عملكرد و رسيدگي به شكايت شركت ارتباطات سيار با اشاره به بحث مزاحمتهاي تلفني براي مشتركان همراه اول اظهار كرد: قبل از انقلاب اسلامي قوانيني در خصوص برخورد با مزاحمان تلفني كه در آن زمان تنها تلفن ثابت بود، وجود داشت كه به تصويب مجلس نيز رسيده بود و در حال حاضر به اين دليل كه اين قانون از نظر حقوقي منسوخ نشده و مجلس آن را رد نكرده است، كماكان به قدرت خود باقي است و اجرا ميشود. وي با بيان اين كه در مزاحمتهايي كه براي بار اول اتفاق ميافتد، تلفن همراه به مدت يك هفته قطع ميشود، گفت: البته اخطاري از طرف شركت ارتباطات سيار به شماره آن مشترك ارسال ميشود و بعد از تكرار به مدت 3 ماه و براي بار سوم به طور كلي ارتباط قطع شده و سلب امتياز ميشود.
او تصريح كرد: اگر كسي مزاحم تلفني داشته باشد ميتواند با تكميل فرم كشف مزاحمت در هر كدام از ادارات مشتركان ما اين درخواست را ارائه دهد كه اين درخواست مورد رسيدگي قرار ميگيرد و در صورت تاييد بر اساس اين قانون اجرا و عملي ميشود. مدير كل بازرسي، ارزيابي عملكرد و رسيدگي به شكايت شركت ارتباطات سيار گفت: اگر مزاحمتهاي تلفني از طرف مشتركان ديگر اپراتورها باشد، با آن اپراتورها مكاتبه ميكنيم تا با مزاحم برخورد كنند.
يکشنبه 19 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 172]