تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827692828




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

زمينه‌سازي براي ايجاد تحول و نوآوري در حوزه نشر قرآني/5مدير نشر مسجد مقدس جمكران:نشر قرآني با سياست‌گذاري‌هاي كلان متحول مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: زمينه‌سازي براي ايجاد تحول و نوآوري در حوزه نشر قرآني/5مدير نشر مسجد مقدس جمكران:نشر قرآني با سياست‌گذاري‌هاي كلان متحول مي‌شود
گروه ادب: ايجاد كارگروه‌هاي ويژه و بررسي موضوعات جديد قرآني و انجام برخي سياست‌گذاري‌هاي كلان، نشر قرآني را به سمت تحول و شكوفايي سوق مي‌دهد.
حجت‌الاسلام والمسلمين «حسين احمدي» مدير انتشارات مسجد مقدس جمكران در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) درباره چگونگي ايجاد تحول در حوزه نشر قرآني بيان كرد: مؤسسات فرهنگي ويژه‌اي بايد درباره پرداختن به موضوعات جديد در زمينه قرآن كريم ايجاد شود و پژوهشگران بر روي آن كار كنند تا وجوه مشترك مابين واژه‌هاي قرآن با انجيل و تورات مقايسه شود و كارهاي جديدي براي نزديك‌تر شدن اديان به يكديگر صورت گيرد.

او تصريح كرد: برخي فرقه‌ها عقايد خود را به 70 يا 80 زبان ترجمه كرده و در سايت‌ها يا در كشورهاي خارجي منتشر كرده‌اند، اما ما اعتقادات شيعه و اسلام برگرفته از قرآن را به دليل نداشتن برنامه و موازي‌كاري ترجمه نكرده‌ايم؛ در حالي‌كه هم‌اكنون بايد برخي ترجمه‌هاي خوب مانند ترجمه آيت‌الله مكارم شيرازي به عنوان ملاك قرار گيرد و به زبان‌هاي مختلف ترجمه و عرضه شود.

احمدي با اعتقاد بر اين‌كه در زمينه چاپ و نشر قرآن در كشور مشكلات زيادي وجود دارد تصريح كرد: در حال حاضر ما در كيفيت چاپ، ابعاد و خط‌هاي قرآن‌ها دچار مشكل هستيم. متأسفانه هم‌اكنون خط عثمان‌طه در كشور ترويج مي‌شود؛ در حالي‌كه مؤسسه «باقيات الصالحات» خط مصطفي اشرفي را به سبك عثمان‌طه نوشته كه اين خط تا حد زيادي مورد استفاده نيست و اين موضوع نشان‌دهنده اين است كه ما از خطاطان خود استفاده نمي‌كنيم.

مدير نشر مسجد مقدس جمكران با انتقاد از نبود سرمايه‌گذاري در حوزه چاپ قرآن ادامه داد: قرآن‌هاي ما در بعضي از كشورهاي همجوار چاپ مي‌شود و صحافي اين قرآن‌ها هم نسبت به كشورهاي ديگر پايين‌تر است و مراكزي كه مجوز چاپ قرآن را دارند نظارت كافي را در زمينه چاپ و نشر قرآن انجام نمي‌دهند.

حجت‌الاسلام و المسلمين احمدي نظارت بر چاپخانه‌هاي قرآن را در سال‌هاي اخير رو به رشد ارزيابي كرد و گفت: در سال‌هاي اخير نظارت بر چاپخانه‌ها پيشرفت كرده است، اما تخلف در هر حوزه‌اي است و اين لطمه به كار ساير چاپخانه‌‌داران و صحافان مي‌زند و اصلي‌ترين علت وجود اين تخلفات اين است كه قرآن متولي مشخصي در كشور ما ندارد.

مدير نشر مسجد مقدس جمكران افزود: با قطع يارانه‌هاي كاغذ يك سري از ناشران نفس‌‌هاي آخر را مي‌كشند؛ هر چند وزارت ارشاد با خريد كتاب‌هاي چاپ اول به ناشران تنفس مصنوعي مي‌دهد. بيشترين كساني كه در اين بين لطمه مي‌خورند ناشراني هستند كه كاغذ را از قبل داشته‌اند.

حجت‌الاسلام احمدي با بيان اين‌كه حوزه چاپ و نشر قرآن دچار بيماري است تأكيد كرد: حوزه چاپ و نشر قرآن با بي‌برنامگي مواجه است و اين بي‌برنامگي بايد با طرح و برنامه كلان از سوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برطرف شود.

او در پايان سرمايه‌گذاري در زمينه ايجاد چاپخانه‌هاي ويژه قرآن را الزامي دانست و بيان كرد: دولت بايد امكاناتي در اختيار چاپخانه‌ها قرار دهد كه چاپخانه‌هاي ويژه قرآن تنها به سرمايه‌گذاري در زمينه چاپ قرآن بپردازند تا قرآن‌‌هاي ما مانند ساير كشورهاي مسلمان با صحافي و طرح جلد مناسب منتشر شود.
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 371]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن