تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس رحم نكند به او رحم نشود، هر كس نبخشد بخشيده نشود و هر كس پوزش را نپذيرد، خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854873177




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون وزير جهاد كشاورزي: براي مقابله با خشكسالي پروژه كشت جلبك در برنامه است فردا برنامه راهبردي اصلاح و بهينه‌سازي شبكه‌هاي آبياري و زهكشي تصويب مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون وزير جهاد كشاورزي: براي مقابله با خشكسالي پروژه كشت جلبك در برنامه است فردا برنامه راهبردي اصلاح و بهينه‌سازي شبكه‌هاي آبياري و زهكشي تصويب مي‌شود


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: كشاورزي و دامپروري

معاون وزير جهاد كشاورزي اظهار كرد: چنانچه برنامه‌هاي راهبردي مرتبط با خشكسالي به كار گرفته شود بسياري از مشكلات كشور رفع خواهد شد.

به گزارش خبرنگار كشاورزي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر جعفر خلقاني صبح امروز در نشستي مطبوعاتي كه به مناسبت هفته جهاد كشاورزي برگزار شده بود به تشريح فعاليت‌هاي سازمان ترويج، آموزش و تحقيقات كشاورزي درباره خشكسالي پرداخت و با اشاره به فهرست برنامه‌هاي راهبردي مرتبط با خشكسالي تصريح كرد: ارزيابي و پيش‌بيني خشكسالي منطقه‌اي كشور، بهبود و بهره‌وري مصرف آب،‌ تعيين نياز آبي و برنامه‌ريزي آبياري محصولات كشاورزي،‌ مديريت پايدار استفاده از منابع آب‌هاي نامتعارف و خاك‌هاي شور، اصلاح و بهينه‌سازي شبكه‌هاي آبياري و زهكشي، كاهش سيل‌خيزي حوزه‌هاي آبخير، بهينه‌سازي الگوهاي مديريت حوزه‌هاي آبخيز و در نهايت بهره‌برداري از سيلاب و توسعه منابع آبي كوچك، فهرست اين برنامه راهبردي هستند.

وي با اشاره به اينكه 10 تا 15 برنامه از اين برنامه راهبردي متعلق به برنامه خشكسالي است، گفت: فردا در جلسه شوراي معاونان وزارت جهاد كشاورزي كه وزير جهاد كشاورزي نيز حضور دارد، برنامه اصلاح و بهينه‌سازي شبكه‌هاي آبياري و زهكشي تصويب مي‌شود اين در حالي است كه تاكنون حدود 15 برنامه از اين برنامه راهبردي تصويب شده است.

رييس سازمان ترويج، آموزش و تحقيقات كشاورزي با تاكيد بر اينكه بايد در بخش كشاورزي با روشن كردن راهبردهاي توليد حركت كنيم، ادامه داد: اين راهبردها تنها بايد مبتني بر يافته‌هاي تحقيقاتي شده و سپس داخل مجموعه شود، از سوي ديگر بايد در تمام اين راهبردها به كاهش مصرف انرژي توجه شود و تنوع ديگر منابع انرژي را نيز وارد كنيم.

خلقاني با ذكر اين مطلب كه 25 درصد بارش كشور در فصل زراعي و بقيه در فصل غير زراعي صورت مي‌گيرد، افزود: اين وضعيت كشور نيازمند يك تدبير جامع است و حتي اگر تدبير بحران نيز در كشور انديشيده شود، اگر يك برنامه جامع در طول دوره‌هاي مختلف نداشته باشيم نمي‌توانيم به نتيجه برسيم.

وي با اشاره به اينكه سال گذشته بخش كشاورزي 86 ميليارد متر مكعب آب داشته است، اذعان داشت: 45 ميليارد متر مكعب از اين ميزان آب از طريق چاه‌ها، هشت ميليارد متر مكعب از طريق قنات‌ها، 18 ميليارد مترمكعب از طريق چشمه‌ها و فقط 15 ميليارد متر مكعب آن از طريق سدها تامين شده است ولي امسال با شرايط موجود قرار است كه 9 ميليارد متر مكعب از سدها براي بخش آب بگيريم.

معاون وزير جهاد كشاورزي تاكيد كرد: با جهت دادن اعتبارات و برنامه‌ها مي‌توانيم از روش‌هاي آبخيز‌داري و آبخوان‌داري توليد آب كنيم.

