تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):از دنیای شما سه چیز محبوب من است: 1- تلاوت قرآن 2- نگاه به چهره ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826327277




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سينما - آن روزها شادتر بوديم


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سينما - آن روزها شادتر بوديم
سينما - آن روزها شادتر بوديم

گيلبرت كروز/ترجمه آرش فرح‌زاد: سيدني پولاك كارگردان نامدار آمريكايي كه چند روز پيش درگذشت، رابطه خاصي با رابرت ردفورد داشت. ردفورد در هفت فيلم پولاك از جمله «خارج از آفريقا»، «آن طور كه ما بوديم» و «سه روز كندور» به ايفاي نقش پرداخت. ردفورد در گفت‌وگو با تايم در مورد اين دوست قديمي و 73 ساله‌اش كه بر اثر سرطان درگذشت، صحبت كرده است.

چه مدت يكديگر را مي‌شناختيد؟
48 سال كه تقريبا نيم قرن مي‌شود. اولين بار سر صحنه يك فيلم در سال 1960 با هم ملاقات كرديم؛ فيلمي مستقل و سياه و سفيد كه با بودجه‌اي ناچيز ساخته مي‌شد به نام «غنيمت جنگي». هر دو بازيگر اين فيلم بوديم و اولين تجربه بازيگري من به شمار مي‌آمد. در همان فيلم بود كه رابطه ما نزديك شد. ما در مورد بسياري از نكات فيلمسازي اتفاق‌نظر داشتيم.
چه چيزي در پولاك تو را جذب همكاري با او مي‌كرد؟
پولاك از اينديانا آمده بود و علاقه زيادي به فرهنگ عامه داشت. او آنقدر باهوش بود كه به خوبي سليقه مردم را درك و از روش‌‌هاي مختلف از آن استفاده مي‌كرد. پولاك استعداد زيادي نيز در كار تجاري داشت و به همين دليل هميشه با ستاره‌ها كار مي‌كرد. او در جامعه‌اي رشد كرد كه ستارگان نقشي بسيار مهم و تعيين‌كننده داشتند. او هميشه به من مي‌گفت: زماني كه كوچك‌تر بودم خيلي علاقه داشتم تا فيلم‌هاي ناتالي وود و جودي گارلند را ببينم. پولاك اين مسير را انتخاب كرد و به نظر من موفق هم بود.
پولاك مانند شما هم بازيگر بود، هم كارگردان و هم‌ تهيه‌كننده آيا او واقعا از داشتن اين همه نقش لذت مي‌برد؟
فكر مي‌كنم پولاك هميشه علاقه داشت كه روزي تهيه‌كننده شود. او در سال‌‌هاي آخر توانست در اين مسير قرار بگيرد و دليل آن هم شايد خسته شدنش از كارگرداني بود. زماني كه ما بهترين روزهايمان را در صنعت فيلمسازي مي‌گذرانديم اين صنعت تفاوتي اساسي با امروزش داشت. اگر ما امروز مي‌‌خواستيم كارمان را با هم آغاز كنيم ديگر فيلم‌هاي كمدي كه در كنار هم در دهه‌هاي 60، 70 و 80 ساختيم را نمي‌توانستيم بسازيم. به اين دليل كه تقاضاي بازار تغيير كرده است. سيدني علاقه زيادي داشت تا همه چيز را تحت كنترل خود داشته باشد و بر همين اساس تهيه‌كنندگي نقش مورد علاقه‌اش بود. مسير من با او از اين زمان تغيير كرد و من بيشتر به سمت فيلم‌هاي مستقل جذب شدم. البته رابطه نزديكمان را همچنان حفظ مي‌كرديم و هر دو خانواده زمان زيادي را در كنار هم گذراندند.
سيدني پولاك حتي به عنوان كارگردان هم كارهاي بزرگي در كنار آنتوني مينگلا انجام داد. «آقاي ريپلي با استعداد» و «كوهستان سرد» از بهترين فيلم‌هايي بودند كه اين دو در كنار هم ساختند. شما هيچ وقت تلاش نكرديد كه سيدني را به توليد فيلم‌هاي مستقل ترغيب كنيد؟
علاقه و اشتياق سيدني به توليد فيلم تجاري بود. كارنامه او نشان مي‌دهد كه فيلم‌هاي بلندش با حضور ستارگان نامدار موفقيت بيشتري كسب مي‌كرد. چرا نبايد اجازه دهيم هر فردي در هر زمينه‌اي كه علاقه و استعداد دارد، فيلم بسازد؟
در اين سال‌هاي آخر صحبتي از اين نمي‌كرديد كه از سال 1960 تاكنون چه مسيري را پشت سر گذاشتيد؟
در اين ماه‌هاي آخر كه به ديدار سيدني مي‌رفتم به او مي‌گفتم كه «مي‌داني سيدني آن سال‌ها سرزنده‌تر و طنازتر از امروز بودم. آن روزها بيشتر به ما خوش مي‌گذشت. كارهاي بديع انجام مي‌داديم و از هر اقتباسي كناره مي‌گرفتيم.» كارهاي بديع و ابتكاري طنز بيشتري در خود دارد. خودم كه از آن فيلم‌ها بيشتر لذت مي‌بردم اما سيدني را نمي‌دانم.
منبع: تايم
 شنبه 18 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 234]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن