واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: محسن رضايي: شخصيت امام يك شخصيت فرا نهادي است
اجتماعي. مراسم. ارتحال امام
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه شخصيت امام يك شخصيت فرانهادي است، گفت: امام خميني (ره) نخبه زمانه بود.
محسن رضايي در همايش پيشكسوتان جهاد و شهادت در حسينيه جماران كه با حضور فرماندهان و سرداران هشت سال دفاع مقدس تشكيل شد با اشاره به اينكه ادبيات چند ساله اخير ادبيات كاريزماتيك در شخصيت امام خميني بود گفت:
امام شخصيتي بود كه نفوذ فوقالعادهاي داشت آن هم نفوذي كه بر دلها صورت ميگرفت نه نفوذي كه باعث اختلال، ديكتاتوري، ترس و انگيزههاي مادي شود كه در واقع اين اصطلاح كاريزماتيك، امام خميني را محدود كرد.
وي افزود: يك گروه از نخبگان هويت ساز آرمانهاي بيهويت را تبديل به آرمانهاي با هويت ميكنند و در واقع آنان جامعه بيهدف را تبديل به جامعه اميدوار ميكنند.
وي ادامه داد: اين گروه شخصيتهاي فرانهادي هستند كه انديشه و فكر مي سازند.
رضايي گفت: هويتسازي دومين كاري است كه شخصيتهاي فرانهادي ميكنند و سومين مساله رهبري راهبردي است، مسالهاي كه در امام خميني (ره) متبلور شده بود.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: رهبري راهبردي وقتي محقق شود انقلاب شكل ميگيرد و علت اينكه به امام گفته ميشد بنيانگذار، اين بود كه او تنها بنيانگذار انقلاب بود و بعد از او جمهوري اسلامي ايران با قدرت مسير خود را ادامه داد.
وي يادآور شد: امام انديشهاي كه به نام بسيج درست كرده بود يك كلمه بيشتر نبود و اين يك كلمه، يك رويكرد انديشه و تفكر دارد.
به گفته وي، امام هيچ وقت از عدم مشورت و تخصص حمايت نميكرد و انديشه اي كه امام ساخت انديشهاي بود كه بلافاصله به صحنه عمل راه پيدا كرد و ما از درون انديشه دفاعي امام تاكتيك ميساختيم.
رضايي برلزوم تدريس انديشه و تفكر دفاعي امام در دانشگاههاي نظامي تاكيد كرد و خاطرنشان ساخت: امام به ما ياد داد كه شهيد باكري را چگونه بشناسيم ، امام در جنگ چيزهايي را به ما ياد داد كه از درون آن صدها استراتژي و تاكتيك بوجود آوريم.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: هويت بخشي از ديگر مسايلي است كه امام به جوانان قبل از انقلاب هديه كرد و نفس و روح و معنويت امام باعث شد تا خود را پيدا كنند.
رضايي با اشاره به اينكه امام نهادهاي عظيمي در كشور ساخت گفت: آزادي يك نهادي بود كه در آرزوي روشنفكران اين كشور بود و امام درخت آزادي در كشور را بنا نهاد.
در اين همايش وزير سابق دفاع نيز با اشاره به لزوم توسعه فرهنگ منحصر به فرد بسيجي و دفاع مقدس در جامعه گفت: ما هنوز با همان روحيات دوران دفاع مقدس، در دفاع از ارزشها مصمم و پايدار هستيم.
علي شمخاني با اشاره به فراز و نشيبهاي خرداد ۱۳۶۱و ۱۳۴۲گفت: اين سالها سالهاي پرفراز و نشيبي است كه اقشار مختلف نگاههاي متفاوت به آن دارند.
وي با اشاره به اينكه رزمندگان اسلام يك نگاه خاص به امام (ره) داشتند افزود: هيچ عكسي از رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس نميبينيم كه نشان دهنده اين باشد كه آنها در مقابل امام گريه نكرده باشند.
شمخاني افزود: اولين مخاطبان حضرت امام در ابتداي پيروزي انقلاب و آخرين مخاطبان ايشان در وصيت نامه ايشان، نيروهاي مسلح هستند و كمتر قشري را مي توان يافت كه اين چنين مورد خطاب ايشان قرار گرفته باشند.
شمخاني با اشاره به بيانات حضرت امام كه فرمودنداي كاش من بسيجي بودند اظهار داشت: اين سخن حضرت امام نشانه عبد صالح بودن آن بزرگوار در دوران حياتش بود.
وزير سابق دفاع با بيان اين كه جمع فرماندهان و پيشكسوتان دفاع مقدس در تهران شكل گرفته است گفت: اين كار در استانهاي خوزستان ، كرمان ، گيلان و همدان نيز انجام شده و در بقيه استانها نيز در حال انجام است.
وي افزود: ما آماده هستيم تا اعلام كنيم هنوز با همان روحيات دوران دفاع مقدس در دفاع از ارزشها مصمم و پايدار هستيم.
شمخاني گفت: ما احساس كرديم كه اگر در كنار هم باشيم بهتر ميتوانيم فرهنگ منحصر به فرد بسيجي و دفاع مقدس را تثبيت كنيم و آن را توسعه دهيم.
وي اظهار داشت: وجود مقدس امام باعث شد ارتباط رزمندگان با آن بزرگوار پر از عاطفه و احساس و با انعكاس گريه باشد.
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 240]