رييس سازمان ترويج، آموزش و تحقيقات كشاورزان با اشاره به عناوين طرح‌هاي اجرايي پيشنهادي حاصل از يافته‌هاي تحقيقاتي اين سازمان براي كاهش اثرات خشكسالي در سال جاري، گفت: طرح‌هاي ذخيره، استحصال و بهره‌برداري از منابع جديد آب و پايش خشكسالي،‌ طرح‌هاي توليدات دامي و آبزيان و همچنين طرح‌هاي توليدات گياهي عناوين اين طرح‌ها و پروژه‌ها هستند كه 28 پروژه به طور سريع امسال قابل اجراست.

خلقاني خاطرنشان كرد: درسال جاري همچنين بالغ بر پنج ميليارد تومان اعتبار براي احداث سدهاي زيرزميني اختصاص داده شده كه با اين اعتبار 22 سد احداث خواهد شد كه هفت سد زيرزميني آن در مناطق مختلف استان فارس قرار دارد.

به گفته خلقاني در محصول برنج اگر دوره‌هاي آبياري را طولاني و دفعات آبياري را كاهش دهيم نزديك به 30 درصد بهينه‌سازي مصرف آب را انجام داده‌ايم كه اين روش در 120 مزرعه استان گيلان اجرا شده و نتايج اجرايي آن بيرون آمده است.

وي همچنين اضافه كرد: در مورد برنج اكنون ارقام مقاوم به خشكي را معرفي كرده‌ايم، همچنين هيبريد مقاوم به خشكي با عملكرد 15 تا 16 تن در هكتار به زودي معرفي خواهد شد؛ علاوه بر اين برنج هسته‌يي كه با استفاده از فناوري هسته‌يي توليد مي‌شود تا يكي دو سال آينده توليد مي‌شود.

او پروژه كشت جلبك را از ديگر برنامه‌هاي اين سازمان براي مقابله با خشكسالي ذكر كرد و با اشاره به اينكه به تازگي مبلغي معادل 300 ميليون تومان براي اجراي اين پروژه دريافت شده است، ادامه داد: اين پروژه كه مي‌تواند جايگزين مناسبي براي علوفه باشد در سطح هزار هكتار از دريا و 13 هزار هكتار از مزارع ميگو اجرا مي‌شود كه آثار آن توليد 405 هزار تن علوفه خشك خواهد بود.

معاون وزير جهاد كشاورزي در بخش ديگري از سخنان خود اظهار كرد: چنانچه از هم‌اكنون به فكر تامين بذر نباشيم سال آينده با مشكل بسياري مواجه مي‌شويم كه در همين رابطه برنامه‌اي براي بذر گندم ديم و آبي داريم كه در صورت اجرا ظرف مدت دو سال بذر مورد نياز براي 880 هزار هكتار از 2/2 ميليون هكتار گندم آبي را تامين مي‌كند كه البته با كاهش مصرف ميزان بذر در هر هكتار از 250 به 150 كيلو در هكتار سطح تكثير توليد ارقام مذكور افزايش يافته و بذر با كيفيت توليد مي‌شود.

او ادامه داد: تامين بذر هسته‌هاي اوليه ارقام موجود متحمل به كم‌آبي و خشكي گندم، تامين بذر هسته‌هاي اوليه لاين‌هاي جديد و در دست معرفي متحمل به كم‌آبي و خشكي گندم از ديگر برنامه‌هاي اين بخش است كه معادل دو ميليارد تومان اعتبار نياز دارد.

معاون وزير جهاد كشاورزي در پايان اين نشست به خبرنگاران قول داد كه به مناسبت سال نوآوري و شكوفايي در بيست و هفتم خردادماه امسال در سالروز فرمان امام خميني (ره) براي تاسيس جهاد سازندگي 30 دستاورد جديد اين سازمان را معرفي كند.

وي همچنين اعلام كرد: به مناسبت سال نوآوري و شكوفايي درب موسسات خود را به روي نوآوران و افرادي كه مي‌توانند مشكلي از بخش كشاورزي را حل كند، چه در بخش دانشگاه‌ها، چه در بخش خصوصي بازمي‌گذارند و منتظر هستند افكار و پيشنهادات نو به آنها برسد و در اين زمينه كار مشترك با اين افراد نيز انجام مي‌شود.

خلقاني خاطرنشان كرد: در نظر داريم نمايشگاهي از دستاوردهاي نوآوران، محققان و متخصصان براي مباحث خشكسالي در كشور برگزار كنيم كه در اين راستا داوطلبان مي‌توانند به اين سازمان مراجعه كنند.

وي در پايان از برگزاري نمايشگاهي با عنوان تجليل از بانوان نوآور و پژوهشگر در هفته جهاد كشاورزي خبر داد.

انتهاي پيام
 شنبه 11 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن