واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: برگزيدگان يازدهمين جشنواره ملي تئاتر مقاومت ـ فتح خرمشهر معرفي شدند
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: فرهنگ و هنر
مراسم اختتاميه يازدهمين جشنواره ملي تئاتر مقاومت ـ خرمشهر چهارشنبه شب هشتم خردادماه 87 در سينما نخل خرمشهر با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاونان وي و مسئولان استاني برگزار و برگزيدگان معرفي شدند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از خوزستان دكتر محمد علي خبري، دبير اين جشنواره در ابتداي اين مراسم ضمن خير مقدم به حضار، گزارشي از روند برگزاري جشنواره ارائه كرد و گفت: به دنبال انتشار فراخوان جشنواره در سطح كشور، 121 اثر به دبيرخانه رسيد كه تا 27 ارديبهشت ماه مورد بازرسي قرار گرفتند.
وي افزود: پس از بازبيني 15 اثر به مرحله مسابقه جشنواره راه يافتند و چهار اثر جهت اجرا در شهرستانهاي قروه، سنندج، تهران و گرگان انتخاب شدند.
عباس بسيخاسته، مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خوزستان نيز در ادامه اين مراسم ضمن تقدير از همكاري وزارتخانه، استاندار، مسئولان استاني و شهرستانهاي آبادان و خرمشهر، هنرمندان و صدا و سيما مركز خوزستان و آبادان گفت: همه بر مظلوميتي كه بر اين ديار گذشته واقفند و ميدانند كه اين خطه تاريخ را براي آيندگان تا ابد روشن كرده است.
وي افزود: اين جشنواره ده دوره را به سختي پشت سر گذاشت و يازدهمين دوره را نيز به صورت ملي برپا كرده و ثابت نمود كه ميتواند موفق عمل كند و به صورت بينالمللي برگزار شد. درخواست ميكنم با بينالمللي كردن اين رويداد تا حدودي دين خود را به شهدا و ايثارگران اين خاك ارزشمند ادا كنيم.
سيد جعفر حجازي، استاندار خوزستان نيز ضمن تشكر از برگزاري اين رويداد ملي در خرمشهر گفت: باورهاي ديني و معنوي باعث پيروزي رزمندگان ما شد و آنها در حفظ ارزشهاي انقلاب و اسلام رشادتها كردند كه اين رشادتها و ايثارگريها بايد خودش را در غالب تئاتر نشان دهد.
وي افزود: اميدواريم كه اين جشنواره به توانسته باشد بخشي از فداكاريها و رشادتها را به صحنه ببرد و سالهاي آينده موفقتر عمل نمايد.
دكتر صفار هرندي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز گفت: مقاومت ويژگي انسان است. انسان براي دفاع از سرزمين حريم حيثيتي و خانواده خود ايستادگي ميكند و اين همه در خرمشهر به نمايش گذاشته شد.
صفار هرندي در ادامه گفت: تصوير كردن هنر يك هنرمند توسط هنرمندان ديگر كار سختي است كه در اين جشنواره نمود پيدا كرد.
وي گفت: به پاس دلهاي خون چكان مادران چشم انتظار و به پاس همه رنجهايي كه مردم اين سرزمين متحمل شدند بايد بپذيريم كه نمادي از اين مقاومت با گسترده شدن عرضه اتفاقش يعني تئاتر كه سالانه هنرمندان را گرد هم جمع ميكند ميتواند بعد فراگيرتري پيدا كند به سهم خود اعلام ميكنم انشاءالله كه اين جشنواره سال آينده به صورت بينالمللي برگزار ميشود و اميدواريم اين تابلوي زيباي مقاومت و ايستادگي هميشه بر دستان جوانان ما ماندگار باشد.
در ادامه مراسم، به يمن يازدهمين دوره از جشنواره از يازده هنرمند فعال استاني تقدير شد.
در پايان نيز سياوش تهمورث به نمايندگي از هيئت داوران بيانيه را قرائت كرد و برگزيدگان به شرح ذيل معرفي شدند:
موسيقي:
سوم: گروه موسيقي نمايش " خرمشهر 11 " از اصفهان
دوم: گروه موسيقي نمايش " دخيل سبز " از خرمشهر
طراحي صحنه:
سوم: يعقوب صديق جمالي براي نمايش " به رنگ آب " از تبريز
دوم: زريآماد براي نمايش " پوكههاي برنجي " از تهران
بازيگري زن:
سوم: مشتركا به مريم تركي بازيگر نمايش " 1417 " از ماهشهر و زري آماد بازيگر نمايش " از خواب تا مهتاب " از تهران تعلق گرفت.
دوم: مشتركا به مرجان بنيسعيد بازيگر نمايش " دخيل سبز " از خرمشهر و انيس احمدي بازيگر نمايش " خرمشهر 11 " از اصفهان تعلق گرفت.
اول: شيوا مكينيان بازيگر نمايش " خرمشهر 11 " از اصفهان
بازيگري مرد:
سوم: مشتركا به رائد تميمي بازيگر " دخيل سبز " از خرمشهر و ميثم جهانگيري بازيگر نمايش " خرمشهر 11 " از اصفهان تعلق گرفت.
دوم: مشتركا به آرمين ميرزايي بازيگر نمايش " 1417 " از ماهشهر و مالك حدپور سراج بازيگر نمايش " نقطه ته خط " از تهران تعلق گرفت.
اول: امير كربلاييزاده بازيگر نمايش " پوكههاي برنجي " و " از خواب تا مهتاب" از تهران
نمايشنامه نويسي:
از امين آبان نويسنده نمايش " به موازات " از كرج قدرداني شد.
سوم: شهرام كرمي نويسنده نمايش " پوكههاي برنجي " از تهران
دوم: اصغر خليلي نويسنده نمايش " خرمشهر 11 " از اصفهان
اول: سعيد آلبوعبادي نويسنده نمايش " 1417 " از ماهشهر
كارگرداني:
سوم: سعيد آلبوعبادي كارگران نمايش " 1417 " از ماهشهر
دوم: فرشاد منظومينيا كارگردان نمايش " از خواب تا مهتاب " از تهران
اول: اصغر خليلي كارگردان نمايش " خرمشهر 11" از اصفهان
نمايشهاي برگزيده كه به جشنواره فجر راه يافتند نيز نمايش " خرمشهر 11 " از اصفهان و " 1417 " از ماهشهر بودند.
گفتني است سعيد كشن فلاح، حميد رضا افشار و سياوش طهمورث داوران جشنواره بودند.
انتهاي پيام
پنجشنبه 9 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 391]