واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مشروح نشست خبري سرپرست وزارت كشور هاشمي: طبل انتخابات رياست جمهوري را زود به صدا درنياوريد
خبرگزاري فارس: اولين نشست خبري سرپرست وزارت كشور صبح امروز در محل اين وزارتخانه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، سيد مهدي هاشمي، سرپرست وزارت كشور، در اولين نشست خبري خود كه امروز شنبه برگزار شد، در مورد تغيير ساختار اين وزارتخانه گفت: ادارهكل امور زنان و خانواده به حوزه وزارتي منتقل ميشود.
وي گفت: بخش زنان حداقل نيمي از جامعه را به خود اختصاص ميدهد و با حساسيتي كه در اين زمينه وجود دارد، پيش از اين اداره كل امور زنان در معاونت اجتماعي فعاليت ميكرد كه هم اكنون با تغييرات جديد به حوزه مديريتي زير نظر مسئول وزارتخانه منتقل ميشود.
هاشمي افزود: بحث اصلاح ساختار اداري دستگاههاي اجرايي از اوايل فعاليت دولت نهم در دستور كار قرار گرفت كه يكي از آنها تغيير در ساختار سازمان مديريت و برنامهريزي بود كه به معاونت برنامهريزي و راهبردي رياست جمهوري تبديل شد.
وي ادامه داد: سرپرست وزارت كشور با اشاره به تغيير در ساختار اداري ستاد وزارت كشور گفت:دو معاونت بين الملل و اموراقتصادي استانداري و معاونت برنامه ريزي و پشتيباني ادغام ميشود و يك معاونت تشكيل خواهد شد اما بخش بين الملل معاونت بين الملل و امور اقتصادي با دفتر روابط عمومي ادغام و با تشكيل اداره كل روابط عمومي و بين الملل زير نظر وزير به انجام وظيفه خواهند پرداخت.
* كوپن بنزين فقط تا پايان تيرماه اعتبار دارد
سرپرست وزارت كشور در پاسخ به پرسشي درباره تغييرات ساختاري در وزارت كشور است، گفت: بحث اصلاح ساختاري دستگاههاي اجرايي از اوائل شروع به كار دولت نهم در دستور كار بوده و ما در وزارت كشور نيز در اين خصوص فعاليتهايي داشتهايم كه بخشي از اين تغييرات امروز نهايي شده است.
وي از راه اندازي قريب الوقوع بانك جامع شوراها خبر داد و گفت: راه اندازي اين بانك يكي از فعاليتهايي است كه در راستاي تحقق دولت الكترونيك به بهره برداري خواهد رسيد.
هاشمي همچنين اعلام كرد: بهرهبرداري از بانك اطلس اجتماعي كشور نيز در آينده نزديك و در حضور اصحاب رسانه انجام خواهد شد.
سرپرست وزارت كشور موضوع دولت الكترونيك را يكي از راههاي كاهش سفر و نيز ارائه خدمت به همه اقشار جامعه دانست و گفت: اين موضوع بايد توسط همه دستگاهها پيگيري شود و وزارت كشور نيز چون داراي پتانسيل بيشتري است بايد اين بحث را جديتر پيگيري كرده و نقش هماهنگ كننده داشته باشد.
وي از اجرايي شدن 32 فعاليت بزرگ در دستگاههاي اجرايي كشور به صورت رايانهاي خبر داد و گفت: اين رايانهاي شدن فعاليتها، نقش مهمي در ارائه خدمت رساني بهتر به اقشار مختلف جامعه خواهد داشت.
سرپرست وزارت كشور همچنين گفت: علاوه بر اجرايي شدن كارت ملي كه تا تاريخ اول تيرماه به صورت كامل به بهره برداري خواهد رسيد، موضوع كارت هوشمند را كه از سال قبل شروع شد در دستور كار قرار داديم و اميدواريم تا پايان سال، بحث صدور كارت هوشمند براي همه افراد جامعه را شروع كنيم.
سيد مهدي هاشمي همچنين اظهار داشت: قرار است سهميه سوخت سه ماه دوم سال 87، تا اواخر هفته اعلام شود.
وي افزود: از سه ماهه دوم سال به بعد، ديگر كوپن بنزين نخواهيم داشت و بخشهايي كه سهميه مازاد خود را از طريق كوپن دريافت ميكردند از اين تاريخ به بعد سهميه خود را از طريق كارت سوخت دريافت ميكنند.
سرپرست وزارت كشور اضافه كرد: كساني كه كوپنهاي سوخت در اختيار دارند تا پايان تيرماه ميتوانند از اين كوپنها استفاده كنند.
