تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829234444




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جامعه - خط منوريل صادقيه فاقد توجيه است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جامعه - خط منوريل صادقيه فاقد توجيه است
جامعه - خط منوريل صادقيه فاقد توجيه است

معصومه ايماني: معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران در ارزيابي نهايي خود در خصوص پروژه نيمه‌‌كاره منوريل صادقيه، اعلام كرده است: «تكميل خط منوريل صادقيه فاقد توجيه است و مسير جايگزين مي‌تواند از ميدان صنعت تا نمايشگاه بين‌المللي باشد.»

خبرگزاري مهر كه پيش از اين و در زمان شهرداري احمدي‌نژاد به عنوان يكي از رسانه‌هاي موافق اجراي اين پروژه بود و بعد از حضور قاليباف، سياست خود را عوض كرده، اين بار نظر نهايي و كارشناسي شهرداري تهران در خصوص منوريل و پروژه صادقيه را منتشر كرده است.
در نظر نهايي معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري آمده است: در خصوص تقاضاي خط منوريل صادقيه با استفاده از نتايج مدل حمل و نقل شهر تهران و همچنين بررسي تقاضاي موجود خطوط اتوبوسراني عبوري از محدوده و انواع ميني‌بوس، تاكسي و مسافربر مشخص شد كه حجم مسافر جابه‌جا شده از مبدا صادقيه به سمت ميدان آزادي – فرودگاه مهرآباد حداكثر 9000 مسافر در يك ساعت اوج در يك جهت با يكي از مدل‌هاي حمل و نقلي فوق مي‌باشد. با توجه به انتقال سفرهاي خارجي به فرودگاه امام(ره) و عدم تمايل بسياري از شهروندان به حذف مدل حمل و نقلي مطلوب آنها (اتوبوس، ميني‌بوس با تاكسي) سهم ناچيزي براي استفاده از منوريل باقي خواهد ماند.
براساس حجم تقريبي مسافر پيش‌بيني شده مشخص مي‌شود كه تقاضاي اين مسير كمتر از ظرفيت يك سامانه منوريل است و به عبارت ديگر تعداد سفرهايي كه از ترمينال غرب به ايستگاه متروي صادقيه و بالعكس قابل پيش‌بيني است، تكافوي يك خط منوريل را نمي‌دهد.
معاونت حمل و نقل و ترافيك شهر‌داري تهران اعلام كرده است كه اگر هدف از احداث منوريل برقراري اتصال مسافران ترمينال غرب به شبكه مترو در تهران باشد، خط چهار مترو به زودي به آن منطقه خواهد رسيد.
بنابراين در اين گزارش، تاكيد شد: «تكميل اين بخش از خط منوريل بين ترمينال غرب و فلكه دوم صادقيه به‌لحاظ حمل و نقل و ترافيكي در حال حاضر فاقد توجيه است و چنانچه برقراري سرويس مناسب و سريع بين اين دو نقطه مدنظر باشد، اين اقدام با برقراري سرويس سريع‌السير رفت و برگشت اتوبوس عملي خواهد بود.» در اين گزارش آمده است: «در صورت ضرورت و اصرار جهت جايگزيني منوريل نمي‌توان به طرح جامع حمل و نقل و ترافيك تهران توجه نمود كه براساس آن سه خط مكمل ريلي پيشنهاد شده است. بنابراين به عنوان جايگزين مسير منوريل فوق مي‌توان از مسير شماره 2 از ميدان صنعت تا نمايشگاه بين‌المللي (تقاطع چمران – وليعصر) نام برد.
لازم به تاكيد است كه براساس شاخص‌هاي مختلف و با توجه به شرايط موجود مسير خط ريلي مكمل شماره 2 به دليل شرايط مناسب محيطي و جاذبه‌هاي گردشگري به عنوان مسير مناسب اجراي قطار هوايي يا منوريل در تهران پيشنهاد مي‌شود.
براين اساس خط فوق از لحاظ عناصر بصري و جذابيت‌هاي مسير مناسب است و در قسمت جنوبي خود به برج يادمان كه يكي از مراكز مهم تروريستي در آينده و همچنين پارك جنگلي پرديسان متصل است و در مسير خود ضمن عبور از خيابان‌هاي با عرض مناسب در محدوده شهرك قدس وارد بزرگراه چمران شده و در قسمت شمالي به نمايشگاه بين‌المللي شهر تهران، هتل استقلال و سالن‌ همايش‌هاي صدا و سيما متصل مي‌شود. همچنين اين خط با خط پيشنهادي 6 و 9 و سريع‌السير 4 طرح قطار شهري تهران تقاطع دارد و امكان انتقال مسافر در اين ايستگاه‌ها وجود دارد.
در اين طرح با اشاره به گفته‌هاي شهردار تهران و دلايل و مستندات ارسالي از جمله عوارض موجود در مسير، اشكالات طراحي و ضعيف بودن پايه‌هاي پل و ... به نظر مي‌رسد اجراي خط منوريل در كريدور ميدان صادقيه ـ فرودگاه مهرآباد به صرفه و صلاح شهر تهران نبوده و فاقد توجيه فني و اقتصادي باشد و جمع‌آوري پايه‌هاي موجود جهت تسهيل در رفت و آمد شهروندان ضروري باشد.
شهردار تهران، دي‌ماه سال گذشته نيز در نامه‌اي به رئيس شوراي شهر ضمن بيان ايرادات، ابهامات و نقص‌هاي اساسي پروژه نيمه‌كاره منوريل صادقيه از شوراي شهر درخواست اجازه جمع‌آوري ستون‌هاي اين پروژه نيمه‌كاره را مطرح كرده است، نامه‌اي كه تاكنون و پس از گذشت 6 ماه، پاسخي در پي نداشته است.
دلايلي كه شهرداري در نامه خود به آن اشاره كرده، شامل بالا رفتن هزينه‌ها از 5/3 ميليون دلار به 8 ميليون دلار و بعد به حدود 15 ميليون دلار در هر كيلومتر، مشكلات ميراث فرهنگي به دليل عبور از روبه‌روي برج آزادي، مشخص نشدن ايستگاه‌هاي مربوط به فرودگاه مهرآباد و به دليل عدم قطعيت ترمينال‌ها بعد از انتقال پروازها به فرودگاه امام خميني(ره) و مشكلات با اهالي و ساختمان‌هاي مسير منوريل است. ناامن بودن ستون‌هاي ساخته شده پروژه منوريل صادقيه از ديگر مسائل عنوان شده در نامه شهردار به رئيس‌شوراي شهر است.
طرح احداث منوريل در زمان شهرداري احمدي‌نژاد و در سال 83 آغاز شد. اين پروژه قرار بود در فاز اول ميدان صادقيه را به فرودگاه مهرآباد متصل كند و براي راه‌اندازي فاز اول پروژه 20 ميليارد تومان بودجه در نظر گرفته شده بود و نهايتا منوريلي كه قرار بود با 20 ميليارد تومان ميدان صادقيه را به فرودگاه متصل كند با نصب تعدادي ستون و صرف 10 ميليارد تومان از آن بودجه متوقف شد.
كارشناسان پيشرفت كار را 5 درصد ارزيابي كرده‌اند اما 50 درصد بودجه هزينه شده است. احداث منوريل صادقيه ـ مهرآباد، فاز اول دوختن شمال ـ‌جنوب و غرب‌ـ شرق تهران با استفاده از ريل‌هاي هوايي بود. منوريل تهران كه به يكي از بحث‌هاي سياسي و جنجالي در چهارسال اخير تبديل شد، با انتخاب احمدي‌نژاد به رياست‌جمهوري، جنبه ملي پيدا كرده است. اينك دولت و در راس آن وزارت كشور، احداث منوريل را به عنوان طرحي ملي در برخي از شهرهاي كشور از جمله، كرج و اسلامشهر در برنامه قرار داده و علاوه بر آن شوراي عالي ترافيك بدون در نظر گرفتن نظر شوراي شهر، كريدور در خارجي شهر را بر پايه منوريل احداث مي‌كند.
در زمان شهرداري احمدي‌نژاد احداث 367 كيلومتر منوريل در تهران به تصويب رسيد تا شمال‌ـ‌غرب‌ـ‌جنوب و شرق تهران با اين سيستم كه در دنيا جنبه تفريحي و فانتزي و گردشگري داشته و بيشتر در پارك‌هاي تفريحي و باغ وحش‌ها استفاده مي‌شود، به يكديگر متصل شود.
منوريل كه سابقه احداث آن به بعد از جنگ جهاني دوم مي‌رسد، اكنون به يكي از داغ‌ترين و پرمسئله‌ترين موضوع بين دولت و شهرداري تهران تبديل شده كه در يك سو، دولتي‌ها خواهان گسترش آن هستند و شهرداري‌چي‌ها مزاياي وجود آن را نفي مي‌كنند، شايد برخي از شايعه‌ها كه «منوريل تز دكتر احمدي‌نژاد است» حقيقت داشته باشد.
 شنبه 18 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 321]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن