واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: بررسي مسائل مهم ICT در كنفرانس مديريت و راهبري ICT ايران
ايتنا - دبير نخستين كنفرنس مديريت ICT ايران: نخستين كنفرانس مديريت و راهبري فناوري اطلاعات و ارتباطات در پاسخ به نياز مديران براي آشنايي با نقش فاوا در راهبري و مديريت سازمانها و همچنين آشنايي مديران و ارائهكنندگان خدمات فاوا با نيازها و چالشهاي پيش روي اين صنعت برگزار ميشود.
نشست خبري كميته صنعت نخستين كنفرانس مديريت و راهبري فناوري اطلاعات و ارتباطات ايران با حضور علي ناصري، مدير كل دفتر امور زيربنايي فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و دبير كميته صنعت كنفرانس، مسعود شنتيايي، رييس كميسيون ICT و تجارت الكترونيكي اتاق بازرگاني و عضو كميته صنعت و همچنين فرهاد ساده، دبير كنفرانس و جمعي از اهالي رسانه برگزار شد.
در ابتداي اين نشست دبير كنفرانس با بيان اين كه نخستين كنفرانس مديريت و راهبري فناوري اطلاعات و ارتباطات ايران 10 و 11 تيرماه برگزار ميگردد، از حضور وزير ارتباطات و معاون علمي و فناوري رييس جمهور در مراسم افتتاحيه اين كنفرانس خبر داد.
به گزارش ايتنا ساده دبير كنفرانس، درباره اهداف برگزاري اين كنفرانس گفت: امروزه با گذشت نيم قرن از ورود نخستين رايانهها به ايران و گسترش روزافزون سرمايهگذاري در حيطه فناوري اطلاعات و ارتباطات شركتها و سازمانهاي خصوصي و دولتي به نظر ميرسد هنوز نقش فاوا به عنوان ابزار مديريت و يا به عبارت ديگر مديريت ديجيتال در كشورمان به خوبي شناخته نشده و بسياري از ظرفيتهاي اين حوزه هنوز مهجور مانده است.
وي هدف از برگزاري اين كنفرانس را ايجاد محيط مناسب جهت تبادل نظر علمي، تخصصي و تجربي مديران و متخصصين ICT دانست كه در آن متخصصين و مديران با روند توسعه و پيشرفت ICT در جهان و كاربردهاي آن آشنا ميشوند و كاربردهاي آن جهت رفع نيازهاي كشور در بخشهاي مختلف بررسي ميگردد و گفت: بر اين اساس نخستين كنفرانس مديريت و راهبري فناوري اطلاعات و ارتباطات در پاسخ به نياز مديران براي آشنايي با نقش فاوا در راهبري و مديريت سازمانها و همچنين آشنايي مديران و ارائهكنندگان خدمات فاوا با نيازها و چالشهاي پيش روي اين صنعت برگزار ميشود.
ساده گفت: اين كنفرانس با هدف گردهمآيي اهل صنعت فاوا يعني مديران شركتهاي اين حوزه چه در بخش دولتي و چه در بخش خصوصي در كنار محققان، پژوهشگران و استادان دانشگاه اين حوزه دو كميته صنعت و علمي تشكيل داده است.
وي با بيان اينكه تاكنون 100 مقاله به دبيرخانه كنفرانس ارسال شده است، گفت: در اين كنفرانس يك بخش به ارائه مقالات پذيرفته شده اختصاص دارد و بخشي نيز به سخنرانان مدعو اختصاص يافته است. ساده از برگزاري نمايشگاههاي فيزيكي و مجازي در حاشيه اين همايش سخن گفت و افزود: در حاشيه برگزاري كنفرانس نمايشگاهي فيزيكي با حضور شركتهاي عرضهكننده خدمات فاوا و شركتهايي كه پيشرفت چشمگيري در حوزه فاوا داشتهاند، برگزار ميشود. همچنين برگزاري نمايشگاه مجازي نيز در اين كنفرانس پيشبيني شده تا شركتها، محصولاتشان را به صورت ويديويي در اين نمايشگاه ارائه دهند.