هاشمي در ادامه نشست خبري خود با بيان اينكه در موضوعات امنيتي نيز در چند سال گذشته و خصوصا سال قبل رشد قابل توجهي را داشتهايم، گفت: معتقديم استفاده از تجهيزات الكترونيك نيز در افزايش امنيت در مرزها نقش بسزايي خواهد داشت.
* تمام تلاشها معطوف به برگزاري رايانهاي انتخابات رياست جمهوري است
سيدمهدي هاشمي در ادامه نشست خبري امروز خود در پاسخ به سوالي در خصوص بحث اتباع افغاني غيرمجاز در كشور گفت: اينكه از آمار اتباع غيرمجاز در داخل كم نشده است به معني كار نكردن دستگاههاي مربوطه نيست چراكه بسياري از اين اتباع به اقامت خود در كشور را رسميت بخشيدند و از طرفي هنوز بحث ورود غيرقانوني به كشور را شاهد هستيم.
وي خاطرنشان كرد: با رشد 11 درصدي بودجه امنيتي مرزها در سال جاري و عملكرد بهتر نيروي انتظامي در مرزها، قصد داريم از اين ورود غيرقانوني جلوگيري كنيم.
هاشمي علت افزايش ورود اتباع كشورهاي همسايه به ايران را وجود مشكلات، ناامني و موضوعات اقتصادي در اين كشورها دانست و افزود: چون ايران يكي از برخوردارترين كشورها از نظر مسايل تامين آذوقه و مايحتاج زندگي در سطح منطقه است اين مهاجران به كشورمان وارد ميشوند.
سرپرست وزارت كشور در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص تاييد برخي حوزههاي انتخاباتي از جمله لردگان، اعلام كرد: تاييد حوزههاي انتخابيه بر عهده شوراي نگهبان است.
وي يادآور شد: قانون انتخابات از نقاط اصلي و موضوعاتي است كه در دستور كار بنده نيز قرار گرفته و قصد داريم كارهايي كه از دوره قبل شروع شده را ادامه دهيم تا به نتيجه برسد.
هاشمي در پاسخ به سوال ديگري در خصوص بحث برگزاري رايانهاي انتخابات رياست جمهوري گفت: ما حداكثر توان خود را به كار ميگيريم تا انتخابات رياست جمهوري سال آينده به صورت رايانهاي برگزار شود ولي هنوز در حال بررسي نقاط ضعف و قوت هستيم تا بتوانيم اين كار را به نحو احسن انجام دهيم اما هنوز براي اظهار نظر در اين خصوص زود است.
وي در پاسخ به سوال ديگري در باره تغييرات در وزارت كشور گفت: جابجايي يك اصل است كه در طول زمانهاي مختلف هم انجام ميشود و اين جابجاييها در جهت ارتقاي سطح مديريتي و بهرهوري سازمانها ودستگاههاست.
سرپرست وزارات كشور تاكيد كرد: با توجه به اينكه اختيارات وزير به سرپرست وزارتخانه هم تفويض مي شود، اگر قرار باشد تصميمي در خصوص جابجاييها در استانداران و فرمانداران گرفته شود، من اين تصميمات را خواهم گرفت.
وي اضافه كرد: در سطح استانداران تغييرات گستردهاي نخواهيم داشت.
* 9 عضو گروك ريگي به زودي به ايران تحويل ميشوند
سرپرست وزارت كشور از اعزام گروهي به عنوان نماينده ايران براي تحويل گرفتن 9 نفر از گروهك عبدالمالك ريگي به پاكستان خبر داد.
وي وجود خود عبدالمالك ريگي در اين دسته را رد كرد اما گفت كه برادر ريگي در اين گروه 9 نفره است.
هاشمي اظهار داشت: اميدوارم در هفته جاري اين مساله انجام شود و ما اصل اين موضوع كه 9 نفر توسط پاكستان دستگير شدند را تاييد ميكنيم.
* انتقال بخشي از فعاليتهاي پايتخت در دست انجام است
سيدمهدي هاشمي درباره تغيير فرماندار شميرانات و تاثير اين نوع تغييرها بر انتخابات رياست جمهوري گفت: مطرح كردن بحث انتخابات رياست جمهوري از حالا مسايلي را تحت شعاع خود قرار ميدهد كه مطرح كردن آن درست نيست و توصيه ميكنم طبل انتخابات رياست جمهوري را زود به صدا درنياوريد.
وي در مورد رفتن پروانه مافي از فرمانداري شميرانات گفت: وي از مديران خوب و كارآمد مجموعه وزارت كشور بود، اما رفتن ايشان از مدتها پيش مطرح شده بود كه در روزهاي گذشته حكم رفتن ايشان ابلاغ شد، اما هنوز جايگزيني براي ايشان معرفي نشده و از استاندار تهران خواستم كه فعلا كسي به عنوان سرپرست معرفي شود تا فرماندار براي آنجا منصوب گردد.
