واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييسجمهور در نشست خبري با رسانهها در رم: ـ مشكلات بشري با زورگويي و سلطهگري قابل حل نيست ـ شخصيت مردم اروپا قرباني دفاع از جنايات صهيونيستها ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي خارجي
رييسجمهور با تاكيد بر اينكه " با راههاي سلطهطلبانه نميتوان مشكلات بشريت را حل كرد" گفت: وضعيت جهان ظرفيت ادامه تنشزاييها توسط دولت آمريكا را ندارد و ادامه اين وضع صدمات سنگيني براي دولت و ملت آمريكا خواهد داشت.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) دكتر محمود احمدينژاد بعدازظهر روزسهشنبه در كنفرانس خبري با حضور صدها خبرنگار رسانهاي مختلف جهان كه در حاشيه اجلاس فائو برگزارشد در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر تهديد آمريكا به حمله نظامي عليه ايران گفت: آقاي بوش خيلي علاقهمند است كه به ايران حمله كند و تلاش زيادي براي به دست آوردن بهانه اين حمله انجام داده اما شكست خورده است و به رغم اشتياق فراوان، آقاي بوش هرگز موفق به حمله به ايران نخواهد شد و دوران رياست جمهوري خود را با غصه اين آرزو به پايان خواهد برد.
وي با تاكيد براينكه " موضوع هستهيي بهانهاي بيش نيست كه آمريكا آن را دستآويزي براي حمله به ايران قرارداده است" تصريح كرد: فعاليتهاي ايران كاملا قانوني، شفاف و زير نظر آژانس است اما قدرتهاي زورگو و دولت آمريكا برخي دولتها از جمله رژيم جعلي صهيونيستي را به سلاح هستهيي مجهز كرده و از آنها حمايت ميكنند كه يك استاندارد دوگانه است و دوران استاندارد دوگانه پايان رسيده است.
وي با بيان اينكه " ما از تهديدها نميترسيم و بيش از حق خود و خارج از قانون هم چيزي نميخواهيم" خاطرنشان كرد: ملت ايران صلحطلب است و نشانهاي از تجاوز ملت ايران به سايرين درتاريخ مشاهده نميشود، ملت ايران ملت صلح، برادري و عشق است و هيچ نگراني از اين تهديدها ندارد، نگراني از آن كساني است كه با دروغ و چپاول حقو ق ملتها را تضييع ميكنند.
احمدينژاد درباره مذاكره با آمريكا و اينكه چرا ايران از آمريكا به عنوان شيطان بزرگ نام ميبرد با بيان اينكه " اين يك حقيقت است" اظهار كرد: امروز رييس دولت آمريكا آبروي ملت آمريكا را به حراج گذاشته است، چه كسي بايد پاسخ هزاران كشته در عراق، افغانستان، فلسطين و لبنان را بدهد. آيا شيطان جز اين عمل ميكند.
رييسجمهورهمچنين درباره مذاكره با آمريكا خاطرنشان كرد: ملت ايران اهل صلح و گفتوگو است و براي حل مساله جهان،زبان منطق را بهتر از زور ميدانيم اما بعضيها فقط زبان تهديد را بلدند درحالي كه زبان ملت ايران زبان منطق، فرهنگ و صلح است.
وي گفت: ما از دولت آمريكا خواستيم كه رفتار خود را اصلاح كند زيرا از رفتارهاي امروز آنها همه جهان ضرر ميكند اگر هم گفتوگو كنيم همين درخواست را خواهيم داشت.
وي با بيان اينكه " ملت ايران پرچمدار صلح و ادبيات ايران سرشار از محبت و عشق است" اظهار كرد: كساني كه در 100سال اخير ريشه همه جنگها بودهاند و ميليونها انسان بيدفاع را قتل عام كردهاند، ملت ايران را متهم ميكنند و اين يك دروغ براي چپاول ملت ايران است.
احمدينژاد گفت: به ملت ايران حق بدهيد كه در مقابل زورگوييها بايستد و از حقوق خود دفاع كند.
وي با تاكيد بر اينكه " وضعيت جهان ظرفيت ادامه تنشزاييها توسط دولت آمريكا را ندارد و ادامه اين وضع صدمات سنگيني براي دولت و ملت آمريكا خواهد داشت" تصريح كرد: هركسي انتخاب شود بايد تجاوزگري و اشغالگري را پايان دهد و فضاي تهديد را برچيند و گفتوگو را حاكم كند.
رييسجمهور خاطرنشان كرد: سال گذشته پيشنهاد مناظره با آقاي بوش را درحضور خبرنگاران درسازمان ملل مطرح كردم امسال هم پيشنهاد ميدهم كه با نامزدهاي رياست جمهوري آمريكا در حضور خبرنگاران مسايل جهان را بررسي كنيم؛ زيرا معتقديم گفتوگو و منطق بهتر از درگيري است.
احمدينژاد تاكيد كرد: با راههاي سلطهطلبانه نميتوان مشكلات بشريت را حل كرد.
وي در ادامه نشست مطبوعاتي با خبرنگاران خارجي در رم در پاسخ به خبرنگاراني كه درباره اظهاراتش در مورد اسراييل سوال كردند، گفت: ما دوستدار همه انسانها هستيم و فكر ميكنيم مشكلات امروز جهان را ه حلهاي انساني دارد و با راههاي سلطهطلبانه نميتوان مشكلات بشريت را حل كرد. صحبتهاي من در واقع يك خبر بود و فكر ميكنم كه همه كساني كه مسايل جهان را پيگيري ميكنند به اين نتيجه رسيدهاند كه اين موضوع( محو اسراييل ) اتفاق خواهد افتاد چه ما دخالت داشته باشيم چه نداشته باشيم.
وي گفت: وقوع اين رخداد به نفع اروپا هم خواهد بود، چون كه هزينه برخي جنايات صهيونيستها به مردم اروپا تحميل ميشود.
احمدينژاد تاكيد كرد: حرف ما اين است كه اجازه دهند ملت فلسطين دريك انتخابات آزاد سرنوشت خود را برگزيند. اين يك راه حل انساني و پايان 60 سال جنايت است. ميخواهيم عدالت اجرا شود و از كشته شدن انسانها به شدت ناراحتيم.
رييسجمهورتصريح كرد: اينكه خبر داديم يك رژيم جعلي و اشغالگر رفتني است، فكر ميكنيم اين خبر براي همه انساندوستان و طرفداران صلح و برادري خبر خوشايندي است. اين يك خبر است كه درحال وقوع است.
وي خاطرنشان كرد: گفتهام كه هژوموني آمريكا در منطقه خاورميانه و جهان در حال اضمحلال است و ملتهاي خاورميانه از حضور دولت آمريكا هيچ چيزي جز جنگ و تهديد نصيب نبردهاند.
از رييسجمهور درباره افزايش قيمت محصولات نفت و كشاورزي و تاثير برگزاري اين اجلاس در جلوگيري از اين افزايش قيمتها سوال شد، كه در پاسخ گفت: امروز افزايش قيمت محصولات كشاورزي را عادي نميدانيم و معتقديم قيمتها به صورت مصنوعي تعيين ميشود. دراين افزايش قيمتها دو علت دخالت دارد؛ يكي اينكه سيستم بازار پاسخگوي شرايط نيست و ما نيازمند كنترل كننده قوي هستيم و دليل دوم نيز دخالت قدرتهاي سلطهگر است كه معادلات جهاني را به نفع خود ناعادلانه تنظيم ميكنند.
وي تاكيد كرد: امروز رشد عرضه بيش از رشد مصرف است اما قيمت به طور مصنوعي بالا ميرود و به اعتقاد ما سازمانهاي موجود براي كنترل اوضاع در انجام ماموريت خود ناتوان هستند و نيازمند سازو كارهاي جديدي هستيم.
احمدينژاد در پاسخ به سوالي با تاكيد براينكه " ملت ايران قرباني تروريسم است" گفت: متاسفم كه امروز تروريستها در آمريكا و برخي كشورها آزادانه زندگي و فرمان ترور صادرميكنند.
وي افزود: ما نميخواهيم در دنيا كشتار باشد و به نام صلح جنگ را تحميل كنند و به نام حقوق بشر كشتار و جنايت صورت گيرد. ما ميخواهيم صلح و برادري باشد و دروغ و فريب نباشد. من دلم براي بشريت امروز ميسوزد و از كشته شدن انسانها متاسف ميشوم و تلاش ميكنم كه صلح برقرار شود و زورگويي و تجاوزها از بين برود.
