واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دبيركل جامعه زينب(س)در گفتوگو باايسنا: ـ مجلس بايد اقتدار داشته باشد ـ قصد داريم فعاليت خود راگسترش دهيم ـ كاهش نمايندگان زن درمجلس بايد آسيبشناسي شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
اولين جلسه واحد سياسي جامعه زينب(س) پس از تشكيل مجمع عمومي اين تشكل برگزار شد.
مريم بهروزي دبيركل جامعه زينب(س) در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) درباره مباحث مطرح شده در اين جلسه گفت: جامعه زينب (س) قصد دارد در سال نوآوري و شكوفايي با تحولي نوآورانه و با بهرهگيري از ارشادات مقام معظم رهبري همچنين همكاري و تعامل جامعه محترم روحانيت مبارز و جامعه محترم مدرسين فعاليت خود را گسترش دهد.
وي تاكيد كرد: ما در اين راستا به طور جد به بهرهگيري از رهنمودها و ارشادات مقام معظم رهبري نيازمنديم.
وي در ادامه با تبريك آغاز به كار مجلس هشتم به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، به ويژه نمايندگان زن اين دوره اظهار كرد: با توجه به اينكه مجلس با وجود تغييرات و با وجود اكثريت 70 درصدي اصولگرايان تركيب نويي پيدا كرده است، تغيير در سياستها و مديريتها را نيز لازم است.
بهروزي با تاكيد بر اينكه " مجلس هشتم بايد اقتدار داشته باشد" تصريح كرد: لازم است تا تعامل و همكاري مجلس و دولت با حفظ اقتدار مجلس و تاكيد بر حقوق ملت صورت گيرد تا اين دو قوه با مساعدت يكديگر بتوانند مشكلات را حل و به حداقل برسانند.
دبيركل جامعه زينب(س) ادامه داد: جامعه زينب(س) پشتيباني از مجلس و دولت را نسبت به كارهاي مفيد و با وجود نقد منصفانه ضروري ميداند.
وي با بيان اينكه " براي رشد و تعالي زنان در درزمينههاي مختلف استراتژي روشن و برنامهريزي دقيق و زمانبندي شده با تكيه بر سند چشمانداز 20 ساله ضروري است" تاكيد كرد: در راستاي كاهش نمايندگان زن در مجلس بايد يك آسيبشناسي صورت بگيرد.
وي تصريح كرد: تحليل تاريخي در اين راستا حاكي از اين واقعيت است كه در دهه اول انقلاب تعالي زنان رشد چشمگيري داشته است و اين رشد قابل توجه و رو به تزايد زنان در دهه دوم و در زمينههاي فرهنگي، اجتماعي و غيره به ويژه در زمينههاي علمي، تخصصي ديده ميشود.
دبيركل جامعه زينب(س) با تاكيد بر اينكه " نقش مثبت زنان در عرصههاي سياسي انكارناپذير است" افزود: افزايش گروهها و احزاب سياسي از سه حزب به 15 حزب در دهه سوم حائز اهميت است، تا جاييكه تعداد نمايندگان زن در مجلس شوراي اسلامي از سه نفر در مجلس اول، دوم و سوم در مجلس چهارم افزايش پيدا كرد و اين رشد جهشي تا سه برابر را نشان ميدهد ولي از مجلس پنجم چنين روندي ادامه پيدا نكرده است، در دهه اخير كه دهه سوم انقلاب محسوب ميشود، تعداد زنان از مجلس پنجم تا مجلس هفتم كمتر بوده و به مجلس هشتم به حدود نصف تنزل كرده است در نتيجه آسيبشناسي و تحقيقات گسترده سياسي، فرهنگي لازم است.
وي گفت: جامعه زينب(س) ميتواند با تشكيل كارگروهي ويژه به منظور مشاركت عادلانه زنان در عرصههاي سياسي و اجتماعي با همكاري و تعامل با نمايندگان مجلس به منظور تقويت كارآمدي زنان نماينده در جهت بررسي مسايل و مشكلات زنان پيشقدم باشد.
انتهاي پيام
شنبه 11 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]