در ادامه اين نشست، علي ناصري، مدير كل دفتر امور زيربنايي فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و دبير كميته صنعت اين همايش با اشاره به نامگذاري امسال به سال نوآوري و شكوفايي گفت: فاوا علاوه بر آن كه ميتواند خود نوآور باشد، زمينه نوآوري را در ساير حوزهها نيز فراهم ميآورد. وي افزود: فاوا بستري است كه ما را در مرز دانش قرار ميدهد و شرايط تحول و نوآوري را فراهم ميآورد.
ناصري افزود: فاوا همچنين بستري براي تبادل نظر محققان تمامي حوزهها فارغ از محدوديت زماني و مكاني ايجاد ميكند. اما با همه اين قابليتهايي كه فاوا در اختيار ميگذارد، در كشور ما هنوز به منظور بهرهوري از فاوا مسير هم جهتي ترسيم نشده و ارتباط ميان حوزهها به ويژه صنعت و دانشگاه برقرار نشده است.
مدير كل امور زيربنايي وزارت ارتباطات گفت: البته وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات با تدوين سند راهبردي نظام جامع فناوري اطلاعات و ارتباطات، چارچوب پيشروي در رشد و توسعه فاوا را تعيين كرده است و ما بايد به طور پيوسته در اين مسير گام برداريم.
وي افزود: با تشكيل كميته صنعت در كنفرانس، مديران بخش دولتي و خصوصي گردهم آمده با برگزاري نشستهايي، پيشنهاداتي در زمينه حل معضلات و گسترش فاوا در كشور ارائه ميدهند.
دبير كميته صنعت با اشاره به لزوم برگزاري نشستهاي تخصصي در حاشيه همايشها و بررسي مسائل مهم اين حوزه گفت: تاكنون 7 نشست تبادل نظر در كميته صنعت با محوريت موضوعات قوانين و مقررات و استانداردهاي فاوا، بررسي نظام صدور و تشخيص و تاييد هويت الكترونيكي، بررسي زيرساختهاي ارتباطي فاوا، چالش و موانع پيش روي صنعت فاوا، پدافند غير عامل و فاوا وضعيت محتواي الكترونيكي در كشور و بررسي وضعيت خدمات دسترسي به فاوا پيشبيني شده است.
وي سپس به تشريح مباحث هر كدام از اين نشستها پرداخت و ابراز اميدواري نمود كه نتايج بررسيهاي انجام گرفته در اين نشستها بتواند براي مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات كارساز باشد.
در ادامه اين نشست حاضرين به سؤالات خبرنگاران پاسخ دادند.
ناصري در پاسخ به اين سوال كه آيا در بخشهاي نشستهاي تخصصي از شوراها و مراكز مرتبط دعوت ميشود گفت: از مسئولان ذيربط در هر زمينه دعوت به عمل آمده و در همين راستا دبيرخانه همايش با سازمانها و ارگانهاي بسياري اين تعامل را برقرار نموده است.
شنتيايي عضو كميته صنعت اين كنفرانس نيز اظهار نمود: در اين كنفرانس ما قصد داريم براي نخستين بار تمامي فعالان فاوا چه در بخش دانشگاهي و چه در بخش صنعت و دولتيها را گردهم آورده، مباحثي كه جزو موضوعات كليدي فاواي كشور است را با نگاهي همه جانبه به چالش بكشانيم و راه حل ارائه دهيم.
وي افزود در اين كنفرانس صندلي خالي براي همه تشكلها و سازمانها وجود دارد و همه ميتوانند در برگزاري آن سهيم باشند.
ناصري دبير كميته صنعت، در پاسخ به اين سئوال كه برتري اين همايش به نسبت همايشهاي مشابه آن چيست يكي از نقاط قوت اين همايش را علمي بودن تيم برگزاري آن دانست و گفت: همين كه اساتيد بزرگي از سراسر دانشگاههاي ايران عضو كميته علمي اين كنفرانس هستند و اكثر دانشگاههاي مهم كشور از حاميان اين كنفرانس هستند، نشان از درجه بالاي علمي اين كنفرانس است.
يکشنبه 12 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايتنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 279]