واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سخن روز/عرصه سياست آمريكا جولانگاه لابي اسرائيل/قلعه آرزوهاي مك كين درمعرض خطر
خبرگزاري مهر - گروه بين الملل: نامزد سياه پوست پيروز انتخابات درون حزبي دموكراتها، براي جلب حمايت لابي صهيونيست متنفذ در اين كشور موسوم به ايپك و همراه كردن كلينتون با خود تلاش مي كند تا بتواند قلعه آرزوهاي مك كين را كه در تخيلات خود حتي به فكر استعمار فضاست، فتح كند.
كلينتون و اوباما اواخر روز پنجشنبه 16 خرداد به منظور بررسي وضعيت پيش روي دموكراتها در انتخابات در مقابل جمهوريخواهان در واشنگتن با هم ديدار كردند و همچنين رسانه هاي آمريكا از احتمال همراهي كلينتون با اوباما تا انتخابات ماه نوامبر و به منظور پيروزي بر جان مك كين نامزد جمهوريخواه خبر داده اند.
كلينتون كه روز شنبه رسما از دور انتخابات كنار خواهد رفت با قول دادن به حمايت از هم حزبي خود نشان داد كه صاحب تفكر مستقلي نبوده و به شدت تحت تاثير طرفداران خود و شرايط موجود است ؛ چرا كه وي براي اوباما مخالفي سخت تر از آنچه امروز مي نماياند جلوه مي نمود.
حتي روز سه شنبه كه پيروزي اوباما تا حدودي قطعي شده بود كلينتون به نمايندگان نيويورك گفته بود : او براي پذيرش معاون اولي اوباما آماده است .
برخي حاميان كلينتون معتقدند : با توجه به حمايت راي دهندگان طبقه كارگر و زنان از كلينتون، حمايت وي از اوباما مي تواند تضمين كننده پيروزي وي بر مك كين شود.
اوباما هم از تعيين معاون اول خود قبل از رئيس جمهور شدن خبر داد و دليل آن را جلوگيري از انجام تصميمات شتاب زده عنوان كرد.
روز سه شنبه اوباما از ادامه ارتباط با كلينتون پس از كنار رفتن وي خبر داد و گفت : من مطمئن هستم تفاوتهاي من و كلينتون در سايه اختلافات شديد من و مك كين از بين خواهد رفت.
در اين ميان اوباما در اولين تلاشهاي انتخاباتي خود براي كسب طرفداري صهيونيستي در آمريكا از مردم فلسطين مايه گذاشت و با ناديده گرفتن حقوق مشروع و غصب شده اين ملت از جمله درباره بيت المقدس اشغالي اعلام كرد : امنيت اسرائيل موضوعي غيرقابل مذاكره است .
وي بيت المقدس را پايتخت تقسيم نشدني رژيم صيهيونيستي ناميد و درسخنراني اخير خود در نشست سالانه "كميته امور عمومي آمريكا-باراك اوباما نامزد حزب دموكرات در انتخابات رياست جمهوري آتي آمريكا درسخنراني اخير خود در نشست سالانه "كميته امور عمومي آمريكا- اسرائيل" موسوم به (ايپك) بزرگترين لابي صهيونيستي در آمريكا گفت : "قدس پايتخت اسرائيل باقي خواهند ماند و بايد يكپارچه باقي بماند.
مك كين هم كه به دنباله روي از سياستهاي بوش مشهور است روز پنجشنبه در پاسخ به سئوالي درباره سرمايه گذاري برنامه فضايي آمريكا گفت : من براي استفاده بيشتر از پول ماليات آمريكايي ها براي تصرف فضا استقبال مي كنم،َ ولي لازم است "ناسا"(سازمان هوا -فضاي آمريكا) خود افكار عمومي را در اين مورد بيشتر ترغيب كند.
مك كين كه مثل بوش هم خطي اش حتي وقتي صحبت از فضا هم مي شود؛ ياد تصرف و كلونياليسم و استعمار مي افتد رمان تخيلي" ري براد بري" در دهه 1950 را كه درباره تصرف سياره قرمز است از دوست داشتني ترين كتاب هاي دوران كودكي خود معرفي مي كند..
در اين ميان آنچه مسلم است ، اوباما و مك كين در مبارزه جديد انتخاباتي در آمريكا، ديپلماسي خاورميانه ،جنگ عراق و مذاكره با ايران را مركز تاخت و تازهاي آينده خود قرار خواهند داد.
در حوزه سياست خارجي اين دو حزب ، آنچه جلب توجه مي كند تلاش دموكراتها براي تصرف بدون خونريزي جهان و به ويژه كشورهاي استراتژيك است به اين معني كه به نام دموكراسي و از طريق تغيير انديشه هاي فرهنگي و سياسي و در نتيجه اقتصادي ملتهاي جهان ، قدرت را در كشورهاي هدف به دست خواهند گرفت.
در طرف ديگر اين مسابقه ، كه پيروزش بايد بتواند جهان را به بهترين شكل ممكن براي ادامه غارتگري استكبار آماده كند ؛ جمهوريخواهان هستند كه به خط مشي نظامي توجه دارند و جرج بوش، رئيس جمهور كنوني نماينده به حق آنهاست و در خط مشي ايشان خونريزي اولين قدم براي رسيدن به قدرت غارتگري است .
گرچه به نظر مي رسد در ايستگاه آخر اين مسابقه براي غارت، عاقبت نظريه خونريزي براي غارت پيروز شود، اما طرف معتقد به گفتگو براي غارت هم به خوبي توانسته است نظر صهيونيستها را به خود جلب كند و بدين ترتيب از حمايت رسانه اي و مالي ايشان بي نصيب نخواهد بود.
باراك اوباما نامزد سياه پوست انتخابات آمريكا با كسب حدنصاب لازم در آخرين مرحله انتخابات درون حزبي دموكراتها به عنوان نامزد نهايي حزبش شناخته شد
اوباماي 46 ساله بعد از شكست كلينتون به عنوان اولين زني كه مي خواست رئيس جمهور آمريكا شود، گفت: آمريكا اكنون ديگر زمان ماست، زمان ما براي ورق زدن صفحه سياست گذشته.
اوباما هم با تقدير از شجاعت، قدرت و جديت كلينتون اظهار داشت : او كسي است كه براي ميليونها آمريكايي الهام بخش است.
كلينتون كه از پذيرش رسمي شكست خودداري كرد با توجه به 18 ميليون نفري كه به وي راي دادند هنوز هم خود را بهترين پتانسيل براي انتخاب شدن به عنوان رئيس جمهور آمريكا مي داند؛ هر چند وي قرار است امروز شنبه حمايت خود را از اوباما اعلام كند.
اكنون سناتورسيه چرده ايالت ايلينويز با اين پيروزي بايد در چهارم نوامبر(14 آبان) به مقابله با جان مك كين71 ساله، سناتور جمهوريخواه برود تا يكي از اين دو رئيس جمهور آينده ايالات متحده شود.
شنبه 18 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]