واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: فاطمه بروجردي: امام خميني (ره) دين را وارد زندگي و حكومت كرد
نوه بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني (ره) گفت : امام خميني ( ره) دين را وارد عرصه زندگي مردم و حكومت كردند.
"فاطمه بروجردي" روز سهشنبه در مراسم سالگرد ارتحال امام خميني در مصلي وحدت گرگان ويژه بانوان، افزود : ايشان اعتقاد داشتند دين نميتواند از حكومت و بر عكس حكومت جدا از دين باشد و در واقع حكومت را ابزار اجراي دين ميدانستند.
رييس كميسيون بانوان و جوانان مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد : حضرت امام خميني (ره) همه ملت ايران در هر نقطه از كشور، با هر رنگ و نژادي را ايراني و اسلامي ميدانستند.
وي با اشاره به اينكه حضرت امام هيچ تفاوتي بين اهل تسنن و تشيع قائل نبودند و همواره بر وحدت تاكيد ميكردند، افزود: امام به همه تذكر و يادآوري ميكردند، ايجاد تفاوت بين شيعه و سني به مملكت آسيب خواهد رساند.
بروجردي در ادامه گفت: امام نيز همچنين ما را از حضور در جلساتي كه به اهل سنت توهين و يا بياحترامي ميشد منع مينمودند و حتي اجازه حضور را نمي دادند.
نوه امام خميني (ره) افزود: همچنين نگاه امام به زن نسبت به علماي ديگر متفاوت بود و اعتقاد داشتند كه اگر اين دو قشر (زن و مرد) ميخواهند در بيرون خانه كار كنند در يك شرايط كاري برابر از حق و حقوق برابر نيز برخوردار هستند.
بروجردي اظهارداشت : بنا بر ديدگاه امام زن و مرد در ضرورت و تفكر اجتماعي از حق و حقوق مساوي برخوردارند.
وي اظهار داشت: امام نسبت به مساله غيبت نيز بسيار حساس بودند و هر جملهاي را كه باعث آزار و اذيت شخصي ميشد كه وي حضور نداشت، غيبت مي دانستند و بر جلوگيري از اين مساله تاكيد داشتند.
وي يادآور شد: نگاه متفاوت امام به زن در انقلاب و حكومت اسلامي تاثيرگذاري بسياري داشت بطوري كه در مجمع تشخيص مصلحت نظام چند قانون در خصوص زنان اصلاح شد و ديدگاه و تفكر امام در آن موقع در خصوص زن، امروز نيز بيان ميشود.
رييس كميسيون بانوان و جوانان مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: استدلال و دلايل علمي و منطقي امام خميني (ره) بود كه باعث شد تا امروز انقلاب اسلامي و سياست نظام جمهوري اسلامي برقرار باشد.
بروجردي در ادامه گفت: بهتر است بدانيم كه امام در سياستها و مسائل جامعه شناسي و اجتماعي داراي نظريههاي مختلفي بودند بطوري كه امروز بايد اين نظريهها مانند نظريات ساير دانشمندان جهان در خصوص اين مسائل مورد توجه قرار گيرد و دانشجويان كشورهاي ديگر نيز با ديدگاهها و نظريات امام در عصر جديد آشنا شوند.
وي اظهارداشت : از امام خميني (ره) هم اكنون ۵۵كتاب و اثر دست نوشته باقي مانده است كه هنوز به چاپ و انتشار نرسيده كه اين كتابها بدون شك مي تواند بهترين عنوانهاي تحقيقي و پژوهشي در دانشگاهها به خصوص براي جوانان باشد.
وي خاطرنشان كرد: امام اعتقاد داشتند كه استقلال يك كشور بدون عدالت به معناي واقعي ميسر نميشود و زماني كه صحبت از آزادي ميكنيم، به آن معني است كه فرد در عدالت واقعي ظلمي را كه از سوي هر كسي به وي روا شده بيان كند و خواهان پسگيري حق و حقوق خود باشد.ك ۳
سه شنبه 14 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 276]