تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما حق ندارد از هيچ يك از يارانم چيزى به من بگويد؛ زيرا دوست دارم در حال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820065535




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نقش درماني وبلاگ‌نويسي


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نقش درماني وبلاگ‌نويسي


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: نگاهي به وبلاگها

دانشمندان و نويسندگان مدت‌هاست كه متوجه فوايد درماني نوشتن در مورد تجربيات شخصي، افكار و احساسات شده‌اند. اما جدا از كاركردي كه نوشتن در رفع تنش‌ها و كنار آمدن با آن دارد، نوشتن اثرات فيزيولوژيكي هم در بدن ايجاد مي‌كند.

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در وبلاگ "يك پزشك" به نشاني

http://www.1pezeshk.com به نقل از ساينتفيك امريكن آمده است: مطالعات نشان مي‌دهند كه نوشتن حافظه و كيفيت خواب را بهبود مي‌بخشد، سيستم ايمني سلولي را تقويت مي‌كند، در بيماران مبتلا به ايدز تعداد ويروس‌ها را كاهش مي‌دهد و حتي بهبود بعد از اعمال جراحي را تسريع مي‌كند.

براساس تحقيقي كه نتايج در آن شماره فوريه مجله انكولوژيست به چاپ رسيده است، بيماراني كه قبل از شروع مراحل درماني، شروع به نوشتن كرده بودند، نسبت به بيماراني كه نمي‌نوشتند به مراتب قدرت بدني و ذهني داشتند و احساس بهبودي بيشتري مي‌كردند. اين تحقيق روي 71 بيمار مبتلا به لوسمي و لنفوم انجام شده بود و در آن از اين بيماران خواسته شده بود كه در فعاليت‌هاي منظم نوشتاري شركت كنند.

انسان‌ها موجوداتي اجتماعي هستند و رفتارهاي متفاوتي نسبت به تنش‌ها از خود بروز مي‌دهند، يكي از اين واكنش‌ها در قبال تجربيات توأم با تنش كه بيماري هم يكي از آنهاست، شكوه و شكايت است. آليس فلاهرتي Alice Flaherty يك دانشمند سيستم عصبي در دانشگاه هاروارد و بيمارستان ماساچوست، عقيده دارد كه وبلاگ‌نويسي در مورد رنج‌ها و تنش‌ها، كاركرد مشابهي دارد.

مكانيسمي كه نوشتن و وبلاگ‌نويسي با آن به بيماران كمك مي‌كند، به درستي شناخته‌ شده نيست و تلاش‌هاي زيادي در جهت شناخت اين مكانيسم صورت مي‌گيرد، اما طريقه تأثير نوشتن، هرچه كه باشد، مسلم اين است كه در حال حاضر بسياري از بيماراني كه تشخيص سرطان يا بيماري‌هاي وخيم ديگري در آنها داده شده است، در وبلاگستان به دنبال تسلي مي‌گردند و اين تسلي را در آن پيدا مي‌كنند.

نانسي مورگان - يكي از محققان مقاله به چاپ رسيده در انكولوژيست- مي‌خواهد كه فعاليت‌هاي نوشتن را به برنامه‌هاي حمايتي بيماران مبتلا به سرطان اضافه كند.

از زماني كه پزشكان متوجه ارزش درماني وبلاگ‌نويسي شده‌اند، بعضي از بيمارستان‌ها در سايت‌هايشان، وبلاگ‌هاي بيماران را ميزباني مي‌كنند. وبلاگ‌نويسي بر نوشتن معمولي برتري‌هايي دارد، چراكه بيماران را به هم مرتبط مي‌كند و به آنها امكان مي‌دهد، در مورد تجربيات مشتركشان گفت‌وگو كنند و يك جامعه مجازي بسازند.
 چهارشنبه 8 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 244]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن