واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: همراه با بيست و سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويانگفتوگو با نفر اول قرائت بيست و سومين جشنواره ملي قرآن:رنگ و بوي قرآن در فضاي دانشگاهها كم است
گروه فعاليتهاي قرآني: متأسفانه رنگ و بوي قرآن در فضاي دانشگاهها كم است و سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور بايد با طراحي برنامههاي منسجمتر و قويتر، زمينه انس هرچه بيشتر دانشجويان با كلام الهي را فراهم سازد.
«محمدحسن موحدي» نفر نخست رشته قرائت بيست و سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: انس با قرآن نعمت بزرگي است كه نصيب هركسي نميشود و اين توفيق و عنايت خاص خداوند به من بوده است كه توانستم در راه تعالي و گسترش فرهنگ قرآني گام بردارم.
وي افزود: هيچگاه فكر نميكردم قاري قرآن شوم ولي تقدير الهي بر اين بود كه من جز در اين مسير گام بر ندارم و بتوانم به فضل و ياري خداوند متعال حائز اين مقام شوم.
موحدي تصريح كرد: مشوقين اصلي من در اين راه پدر و مادرم بودند كه همه امكانات لازم را براي من فراهم كردند تا بتوانم در فضايي آرام در خانه تمرين كنم و از هرگونه كمكي براي پيشرفت من در اين زمينه دريغ نكردند.
وي ادامه داد: در سال پنجم ابتدايي، راهنماييهاي «ملاصالحي»، استاد قرآن دبستان باعث شد تا به تلاوت قرآن مشتاقتر شوم و معتقدم كه اين استاد نقش بسزايي را در آن دوره در پيشرفت من در تلاوت قرآن داشت.
اين قاري جوان تصريح كرد: اولين استاد مصري كه من به تقليد از او پرداختم استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد بود كه با تقليد از صوت و تلاوتهاي زيبايش در محافل قرآني شروع به تلاوت قرآن كردم و اولين نواري را نيز كه از اين استاد گوش كردم نوار قصارالسور او بود؛ در دوره راهنمايي از سال 78 در كلاسهاي استاد سيد «حسين موسوي بلده» حاضر شدم و در محضر اين استاد تلمذ كردم و تا سال 83 در خدمت اين استاد بودم؛ مدتي نيز در خدمت «محمد سليمي»، پسر استاد «عباس سليمي»، پيشكسوت قرآني كشور بودم و ايشان مرا در ادامه دادن راه تلاوت قرآن بسيار تشويق كردند.
وي گفت: از سال 82 نيز با جلسات استاد سيد «محسن موسوي بلده» آشنا شدم و حال حاضر نيز صبحهاي جمعه در اين جلسات شركت ميكنم، همچنين از سال 83 در جلسات استاد «احمد ابوالقاسمي» نيز شركت كرده و از محضر اين استاد بزرگوار استفاده ميكنم.
نفر نخست رشته قرائت بيست و سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان كشور با اشاره به مقامهايي كه در مسابقات مختلف قرائت قرآن كريم كسب كرده است خاطرنشان كرد: نفر دوم مسابقات دانشآموزي در سال 79، نفر نخست مسابقات دانشآموزي در سال 81، نفر نخست مسابقات بسيج دانشآموزي كشور در سال 82، نفر دوم جشنواره ملي قرآن در سال 83 و نفر نخست جشنواره ملي قرآن در سال 87 از مهمترين عنوانهايي است كه به فضل و توفيق خداوند توانستم در عرصه تلاوت قرآن كريم به دست آورم.
وي با اشاره به اينكه كيفيت برگزاري بيست و سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان در سال جديد در حد بسيار عالي برگزار شد افزود: جشنواره امسال از نظر اجرايي با نظم و ترتيب خاص و بسيار ممتاز برگزار شد و جا دارد به همه دستاندكاران برگزاري اين جشنواره خسته نباشيد گفته و از آنها تشكر كنم.
موحدي درباره سطح داوري جشنواره ملي قرآن امسال نيز گفت: داوران هرچند جوان بودند اما بيتجربه و شناختهنشده نيز نبوده و همه از قاريان مطرح و معروف بودند.
وي با اشاره به دو مرحلهاي شدن مسابقات قرآن وزارت علوم گفت: اين اتفاق، اتفاق بسار خوبي بود كه امسال براي اولين بار رخ داد و مسابقات در دو مرحله منطقهاي و كشوري برگزار شد كه اين امر علاوه بر بالا بردن كيفيت رقابت در مرحله كشوري باعث شد تا برترينهاي قرآني دانشگاههاي وزارت علوم با هم به رقابت بپردازند.
رتبه اول قرائت بيست و سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران تأكيد كرد: متأسفانه رنگ و بوي قرآن در فضاي دانشگاهها كم است و سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور بايد با طراحي برنامههاي منسجمتر و قويتر، زمينه انس هرچه بيشتر دانشجويان با كلام الهي را فراهم سازد.
جمعه 10 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 208]