تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865742722




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اعتراض صربستان به وجود پرچم كوزوو در نشست پارلمان اروپا در بروكسل


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اعتراض صربستان به وجود پرچم كوزوو در نشست پارلمان اروپا در بروكسل
به گزارش ايرانا به نقل از رسانه‌هاي الكترونيكي امروز صربستان، برغم اعتراض صربستان، پرچم كوزوو در روز دوم نشست پارلمان اروپا در بروكسل، همچنان در اين سالن به چشم مي‌خورد.

اين اولين بار است كه پرچم كوزووي مستقل در محل يك نهاد از اتحاديه اروپا در بروكسل نصب شده است. تاكنون نمايندگان كوزوو زير پرچم هيات غير نظامي سازمان ملل در نهادهاي مختلف بين‌المللي و اروپايي شركت مي‌كردند.

استقلال كوزوو استان جنوبي صربستان، در ‪ ۲۸‬بهمن ماه سال گذشته از سوي آلبانيايي تباران اين استان اعلام شد. گرچه حكومت صربستان رسما استقلال كوزوو را به رسميت نمي‌شناسد و مجلس اين جمهوري سند استقلال كوزوو را باطل اعلام كرده است، ولي تاكنون ‪ ۴۱‬كشور، استقلال استان جنوبي صربستان را به رسميت شناخته اند.

بر اساس اين گزارش ، دوريس پاك رييس بخش كشورهاي جنوب شرق اروپا در پارلمان اروپا با اشاره به نامه اعتراض آميز وزير امور خارجه صربستان در اين زمينه گفت: نماينده هر كشوري مي‌تواند نسبت به هر اقدامي اعتراض كند، ولي ما هم اين حق را داريم كه به اعتراض‌ها پاسخ بدهيم .

پاك افزود: وظيفه پارلمان اروپا رسيدگي به وضعيت سياسي كوزوو و استقلال آن نيست، ولي اكثريت اعضاي پارلمان اروپا طرح مارتي آهتيساري را كه قانون اساسي كوزوو بر اساس آن تدوين شده، مورد تاييد قرار داده‌اند و به همين دليل در اين نشست پرچم كوزوو برافراشته شده است.

آهتيساري در اوايل سال ‪ ۲۰۰۷‬ميلادي طرحي را مبتني بر استقلال كوزوو ، تحت نظارت جامعه بين‌المللي ، براي خاتمه دادن به مساله اين منطقه پيشنهاد كرد كه از يك سو با حمايت آمريكا و برخي از كشورهاي اتحاديه اروپا روبرو شد و از سوي ديگر صربستان و روسيه با آن مخالفت كردند.

بر پايه همين طرح بود كه حكومت پريشتينا استقلال يك جانبه كوزوو را در ‪ ۲۸‬بهمن ماه سال گذشته اعلام كرد و قانون اساسي كوزوو نيز بر اساس اين طرح تدوين شد.

ووك يرميچ وزير امور خارجه صربستان به تلويزيون دولتي اين كشور گفت كه وزارت خارجه جمهوري صربستان پيام اعتراض آميزي در اين مورد به پارلمان اروپا فرستاده است، زيرا هيات مجلس كوزوو در اين نهاد اروپايي با پرچم كوزووي مستقل شركت كرده است.

وي افزود كه كوزوو كشوري مستقل نيست و بر اساس عرف بين‌الملل نمايندگان كوزوو نمي‌توانند در مجامع بين‌المللي با پرچم خود حضور داشته باشند.

مسوول سياست خارجي صربستان همچنين تاكيد كرد كه وي در اين رابطه علاوه بر ارسال نامه اعتراض آميز به پارلمان اروپا، با نمايندگان اين پارلمان از كشورهاي يونان ، قبرس ، اسلواكي ، اسپانيا و روماني كه مواضع مشابه با صربستان در قبال مساله كوزوو دارند، گفت و گو و تبادل نظر كرده است.

يرميچ همچنين استدلال كرد كه هرچند برخي از اعضاي اتحاديه اروپا استقلال كوزوو را پذيرفته اند، اما اتحاديه اروپا به عنوان يك نهاد بزرگ اروپايي دراين زمينه موضعي اتخاذ نكرده و از اين رو هيچ نهاد رسمي از اتحاديه اروپا نمي‌بايستي پرچم كوزوو را به عنوان كشوري مستقل قبول كند.

تشكيلات پارلمان اروپا در شهر استراسبورگ فرانسه، شهر بروكسل و نيز لوگزامبورگ قرار دارد.

جلسات عمومي يا مجمع عمومي پارلمان اروپا معمولا در استراسبورگ و برخي مواقع در بروكسل برگزار مي‌شود.
 پنجشنبه 9 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 264]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن