تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه خداى سبحان را مى شناسد، شايسته است دلش از بيم و اميد به او خالى نباشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835219827




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش البرداعي عصر امروز مـنـتـشـر مـي‌شــود


واضح آرشیو وب فارسی:الف: گزارش البرداعي عصر امروز مـنـتـشـر مـي‌شــود
گزارش محمد البرداعي، عصر امروز به طور غير‌رسمي در اختيار اعضاي شوراي حكام آژانس بين‌المللي انرژي اتمي قرار مي‌گيرد. اين در حالي است كه پس از يك ماه گفت‌و‌گو و بررسي بر سر ابهامات آژانس و ارزيابي‌هاي ايران و انجام سه دور مذاكره رسمي ميان طرفين اين انتظار وجود دارد كه ابهامات و سوالات آژانس درباره گذشته و حال فعاليت‌هاي صلح‌آميز هسته‌يي ايران پايان يابد.

به گزارش ايسنا، گزارش مديركل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي 7 تا 10 روز قبل از آغاز نشست فصلي شوراي حكام براي بررسي و مطالعه اعضاي شورا به طور غيررسمي در اختيار آن‌ها قرار مي‌گيرد.

از آغاز بحث هسته‌يي ايران در آژانس بين‌المللي انرژي اتمي، مديركل آژانس گزارشي را از روند نظارت بر فعاليت‌هاي هسته‌يي ايران در هر يك از نشست‌هاي فصلي، به شوراي حكام ارايه مي‌كند. اما از وقتي پرونده هسته‌يي ايران از شوراي حكام آژانس به شوراي امنيت سازمان ملل ارجاع شد، آژانس به دستور اين شورا،‌ از روند فعاليت‌هاي صلح‌آميز هسته‌يي تهران و نيز همكار‌ي‌هاي ايران با آژانس به طور همزمان به شوراي حكام و شوراي امنيت گزارش مي‌دهد.

اين در حالي است كه شش موضوع مورد مناقشه ايران در آژانس بين‌المللي انرژي اتمي بيش از دو ماه پيش حل‌و‌فصل شد و در گزارش ماه مارس اعلام شد.

محمد البرادعي در سخنراني افتتاحيه نشست بهاره شوراي حكام در ماه مارس درباره ايران گفت: «ايران در اوت گذشته (مرداد 86) درباره يك طرح اقدام، با دبيرخانه براي روشن ساختن همه مسايل مهم باقيمانده درباره فعاليت‌هاي گذشته‌اش توافق كرد و در راستاي اين هدف توافق كرد، اقدامات شفاف‌ساز لازم و مورد درخواست آژانس را به كار بندد. در نتيجه همان طور كه در ماه نوامبر به شما گزارش دادم، آژانس قادر شد مسايل مهم باقيمانده درباره ماهيت و دامنه برنامه غني‌سازي اعلام شده ايران (دستيابي به فن‌آوري سانتريفيوژ P-1 و P-2) را روشن سازد. »

وي با اشاره به گزارشش (در ماه مارس) گفت: «مي‌توانيم مشاهده كنيم آژانس از آن زمان تاكنون قادر بوده، همه مسايل مهم باقيمانده را آن طور كه طرح اقدام درباره فعاليت‌هاي گذشته ايران مشخص كرده بود به غير از يك مساله روشن سازد. اگرچه ما به راستي‌آزمايي تكميل بودن اظهاريه‌هاي ايران ادامه مي‌دهيم. قضاوت فني آژانس اين است كه اين مسايل در اين مرحله ديگر مسايل مهم باقي‌مانده نيستند. اين قطعا دلگرم كننده است. »

البرداعي ادامه داد:«با اين حال يك مساله باقيمانده كه به فعاليت‌هاي گذشته ايران مربوط مي‌شود، مطالعات نسبت داده شده معروف است كه به فعاليت‌هاي احتمالي تسليحاتي مربوط مي‌شود. اين مطالعات نسبت داده شده كه از ميان مسايلي است كه شوراي امنيت روشن ‌ساختن آن را به آژانس دستور داده است، در سال 2005 مورد توجه آژانس قرار گرفت. پس از يك دوره‌اي كه در طول آن ايران نسبت به مذاكره كامل درباره اين مساله اكراه داشت در نهايت در طرح اقدام توافق كرد به آن پاسخ دهد. ايران همچنان مي‌گويد كه اين مطالعات نسبت داده شده يا به تسليحات متعارف مربوط است يا جعلي است. با اين حال بررسي كامل اين مساله هنوز بايد انجام گيرد. آژانس اطلاعات فني را درباره همه اتهامات را از سال 2005 با ايران مطرح كرد و سند پروژه معروف به نمك سبز را در سال 2006 به ايران نشان داد. با اين حال آژانس در اوايل فوريه 2008 بود كه اجازه پيدا كرد، سند مربوط به مطالعات نسبت داده شده در خصوص انفجار با قدرت بالا را به ايران نشان دهد و اواسط فوريه 2008 بود كه اجازه يافت سند و اطلاعات مربوط به وسيله ورود دوباره به جو موشك را به ايران نشان دهد. »

وي افزود:«آژانس در تداوم شفاف‌سازي اعتبار اسناد مربوط به مطالعات ادعايي، تا حد ممكن و مسايل محتويي مربوطه، روند مقتضي لازم را دنبال خواهد كرد.»

او در عين حال تاكيد كرد:«بايد اضافه كنم كه با اين حال آژانس استفاده از مواد هسته‌يي در رابطه با مطالعات ادعايي را مشخص نكرده است و اطلاعات موثقي در اين‌باره در اختيار ندارد.»

البرداعي سپس از ايران ‌خواست تا آن جايي كه ممكن است در كار كردن با آژانس براي روشن ساختن اين مساله كه باعث نگراني جدي است، فعال و همكارانه برخورد كند.

او همكاري ايران را براي آن كه آژانس را قادر سازد درباره ماهيت و دامنه همه فعاليت‌هاي هسته‌يي گذشته ايران تصميم‌گيري كند، ضروري دانست.

به گزارش ايسنا، گزارش البرادعي در ماه مارس در بخشي كه مربوط به مطالعات ادعايي نسبت داده شده به فعاليت‌هاي هسته‌يي ايران است و البته برخي شيطنت‌ها در روزهاي منتهي به ارايه گزارش در ماه مارس از سوي مقامات آژانس در همراهي با آمريكا و متحدانش باعث شد تا همزمان با آغاز نشست رسمي شوراي حكام در ماه مارس قطعنامه سوم را (1803) عليه ايران صادر شود. اين در حالي است كه ايران در همكاري فزاينده با آژانس حل و فصل شش موضوع باقي‌مانده با آژانس را با اتمام رساند.

مديركل آژانس در سخنراني خود در افتتاحيه نشست ماه مارس شوراي حكام، اظهار كرد:«اگر چه، ايران در رابطه با فعاليت‌هاي هسته‌يي كنوني با اجراي پروتكل الحاقي آن طور كه شوراي امنيت درخواست كرده، موافقت نكرده است اما موافقت كرده اطلاعات خاصي را كه آژانس تحت پروتكل محق به دريافت آن بود، به ويژه در رابطه با فعاليت تحقيق و توسعه بر روي فعاليت‌هاي مربوط به غني‌سازي و ليزر، ارايه كند.»

اما با رفتار برخي اعضاي شوراي حكام و نيز رويه‌ي شوراي امنيت سازمان ملل به خصوص كشورهاي 1+5 پس از انتشار گزارش ماه مارس مدير كل در ناديده گرفتن رويكرد مثبت ايران در همكاري با آژانس براي حل‌ و ‌فصل مسايل و ابهامات باقي‌مانده، اين نگراني وجود دارد كه با توجه به مباحث مطرح شده از سوي مقامات آژانس درباره موافقت ايران در يك ماه گذشته براي بررسي سوالات و ابهامات آژانس در خصوص مطالعات ادعايي، شاهد تكرار زياده‌طلبي‌ها و اتهامات بي‌پايه و اساس آن‌ها باشيم.

ايران و آژانس در يك ماه گذشته در سه دور مذاكره درباره برخي ابهامات نسبت داده شده به ايران گفت‌و‌گو كردند.

قرار است نتايج اين گفت‌و‌گوها در گزارش امروز (ماه مي) آژانس منتشر شود. در همين حال برخي رسانه‌هاي غربي در پي فرافكني نسبت به نتايج اين گفت‌و‌گوها دست به پيش‌داوري و قضاوت زدند و گزارش مديركل آژانس را پيشاپيش منفي ارزيابي كردند.
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 279]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن