واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: سرپرست كميته امداد امام خميني (ره ): بيش از ۲۸۵هزار خانواده از خدمات كميته امداد برخوردار شدند
اجتماعي
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره )گفت : بيش از ۲۸۵هزار خانواده از خدمات خود كفايي و اشتغال كميته ا مداد امام خميني (ره ) برخوردار شدند.
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي كميته ا مداد امام خميني (ره ) ، حسين انواري با اعلام اين خبر افزود : كميته امداد با الهام از تعاليم عاليه اسلام ،اصوليترين و شايستهترين خدمات را به خانواده هاي تحت حمايت ارايه ميدهد .
وي افزود : يكي از مهمترين اقدامات ، تلاش در جهت ثبات و تعادل خانواده ها ، شناسايي استعداد و ظرفيتهاي موجود در بين افراد تحت حمايت و در نهايت توانمندسازي خانواده است.
انواري ،شناسايي مددجويان مستعد ، رسيدگي و نظارت بر حسن اجراي طرحهاي خود كفايي ، ارايه آموزشهاي فني و حرفهاي ، واگذاري تسهيلات و مواد اوليه و وسايل كار ، پشتيباني فني ، بازار يابي و فروش محصولات و بيمه اجتماعي كاركنان كارگاههاي زود بازده را از جمله محورهاي خود كفايي و اشتغال برشمرد.
وي تصريح كرد : از مجموع يك ميليون و ۶۴۰هزار خانواده تحت حمايت در پايان سال ۱۳۸۵تعداد ۵۷۰هزار خانواده داراي ظرفيت و استعداد اشتغال و كارآفريني هستند.
سرپرست كميته امداد امام خميني (ره ) اجراي طرحهاي خودكفايي از سوي اين نهاد را زمينه ساز ثبات و پايداري خانوادهها و عامل مهمي براي جلوگيري از مهاجرت روستاييان به شهرها ذكر كرد و گفت : اقدامات كميته امداد امام خميني (ره ) در اين زمينه حول محور فرصتهاي شغلي جديد زود بازده ، پايدار ، بومي و بينياز از ارز خارجي است كه در نهايت به توليد منطقه اي و ملي كمك شايان توجهي ميكند.
انواري تاكيد كرد : تعداد زيادي از خانوادههاي تحت حمايت كه تا ديروز به عنوان مصرفكننده و كمك گيرنده شناخته ميشدند پس از اجراي طرحهاي خود كفايي به عوامل توليد و كمككنندگان به نيازمندان تبديل شده اند.
انواري خاطر نشان كرد : مبلغ وامهاي خود كفايي كميته امداد در طول سال هاي ۱۳۸۱تا ۱۳۸۵سالانه به طور متوسط ۲۶درصد رشد داشته است.
وي گفت : طي سال ۱۳۸۵از طريق امكانات اشتغال كميته امداد و استفاده از تبصرههاي قانون بودجه ، تسهيلات پرداختي به نگاههاي اقتصادي زود بازده بيش از ۳۲هزار ميليارد ريال به ۹۲هزار خانواده تحت حمايت جهت اجراي طرح هاي خود كفايي جهت ايجاد بنگاههاي اقتصادي زود بازده پرداخت شده است و از ابتداي اجراي طرحهاي خود كفايي تا كنون بيش از ۱۵۰هزار خانواده به خود كفايي و استقلال مالي دست يافتهاند و از گردونه مدد جويان تحت حمايت خارج شده اند.
انواري اظهار داشت : ايجاد اشتغال از طريق بنگاههاي زود بازده زمينه ساز كارآفريني ، بازتواني و كسب استقلال و درآمد كافي براي خانواده هاست و ساماندهي كارگاههاي كوچك زود بازده با توجه به شرايطو مقتضيات روز جامعه ، كسب درآمد براي خانوادهها را به همراه داشته و منجر به افزايش سطح كمي و كيفي زندگي و حفظ صيانت و كيان خانوادههاي تحت حمايت شده است .
سرپرست كميته امداد گفت : توسعه بنگاههاي زود بازده نه تنها تورم زا نبوده بلكه تسهيلكننده بخشي از تنگناهاي اقتصادي و رافع بسياري از مشكلات خانوادههاي تحت حمايت است و درمقاطعي تاثير منفي بر رشد تورم داشته و اين تجربهاي است كه در بسياري از كشورهاي در حال توسعه و رشد يافته تجربه شده است .
وي خواستار توجه بيشتر مسوولين به اهميت موضوع اشتغال با رويكرد ايجاد بنگاههاي كوچك زود بازده در راستاي استقال و خود كفايي خانوادهها ي نيازمند شد.
انواري اظهار اميدواري كرد : در سال جاري و برخورداري از امكانات و اعتبارات لازم و بهرهگيري از كمكهاي مردم خير و نوعدوست ايران اسلامي شاهد مشاركت بيشتر خانوادههاي تحت حمايت در طرحهاي خود كفايي و راه اندازي بنگاههاي كوچك زود بازده شويم .
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]