تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداى والا مى فرمايد: وقتى بنده من كار نيكى اراده كند و نكند آن را يك كار نيك براى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866351082




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك مقام مسوول در گفت‌وگو با ايسنا: نوري المالكي شنبه آينده به تهران مي‌آيد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: يك مقام مسوول در گفت‌وگو با ايسنا: نوري المالكي شنبه آينده به تهران مي‌آيد


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي خارجي

يك مقام مسوول با تاييد سفر نوري المالكي نخست وزير عراق به تهران در مورد زمان اين سفر گفت: اين سفر روز شنبه (‌١٨ /‌٣ /‌٨٧ ) به تهران صورت مي‌پذيرد.

اين مقام مسوول در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي - خارجي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به برخي از اخبار در مورد سفر نوري المالكي به تهران اظهار داشت: اين سفر به صورت قطعي روز شنبه به تهران صورت مي گيرد و طرف عراقي نيز به صورت رسمي آن را اعلام كرد.

وي افزود: ما نيز در حال آماده شدن براي استقبال از نخست وزير عراق هستيم.

اين مقام مسوول اين سفر را سه روزه عنوان كرد كه مطالب متنوعي از قبيل مسائل آب و برق بين دو كشور مورد بررسي قرار خواهد گرفت.

وي در پاسخ به پرسشي كه به اظهارات روز گذشته نخست وزير عراق مبني بر پيگيري نتايج مذاكرات هيات عراقي كه چندي پيش به تهران سفركرده بود، اشاره داشت، خاطرنشان كرد: ميان دو كشور مطالب و پرونده‌هاي متنوعي وجود دارد كه مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

به گفته وي، سه يا چهار تن از وزراي كابينه عراق نخست وزير اين كشور را در سفر به تهران همراهي مي‌كنند.

به گزارش ايسنا، روزنامه الصباح چاپ عراق نيز در اين باره نوشت، اين سفر در راستاي نزديك كردن ديدگاه‌هاي عراق با كشورهاي همجوار و از بين بردن تلاش‌هايي كه در جهت تيره كردن روابط عراق با كشورهاي همجوار صورت مي‌گيرد است.

الصباح در ادامه به نقل از مقامات آگاه نوشت: آمادگي زيادي در تهران جهت استقبال از نوري المالكي در روز شنبه آينده وجود دارد و انتظار مي‌رود كه مالكي در راس هياتي عالي رتبه عازم تهران شود.

نخست وزير عراق در گفت‌وگو با الشرق الاوسط، چاپ لندن، درباره روابط با ايران و انتقادات برخي مسوولان عراقي به ايران بيان كرد: اخيرا درگيري‌هايي وجود داشت. هيات عراقي از جناح ائتلاف يكپارچه عراق به ايران رفت و آن چه كه در اختيار داشت ارائه كرد. صحبت‌هاي جدي انجام شد كه چه بسا نياز به انجام سفرهاي بعدي و رسيدن به زمينه‌هاي مشترك وجود دارد.

وي گفت: من براي پيگيري نتايج و دستاوردهاي سفر اين هيات كه نتايج مثبتي هم بود، به فكر سفر به ايران هستم؛ منافع مشترك دو كشور نيازمند همكاري است نه تبادل اتهامات و باقي ماندن شكاف بزرگي كه بر اين روابط تاثير بگذارد.

المالكي تصريح كرد: روند روابط با كشورهايي چون ايران، سوريه، عربستان و با هر يك از كشورهاي همجوار اين است كه ما آن‌ها را از تحولات، حقايق و چالش‌ها مطلع مي‌كنيم و معتقديم كه ادامه يافتن بحران‌ها به نفع منطقه نيست و اصل قيموميت و تسلط يافتن بر ديگران هم به نفع كسي نيست.

او ادامه داد: هر كسي مسوول كشورش است و عراق هم تا اندازه‌اي توانايي دارد كه نيازي به قيموميت ديگران نداشته باشد. تصميم‌گيري درباره عراق بر عهده خود عراقي‌هاست. ما همكاري با سايرين را مي‌پذيريم اما تحت قيموميت ديگران بودن را نمي‌پذيريم.

نخست‌وزير عراق درباره ميزان تاثيرگذاري ايران بر ارتش المهدي در آرام كردن اوضاع كشور بيان كرد: آن‌هايي كه ساختار شيعه و اسلامي بودن را مي‌شناسند مي‌دانند كه تاثيرگذاري‌هايي هم وجود دارد. ارتباط بين عناصر مذهب، دين و قوميت بر يكديگر تاثير مي‌گذارند همان طور كه به طور مثال مليت و قوميت عربي تاثيرگذار است.

وي ادامه داد: ايران يك كشور اسلامي است كه به داشتن گرايشات مذهبي شناخته شده است. در عراق هم گرايشات مذهبي وجود دارد. ما كسي را به طايفه‌گري دعوت نمي‌كنيم اما روابط تاريخي و فرهنگي وجود دارد و بر اين اساس، بله؛ تاثيرگذاري‌ها از روي قيموميت نيست هيچ گونه قيموميتي به ارتش المهدي و يا جناح صدر وجود ندارد اين مساله از سوي ايران و يا ديگران وجود ندارد، اما بله ايران كمك‌هايي‌ها داشته است؛ همان طور كه عربستان به برخي گروه‌هاي سني، تركيه به تركمن‌ها و اردن به بيگانگان كمك مي‌كند. اين كمك‌ها عادي است؛ اما بيش‌تر از آن را نمي‌پذيريم.

انتهاي پيام
 شنبه 11 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 219]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن