واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: جيرهبندي به هيچ وجه در دستور كار نيست
مديرعامل شركت مهندسي آبفا كشور:تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز:مديرعامل شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور، توجه مديران صنعت را بر تامين آب و آبرساني با كيفيت معطوف ساخت.
به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، مهندس "نامجو "طي نشستي كه با حضور رييس كميته انسجام بخشي آب و آبفا استان كردستان، مديران ارشد استاني و شهرستاني شركتهاي آبفا شهري و روستايي برگزار شد، از آخرين اقدامات و عملكرد شركتهاي تابع استان كردستان اطلاع يافت.
مديرعامل شركت مهندسي آبفا كشور اذعان كرد: در سال جاري كه توسط مقام معظم رهبري سال نوآوري و شكوفايي نامگذاري شده است، كميته همانديشي نوآوري و شكوفايي در استان ايجاد شود تا يك پله به افتخارات اين شركت اضافه شود.
وي با اشاره به اين مطلب كه بايد براي آب يك ارزش ذاتي در نظر گرفت، ادامه داد: با فرهنگسازي در سطح جامعه و در بين خانوادهها بايد در نهادينه كردن صرفهجويي آب، اين سرمايه ملي در سالي كه با كمبود باران و خشكسالي مواجه هستيم، تلاش شود.
وي افزود: آنچه حائز اهميت است، تغيير شرايط اقليمي بوجود آمده در كشور است و بايد خود را با شرايط ايجاد شده سازگار كنيم تا در اين برهه موفق عمل كنيم.
نامجو در ادامه استفاده بهينه از سرمايههاي موجود را خواستار و اقدامات انجام شده در سطح استان را مناسب و قابل تامل دانسته و گفت: بالقوه ساختن پتانسيلها در بخش تامين آب و تلاش بيشتر همكاران و حركت به سمت تعالي و رسيدن به استانداردهاي بينالمللي تاكيد ميشود.
وي حضور نيروهاي جوان مستعد و متخصص را مايه مباهات در صنعت آب وفاضلاب استان برشمردند.
مديرعامل شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور با اشاره به سخنان احمدينژاد، مبني بر ارائه خدمات مطلوب و تأمين آب روستاييان كه در محروميت هستند، اظهار كرد: هويت شركتهاي آب و فاضلاب در آبي است كه جهت مصرف به مردم ارائه ميشود و لازم است كه مديران به جد همت خود را به كار گمارند و اين نهايت و خط قرمز فيمابين تبيين سياستهاي شركت مهندسي و استانها است.
مديرعامل شركت مهندسي آبفا كشور، ضمن تاكيد بر خط مشي ارائه شده در بالابردن كيفيت خدمات و تحويل آب سالم به مردم روستايي، خواستار دقتنظر بيشتر مديران در امر اجراي پروژههاي عمراني شد و افزود: به دليل عدم تمركز مناطق روستايي و كاهش هزينهها در نگهداري از تاسيسات آبرساني روستايي، روشها بايد سختگيرانهتر و استانداردها را بالاتر برد تا پايداري و بهرهوري فزونتري را در روستاهاي كشور شاهد باشيم.
وي اجرا و بهرهگيري از سيستمهاي ارتقا دهنده، جذب مشاركت بخش خصوصي و ايجاد ظرفيت و بسترسازي جهت برونسپاري را از ديگر عوامل موفقيت و رشد وتعالي آينده صنعت در بخش آبرساني روستايي برشمرد.
وي با اشاره به اينكه خشكسالي امر اجتنابناپذير و خارج از حيطه اراده انساني است، در تشريح برنامههاي مديريت خشكسالي و كمآبي گفت: با عنايت به استراتژي تدوين شده از سوي وزارت نيرو مبني بر اداره امور از طريق اطلاعرساني و فرهنگسازي و جلب مشاركت 10 درصدي مردم در صرفهجويي و مديريت در مصرف آب منازل خود،90 درصد اين برنامهها را متوجه مديران استاني دانست.
وي افزود: جيرهبندي به هيچ وجه در دستور كار نيست و اميدواريم با همت مردم و تلاش همكاران مجموعه شاهد قطعي آب نباشيم.
در اين نشست، مهندس فيروز احمدي، مديرعامل شركت آبفا روستايي استان كردستان، با اشاره به سه اصل سلامت اداري، بالاتربردن كيفيت و همدلي در مجموعه اداري شركت، گزارشي از وضعيت فعلي خدمات دهي شركت و تعداد روستاهاي بهرهمند از آب شرب سالم، عملكرد شركت در جذب منابع و ميزان رشد سنواتي، پيشرفت پروژههاي مطالعاتي و اجرايي بخش آب و فاضلاب تاكنون و افقهاي پيشبيني شده در اين خصوص، وضعيت درآمد شركت از محل درآمدهاي فروش آب و انشعاب و دوره وصول مطالبات و... ارائه كرد.
انتهاي پيام//
شنبه 11 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 201]