خبرنگاري از هاشمي در مورد اتمام بودجه سوخت تا مردادماه و تدابير تبصره 13 و وزارت كشور در اين زمينه سوال كرد كه او پاسخ گفت: در اينكه بودجه كم است و سهميه فعلي پاسخگو نيست، شكي نيست، يا بايد بودجه را افزايش دهيم و يا سهميه را كاهش دهيم، البته راه سوم اين است كه يك كاري بينابين انجام شود كه مقداري بودجه افزايش يا درصدي سهميه كاهش يابد. البته افزايش نرخ بنزين وارداتي خود نيز يكي از دلايل اتمام بودجه است كه طبيعتا با همكاري مجلس و داشتن استدلال قوي ميتوانيم بودجهاي را افزايش دهيم و درصدي از سهميهها را نيز اصلاح كنيم.
هاشمي در مورد بحث انتقال پايتخت گفت: اين بخش از مدتها پيش مطرح بوده و هيچ گاه از دستور كار خارج نشده و فقط كمرنگ و پرنگ شده است. در اين دولت نيز يكي از موضوعاتي كه مجددا طرح شد، همين جابجايي پايتخت بود كه با مواردي چون اشتغال و از بين بردن محدوديتها عنوان شد.
وي افزود: براي جابجايي پايتخت گزينههايي در كارگروه تخصصي مورد بررسي تكميلي قرار گرفت كه ما نيز منتظر نتايج آن هستيم، اما منتقل شدن بخشي از كار به خارج از تهران و يا در طرحهاي مشابه مانند موضوع باغشهرها يكي از موضوعات در دست كار است.
خبرنگاري در خصوص تعامل وزارت كشور در بخش حمل و نقل عمومي با شهرداريها سوال كرد كه هاشمي پاسخ گفت: در بحث تبصره 13 در قانون سالهاي 85 و 86 لايحه حمل و نقل و سوخت را به تصويب رسانديم و ما ستاد حمل و نقل و سوخت را جانشين ستاد تبصره 13 شد با اين فرق كه وزير راه هم به اين ستاد اضافه شد.
سرپرست وزارت كشور ادامه داد: در زمان آقاي پورمحمدي كه خود ايشان مدتي رياست ستاد را به عهده داشت، درباره بحث حمل و نقل و سوخت تعامل زيادي با ديگر ارگانها انجام شد و قسمتهايي سنگين از اين مبحث به استانداريها و شهرداريها واگذار شد و ما سعي داريم اين تعامل خوب را تقويت كنيم كه در بحث بودجه براي كل كشور تا 500 درصد افزايش داشتيم و فكر ميكنيم كه در تهران نيز نزديك به دو برابر رقم افزايش داشته باشد.
خبرنگاري در مورد برنامههاي وزارت كشور براي انتخابات رياست جمهوري پرسيد كه هاشمي تصريح كرد: برنامههاي ما براي انتخابات رياست جمهوري هنوز به تصويب نرسيده است.
خبرنگاري در مورد اعتبارنامههاي نمايندگان مجلس از هاشمي پرسيد كه وي خاطر نشان كرد: تصويب اعتبارنامهها در اختيار ما نيست و هم اكنون در مجلس در حال بررسي است.
وي در مورد اجراي سياستهاي تمركززدايي دولت نهم گفت: توجه به برخي از روستاها و دهداريها به عنوان يكي از بخشهاي اصلي براي تمركززدايي در طول اين مدت انجام شده و توفيقات زيادي در اين زمينه داشتهايم.
وي از اختصاص بودجههاي بيشتر براي مناطق محروم خبر داد و گفت: براي استان ايلام سرانه 320 هزار توماني در نظر گرفتهايم و در استانهاي تهران و اصفهان كمترين سرانه را اختصاص دادهايم و طبق يكي از آمارهايي كه جديدا اعلام شد در استاني مانند قزوين با اجراي اين سياستهاي تمركززدايي شاهد مهاجرت معكوس بودهايم.
خبرنگاري از هاشمي درباره اينكه وي تغييرات را يك اصل ميداند، ولي سخنگوي دولت اصالت تغييرات را مسالهاي بياهميت ميداند پرسيد كه هاشمي خاطرنشان كرد: البته آن چيزي كه من صحبت كردم در مورد جابجايي بود و در مورد روز معارفه خودم نيز كار اصلي را اتمام كارهاي ناتمام آقاي پورمحمدي عنوان كردم. اما آن چيزي كه در قانون آمده است اين است كه يك مسئول بيش از 4 سال نميتواند در يك جا مسئوليت داده باشد، مگر اينكه بنا به شرايط، ماموريت او تمديد شود و ما نميتوانيم از مقررات عدول كنيم.
شنبه 11 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]