تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه‏دار هنگام افطار مستجاب مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827960826




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك مسوول كشوري:كرسي هاي نظريه پردازي به وحدت حوزه ودانشگاه كمك مي كند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك مسوول كشوري:كرسي هاي نظريه پردازي به وحدت حوزه ودانشگاه كمك مي كند
داخلي. اجتماعي. كرسي هيا نظريه پردازي.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: "هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي" نقش مهمي در تقريب و وحدت ميان حوزه و دانشگاه ايفا خواهد كرد.

به گزارش روز پنج شنبه ايرنا، حجت‌الاسلام علي اكبر رشاد شب گذشته در يك مصاحبه مطبوعاتي خاطرنشان كرد: وحدت حقيقي ميان حوزه و دانشگاه زماني اتفاق مي‌افتد كه هر دو نهاد در يك فضاي فكري سالم تنفس كنند و كرسي هاي نظريه پردازي نيز اين هدف را دنبال خواهد كرد.

وي افزود: نخبگان در حوزه و دانشگاه بايد به هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي و توليد علم و ايده هاي نو و جلوگيري از نفوذ علوم وانديشه- هاي سكولار كمك كنند.

رشاد همچنين گفت: تاكنون ‪۱۱‬كرسي نظريه پردازي توسط "هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي" با حضور محققان و نخبگان حوزه و دانشگاه در سطح ملي برگزار شده است.

وي خاطرنشان كرد: در سال آينده ‪ ۱۰۰‬كرسي نظريه پردازي در دانشگاهها و حوزه هاي علميه برگزار خواهد شد.

وي تصريح كرد: هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي بر سه محور فرهنگ سازي و روشمند كردن نظريه و موضوعات علمي، مبادرت به كرسي هاي الگو و برتر و نهادينه سازي حركتها و جنبش هاي علمي فعاليت مي‌كند.

رشاد همچنين با اشاره به روش برگزاري كرسي‌ها گفت: محققي كه نظريه، نو، يافته ابداعي و نقد جديدي داشته باشد و يا براي مناظره با رقيب علمي خود اعلام آمادگي نمايد پيشنهاد خود را به دبيرخانه اين هيات ارايه خواهد داد.

وي اظهار داشت: هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي بعداز بررسي سابقه نظريه و تاييد آن، نظريه وي را به هيات داوران كرسي‌ها پيشنهاد و اگر نظريه وي مورد تاييد داوران قرار گرفت جلسه پيش از كرسي با حضور ناقدان، انديشمندان و داوران دوباره برگزار و اگر قابليت لازم را داشته باشد نظريه وي به عنوان كرسي نظريه پردازي در مراكز علمي برگزار خواهد شد.

رشاد خاطرنشان كرد: محقق همچنين مي‌تواند به صورت كتبي از ابتكارات خود در نزد هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي و هيات داوران دفاع نمايد.

وي ادامه داد: اگر كرسي نظريه پردازي محقق موفق برگزار شود با تشريفات رسمي براي وي سند صادر خواهد شد وامتيازات مادي و معنوي به آن اعطا خواهد شد.

رشاد همچنين ارتباط با دانشگاهها و مراكز علمي تاثيرگذار، همراهي و ارتباط با حوزه هاي علميه سراسر كشور، برگزاري گفت و گوهاي انتقادي علمي، برگزاري همايش هاي ملي وبين‌المللي ، برگزاري سمينارهاي علمي در دانشگاهها ، تاسيس خانه ملي و گفت و گوي آزاد را از مهمترين برنامه هاي هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي ذكر كرد.

وي گفت: در طرح گفت و گوي انتقادي علمي، يك متفكر ايراني با متفكر خارجي كه صاحب ايده و فكر نو مي‌باشند به گفت و گو و مناظره مي‌پردازند.

رشاد ادامه داد: در طرح خانه ملي گفت و گوي آزاد، نيز هر محقق و يا فردي كه نظريه خاصي هرچند نظريه انتقادي و خلاف مشهور داشته باشد، مي تواند آن را در محيط امن علمي مطرح تا مورد نقد و بررسي قرار گيرد.

وي ادامه داد: اين افراد به جاي اينكه درمطبوعات و مقالات براي جوانان آشوب ذهني ايجاد نمايند در اين مكان نظريات خود را بيان و در محيطي آرام نيز نقد خواهند شد.

رشاد گفت: هيات علمي حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي در آينده نزديك به عنوان يك مرجع ملي و فراملي در فرآيند توسعه علمي كشور خصوصا درقلمرو علوم انساني و بومي نقش مهمي را ايفا مي‌كند.

وي با اشاره به اينكه همراهي حوزه هاي علميه از كرسي هاي نظريه پردازي رضايت بخش است، گفت: نسل سوم حوزه علميه پويا، بالنده و نوآور هستند و و استعدادهاي زيادي براي توليد علم در مراكز حوزوي وجود دارد. ك/‪۲‬ ‪۵۴۸/۵۵۰/۷۴۰۱‬
 پنجشنبه 9 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن