واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون امنيتي وانتظامي استانداري خوزستان: رسيدگي به معيشت مرزنشينان براي ايجاد امنيت دردستور كار است طرح اجازه واردات كالاي همراه ملوان به استانها ابلاغ شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: شهرستانها
معاون امنيتي و انتظامي استانداري خوزستان با بيان اين كه امنيت مرزها تنها با امكانات فيزيكي ايجاد نميشود، گفت: تا زماني كه رضايتمندي مردم تامين نشود و مرزها آسيبشناسي نشوند، امنيت حاصل نخواهد شد.
بسياري از مشكلات امنيتي و ناامنيها در مسائل زيربنايي ريشه دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ سردار رحيم يوسفآبادي روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار كرد: موضوعات امنيتي از مواردي نيست كه بتوان آن را به حال خود رها كرد، زيرا در بحث امنيت متغيرهاي مختلفي وجود دارد و بسياري از مشكلات امنيتي و ناامنيها در مسائل زيربنايي ريشه دارد.
وي گفت: دولت نهم در اين مسائل وارد شده و در سطح استاني، شوراي تامين و كميسيونهاي زيرمجموعه اين شورا، ابزار امنيتي استانداري در صيانت از امنيت و توليد امنيت است.
براي تقويت زيرساختهاي امنيتي؛
توانمندسازي حاشيهها، ارتقاء رفاه عمومي و اشتغال از اولويتهاست
سردار يوسفآبادي افزود: براي تقويت زيرساختهاي امنيتي، توانمندسازي حاشيهها، ارتقاء رفاه عمومي و اشتغال از اولويتهاست.
وي خاطرنشان كرد: 36 كميسيون مختلف مانند سلاح و مهمات، امنيت اجتماعي، مواد مخدر و ... زيرمجموعه شوراي تامين هستند و در بحثهاي مختلف مرتبط با امنيت استان خوزستان فعاليت ميكنند.
سردار يوسفآبادي درباره مرزهاي استان خوزستان همچنين گفت: مرزهاي خوزستان از نظر امنيت، موقعيت، ثروتهاي موجود، وجود نفت و هممرز بودن با كشورهاي حاشيه خليجفارس با مرزهاي ديگر استانهاي كشور تفاوت دارند.
عليرغم وجود برخي ناامنيها در همسايگي استان خوزستان؛
هيچ خلل امنيتي به خوزستان وارد نشده است
وي با اشاره به ناامنيهاي موجود در عراق يادآور شد: عليرغم اين كه در همسايگي استان خوزستان، اين ناامنيها وجود داشته ولي با هوشياري يگانهاي نظامي و انتظامي، ارتش، سپاه و بسيج، هيچ خلل امنيتي به خوزستان وارد نشده است.
براي ايجاد امنيت در مرزها؛
رسيدگي به وضعيت معيشتي مرزنشينان در دستور كار قرار دارد
معاون امنيتي و انتظامي استانداري خوزستان تصريح كرد: براي ايجاد امنيت در مرزها، رسيدگي به وضعيت معيشتي مرزنشينان در دستور كار قرار دارد و بازارچههاي مرزي چزابه و شلمچه در جهت اشتغالزايي و كاهش قاچاق در مناطق مرزي خوزستان ايجاد شدهاند.
براي ساماندهي پاسگاهها و جادههاي مرزي خوزستان و بهبود وضعيت آب و برق بيش از هشت ميليارد تومان در سال 86 هزينه شده است
وي درباره عمران مرزها عنوان كرد: براي ساماندهي پاسگاهها و جادههاي مرزي خوزستان و بهبود وضعيت آب و برق اين مناطق بيش از هشت ميليارد تومان در سال 86 هزينه شده است. همچنين در سال 86، 25 پروژه براي تقويت پاسگاهها و دريابانيها، اسكلهها و شناورها، جادههاي مرزي، برقكشي و ساير مواردي كه در بهبود ماموريت نيروهاي مرزي براي تقويت امنيت مرزها موثر است، در مرزهاي خوزستان انجام شده است.
اگر كميسيون مبارزه با قاچاق ساماندهي شود، تبعات مثبتي در مركزيت نظام خواهد داشت
سردار يوسفآبادي همچنين درباره مبارزه با قاچاق با بيان اين كه اگر كميسيون مبارزه با قاچاق ساماندهي شود، تبعات مثبتي در مركزيت نظام خواهد داشت، اظهار كرد: بسياري از كالاها، اگر از طريق مشروع به كشور وارد نشود، موجب زيانهاي اقتصادي و بروز مشكلات و مسائل امنيتي در داخل ميشود.
وي ادامه داد: دو مصوبه براي كالاي همراه ملوان در مناطق مرزي در نظر گرفته شده كه در بخش عمدهاي از معيشت و رفاه مرزنشينان اثر خواهد داشت. ورود كالاي همراه ملوان پيش از اين در قانون نبود و بدليل خلاء قانوني با آن به عنوان قاچاق برخورد ميشد.
طرح اجازه واردات كالاي همراه ملوان تا سقف750 دلار هم اكنون به استانها ابلاغ شده است
معاون امنيتي و انتظامي استانداري خوزستان اضافه كرد: در سال گذشته، اجازه واردات كالاي همراه ملوان تا سقف750 دلار در هيأت دولت مطرح شد و پس از آن، رييسجمهور در سفر به بوشهر، اين رقم را تا 1500 دلار در 6 نوبت در طول سال افزايش داد و اين طرح هم اكنون به استانها ابلاغ شده است.
بايد بازارچههاي مرزي ايجاد شوند تا موجب رونق اقتصاد شهرستانها شود
وي گفت: در اين زمينه بايد توجه داشت كه اين مزيت و خدمات به طور مستقيم به نواحي مرزنشين مانند هنديجان، تعلق گرفته و در مركز كشور تجميع نشود و به اين منظور بايد بازارچههاي مرزي در اين مناطق ايجاد شود تا موجب اقتصاد و رونق شهرستانها شود.
در حال حاضر در حال پيگيري انجام 12 مانور مبارزه با قاچاق در مراجع مربوطه هستيم
سردار يوسفآبادي در زمينه مبارزه با قاچاق سوخت با بيان اين كه روند مبارزه با قاچاق سوخت بسيار مناسب است، اظهار كرد: دو ميليون و 320 هزار ليتر سوخت قاچاق در سال 86 در خوزستان كشف شده است. يك كشتي خارجي نيز با 200 هزار ليتر سوخت قاچاق شناسايي شد و در حال حاضر در حال پيگيري انجام 12 مانور مبارزه با قاچاق در مراجع مربوطه هستيم.
وي افزود: نظام جمهوري اسلامي توجه ويژهاي به پاكسازي مناطق آلوده به مين و مواد منفجره دارد و در اين زمينه پيگيري بسياري انجام ميدهد. پاكسازي كل مناطق آلوده در برنامهاي چهار ساله گنجانده شده و 25 هزار هكتار از مناطق شناسايي شده كاملا به مين آلوده است.
در سال 87، پاكسازي 70 هزار هكتار از مناطق آلوده به مين در برنامه كاري قرار دارد
سردار يوسفآبادي با بيان اين كه در سال 87، پاكسازي 70 هزار هكتار در برنامه كاري قرار دارد، خاطرنشان كرد: هر چند ميزان زيادي از اراضي آلوده، پاكسازي شده، ولي هنوز كار بسياري باقي مانده و اين درحاليست كه براي پاكسازي، هر نهادي اعم از بخش خصوصي و بخش دولتي كه اقدام كند، محدوديت اعتبار وجود ندارد.
در استان خوزستان، يك ميليون و 380 هزار هكتار زمين آلوده به مين و مواد منفجره وجود داشته است
وي با اشاره به اين كه در استان خوزستان، يك ميليون و 380 هزار هكتار زمين آلوده به مين و مواد منفجره، گلولهها و بمبهاي هواپيما در مناطق درگير با دشمن در زمان جنگ تحميلي وجود داشته است، گفت: پاكسازي اراضي آلوده از سال 72 آغاز شده و تا كنون، 749 هزار هكتار به صورت كامل پاكسازي شده است، ولي در برخي بخشها بايد مجددا بازنگري شود و در حال حاضر حدود 630 هزار هكتار نياز به پاكسازي دارد.
معاون امنيتي و انتظامي استانداري خوزستان افزود: در پاكسازي اراضي آلوده به مين و مواد منفجره، اولويت بر زمينهايي است كه به مين آلوده هستند.
بناست كه تا سال 1390، كليه اراضي آلوده، پاكسازي شوند
وي با بيان اين كه تاكنون بخش عمده پاكسازي توسط نيروهاي نظامي، ارتش، سپاه و اخيرا بسيج انجام و بخش كمتري نيز توسط بخش خصوصي پاكسازي شده است، گفت: عمليات انجام شده در زمينه پاكسازي اراضي آلوده به مين و مواد منفجره در سال 86 برابر با كار عملياتي بيش از چندين سال پاكسازي است و در برنامه چهار ساله پاكسازي، بناست كه تا سال 1390، كليه اراضي آلوده، پاكسازي شوند.
سردار يوسفآبادي تصريح كرد: در بحث امنيت اجتماعي، طرح مبارزه با اراذل و اوباش و مبارزه با كيفقاپي در دستور كار سال 87 قرار دارد و در اين زمينه، علل اين جرايم بررسي خواهد شد. همچنين رفع خلاءهاي قانوني، نحوه مبارزه، جمعآوري معتادان پرخطر، توقيف موتورسواران خاطي و مبارزه با سرقت كابلهاي برق در برنامه است.
خوشبختانه در مبارزه با سرقت كابل برق و انشعابهاي غيرمجاز برق موفق عمل شد
وي عنوان كرد: در سال 86، به سمت سرقت كابلهاي برق با خاموشي مواجه بوديم كه خوشبختانه در مبارزه با سرقت كابل برق و انشعابهاي غيرمجاز برق موفق عمل شد.
معاون امنيتي و انتظامي استانداري خوزستان با بيان اين كه در حال حاضر امنيت رواني در سطح كشور و در استان خوزستان وجود دارد، اظهار كرد: واقعيت جرم با آن چه اتفاق ميافتد، مساوي نيست و در اين رابطه، تحقيق و روانشناسي جرايم و امنيت در دستور كار سال 87 قرار دارد.
وي تاكيد كرد: انتشار اخبار حوادث از نظر رواني در جامعه مشكل ايجاد ميكند، بنابراين عليرغم هشدارهايي كه اين گونه اخبار دارد، بايد شكل و نوع خبر با جامعهاي كه با آن روبهرو هستيم، متناسب، منطقي و همراه با آموزش باشد.
در سال جاري، خوزستان از نظر وقوع جرم در رتبه 12 تا 14 كشور قرار دارد
سردار يوسفآبادي گفت: در سال جاري، خوزستان از نظر وقوع جرم در رتبه 12 تا 14 كشور قرار دارد. در نظرسنجي افكار عمومي نيز كه 31 موضوع امنيتي را مورد بررسي قرار داد، خوزستان از نظر امنيت در رتبه سوم كشور قرار گرفت.
106 باند مواد مخدر در سال 86 متلاشي شد
وي در زمينه كشف مواد مخدر در استان خوزستان توضيح داد: در مبارزه با مواد مخدر در سال 86، سه هزار و 473 كيلوگرم مواد مخدر كشف و 106 باند مواد مخدر متلاشي شد. همچنين 31 هزار و 600 قرص روانگردان كشف شد.
سال گذشته، حدود دو هزار و 93 قبضه سلاح غيرمجاز در خوزستان كشف شد
معاون امنيتي و انتظامي استانداري خوزستان ادامه داد: وجود سلاح و مهمات در استان خوزستان مشكلات بسياري به وجود آورده است. در سال 86، حدود دو هزار و 93 قبضه سلاح غيرمجاز در خوزستان كشف و 15 باند شناسايي و متلاشي شد.
وي بيان كرد: براي پيشگيري از مشكلات وجود سلاح در خوزستان، طرح ايجاد امنيت و خلع سلاح در برنامههاي كاري ما در سال 87 قرار دارد، چراكه در بحث سلاح و مهمات با سه موضوع قاچاق سلاح، دارندگان غيرمجاز و دارندگان مجاز سلاح مواجه هستيم.
سردار يوسفآبادي عنوان كرد: در بحث مقابله با قاچاق و همچنين دارندگان مجاز و غيرمجاز سلاح در استان خوزستان دستگاههاي نظامي، انتظامي و فرهنگي و ساير دستگاهها فعال خواهند بود.
در زمينه فرهنگسازي ميان دارندگان مجاز سلاح، دستورالعملهايي در حال آماده شدن است
وي اضافه كرد: در زمينه فرهنگسازي ميان دارندگان مجاز سلاح، دستورالعملهايي در حال آماده شدن است تا فرد، تنها براي منظور خاصي كه سلاح را در اختيار دارد، از آن استفاده كند و با دارنده سلاح مجاز در ديگر موارد كه موجب ناامني ميشود، برخورد شود.
معاون امنيتي و انتظامي استانداري خوزستان گفت: بحث استفاده از دوربينهاي مداربسته در طرح كنترل هوشمند ترافيك در اهواز، از دو سال پيش آغاز شده است. اين طرح بسيار مفيد و دستگاههاي آن نسبت به دستگاههاي موجود در تهران بسيار مناسبتر و مطلوبتر هستند.
وي متذكر شد: هر چند متولي اصلي اين طرح شهرداري است، ولي تقريبا همه امور مربوط به آن در استانداري انجام شده است و در حال حاضر به صورت آزمايشي چند دوربين از اين طرح مشغول به كار است و تا چند ماه آينده، افتتاح خواهد شد.
طرح جابهجايي لشكر 92 زرهي از مركز شهر اهواز به مناطق اطراف شهر پيگيري شده است
سردار يوسفآبادي عنوان كرد: همچنين طرح جابهجايي لشكر 92 زرهي از مركز شهر اهواز به مناطق اطراف شهر پيگيري شده است و در اين زمينه، همه مراحل طي شده و مرحلهبندي خروج از مركز شهر نيز مشخص شده است و اين طرح طي 5 تا 6 سال انجام خواهد شد.
انتهاي پيام
جمعه 10 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 394]