واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندارمازندران دربازديدازكشتي ميرزاكوچك خان جنگلي: حدود ٥/١ميليون نفر١٤تا١٧خردادماه به مازندران سفرميكنند درهرشرايطي موظف به فراهم كردن تفريح مردم هستيم
خبرگزاري دانشجويان ايران - ساري
سرويس: شهرستانها
استاندار مازندران گفت:در هر شرايطي خود را موظف به فراهم كردن درآمد سرمايهگذار و تفريح مردم ميدانيم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه مازندران، ابوطالب شفقت در بازديد از كشتي ميرزاكوچك خان جنگلي كه در واحد كشتيسازي صدرا بندراميرآباد در دست تعمير بود، گفت: مديريت ما در جذب سرمايهگذار در بخشهاي مختلف و بويژه در صنعت گردشگري مديريت مهر دوستي است و با علاقهمندي كه بين مديران دستگاههاي اجرايي وجود دارد براي تعالي اين استان سعي و تلاش خواهيم كرد.
وي افزود: شناور بزرگ ميرزاكوچك خان هزينه زيادي را دربر دارد و تا تمام زمان تعميرات به هزينههاي نگهداري آن اضافه خواهد شد.
شفقت با بيان اين كه در هر شرايطي خود را موظف به فراهم كردن درآمد سرمايهگذار و تفريح مردم ميدانيم به تفاوت درياي خزر با ساير درياها اشاره كرد و گفت: انتظار ما اين است كه ساز و كار تماس گردشگر با سرمايهگذار در دريا فراهم شود كه فعاليت اين چنيني نياز به تبليغات داخلي و خارجي دارد.
استاندار مازندران حلقه فعاليت گردشگري در درياي خزر را بيشمار عنوان كرد و افزود: علاوه بر حوزه 850 كيلومتري آستارا تا گنبد، ارتباط با كشورهاي حاشيه اين دريا را نبايد فراموش كرد.
وي همچنين نقاط گردشگري در منطقه البرز را بينظير دانست و گفت: گل درماني و آب درماني از مواردي است كه موجب جذب بسياري از گردشگران خارجي و داخلي شده است.
شفقت ميزان گردشگراني كه قرار است 14 تا 17 خردادماه سال جاري به مازندران سفر كنند را حدود يك و نيم ميليون نفر تخمين زد و گفت: زندگي شهرنشيني بويژه براي تهرانيها باعث شده كه مردم در روزهاي تعطيل از چهار ديواري آپارتمان خود خارج و به دامان طبيعت پناه ببرند.
وي با اشاره به اين كه بهترين نيروهاي متخصص كشتيسازي در شركت صدرا فعاليت ميكنند، خاطرنشان كرد: صدرا از افتخارات و يكي از بزرگترين واحدهاي صنعتي دريايي ايران محسوب ميشود.
وي با بيان اين كه اين كشتي امكانات تورهاي كوتاه و درازمدت در دريا را فراهم ميكند ادامه داد: در طول يكسالي كه كشتي ميرزاكوچك خان توسط شخص حقيقي خريداري شده تغييرات اساسي در سيستم ناوبري و الكتريكال آن انجام شده است.
جامينژاد به تعميرات بالا و پائين سطح آبخور كشتي اشاره و بيان كرد: تعميرات بالاي سطح در استان گيلان و در بندرانزلي انجام شده، ولي چون به لحاظ فني تعميرات پائين سطح آبخور نيازمند احتياج به سيستم مجهز بود تصميم به تعميرات آن در كشتي سازي صدرا گرفته شد.
وي هزينههاي تعمير و تغييرات كشتي را سرسام آور عنوان كرد و افزود: فقط براي تجهيزات مخابراتي و ناوبري و كمك ناوبري چيزي حدود 300 ميليون تومان هزينه برآورد شده است.
جامينژاد تأمين قطعات يدكي اين كشتي كه ساخت آن به سال 1970 ميلادي برميگردد، را معضل ديگر نگهداري اين كشتي برشمرد و گفت: بويلر اين كشتي كه بخار و آب گرم مورد نياز را تامين ميكرد عملاً از كار افتاده و براي سيستم جايگزين آن 90 ميليون تومان هزينه خواهد شد.
به گزارش ايسنا، كشتي ميرزاكوچك خان با برخورداري از2 كافه تريا، 10 كابين 10 نفره، 12 كابين 4 تخته، 2 كابين رويال، 3 كابين مسافري با 47 كابين صندلي ظرفيت حمل 264 نفر را داراست، همچنين امكانات ورزشي، آشپزخانه، سرويس بهداشتي و جكوزي از ديگر امكانات اين كشتي محسوب ميشود.
انتهاي پيام
سه شنبه 7 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 261]