احمدينژاد درباره دليل بياعتمادي ايران به اروپاييها گفت: البته همه قدرتهاي اروپايي اينگونه نيستند و به جز يكي دو كشور به دنبال صلح و روابط گسترده با ايران هستند.
رييسجمهور افزود: قبل از انقلاب با چند كشور اروپايي و آمريكا و كانادا قرار داد هستهيي داشتهايم و حتي پول آن را هم پرداختهايم اما آنها يك طرفه قرارداد را فسخ كردند و طبيعي است كه ما به آنها اعتماد نكنيم.
وي با اشاره به اينكه " ملت ايران تحميل و تجاوز را نخواهد پذيرفت" تاكيد كرد: پيشنهادهاي ما به نفع ملتهاي اروپايي است. مردم امروز اروپا كه نقشي در جنگهاي گذشته نداشتهاند، چرا بايد هزينه اين جنگها را پرداخت كنند و اين تحميل به مردم اروپاست و ما با آن مخالفيم.
وي خاطرنشان كرد: شخصيت مردم اروپا قرباني دفاع از جنايات صهيونيستها ميشود و شك ندارم كه مردم اروپا با اين جنايات مخالفند اما آنچه امروز منتشر ميشود اين است كه مردم اروپا موافق هستند و اين ظلم به مردم اروپاست.
احمدينژاد افزود: اين را هم متوجه هستيم كه دولتهاي اروپا دوست ندارند كه صهيونيستها در اروپا زندگي كنند اما نبايد آنها را به مردم فلسطين تحميل كنند.
رييسجمهور درباره روابط ايران و ايتاليا و انجام نشدن ديدار با مقامات ايتاليا در اين سفر، گفت: روابط ايران و ايتاليا تاريخي و دراز مدت است و بيشترين حجم روابط اقتصادي ايران واروپا متعلق به ايتالياست.
وي اضافه كرد: اين سفر براي شركت در اجلاس فائو بود و برنامهاي براي ديدار دوجانبه نداشتيم. ما ملت ايتاليا را دوست داريم و علاقهمند به گسترش روابط هستيم.
وي در ابتداي اين كنفرانس خبري و قبل از پاسخگويي به سوالات خبرنگاران در سخناني با اشاره به سالگرد ارتحال بنيانگذار جمهوري اسلامي حضرت امام خميني(ره) گفت: آرمانهاي امام خميني، آرمانهاي پيامبران الهي و حضرت عيسي مسيح است و بدون ترديد امام خميني مظهر حضرت مسيح در عصر ماست. او عاشق مردم و عدالت بود و براي ملتها عاشقانه دل ميسوزاند.
احمدينژاد گفت: امام خميني پرچمدار عشق و محبت و مبارزه با ستم و خواهان آزادي بود و همچون پيامبران الهي و حضرت مسيح عدالت را ترويج ميكرد.
وي گرفتاري امروز بشريت را ناشي از بيعدالتيها و و تضييع حقوق انسانها دانست و به مشكلات امروز كشورهاي اشغال شده همچون عراق، فلسطين و افغانستان و كشتار مردم بيدفاع اشاره كرد و گفت: مشكل امروز دنيا مديريت انسانهاي ناصالح در مراكز اصلي مديريت جهاني است و قرار گرفتن بخشي از قدرت و ثروت ملتها دردست انسانهاي ناصالح است.
وي بابيان اينكه " امام آمد و در مقابل قدرتهاي فاسق ايستاد و كرامت انساني و عشق و محبت را به روي آنها گشود" گفت: ما امروز با تبعيت از امام عزيزمان خواهان كرامت، آزادگي، عدالت و حفظ حقوق براي همه انسانها هستيم و همه بايد دست به دست هم دهيم و جهاني بر پايه عشق و عدالت بسازيم.
رييسجمهورتاكيد كرد: البته قدرتهاي زورگو اين پيام را بر نميتابند و در برابر آن صفآرايي ميكنند، اما بايد بدانيم كه تنها راه بشريت و رفع بحرانها و حل عادلانه مشكلات جهان پيروي از راه امام خميني(ره) است كه راه پيامبران و صالحان و راه حضرت مسيح است.
انتهاي پيام
چهارشنبه 15 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 259]