واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دبيركل خانه پرستار:پرستاران از دريافت سهام به جاي مطالباتشان راضي نيستند
دبيركل خانه پرستار از عدم توجه مسئولان وزارت بهداشت در پرداخت معوقه هاي پرستاران گلايه كرد و گفت: ادامه چنين روندي مي تواند منجر به بروز اعتراضات جامعه پرستاري شود.
محمد شريفي مقدم با اشاره به موضوع پرداخت سهام به پرستاران در قبال مطالبات آنان كه اخيرا از سوي مسئولان وزارت بهداشت مطرح شده است، به خبرنگار مهر گفت: عدم پرداخت مطالبات و معوقه هاي پرستاران مانند حق مسكن، كارانه، مابه التفاوت حق نوبت كاري و سختي كار كه مربوط به سالهاي 85 و 86 مي شود، انگيزه خدمت را از پرستاران گرفته است.
وي تصريح كرد: جامعه پرستاري انتظار دارد حداقل هايي كه از قبل بر جاي مانده به آنان تعلق بگيرد تا بتوانند با انگيزه و روحيه بهتري، به بيماران خدمات ارائه دهند.
شريفي مقدم با اشاره به وعده هاي مسئولان در جهت بهتر شدن وضعيت پرستاران، گفت: از سال 85 مدام مي گويند كه 35 درصد به نوبت كاري و سختي كار پرستاران اضافه شده ، در حالي كه اين رقم حدود 25 هزار تومان در ماه است كه هنوز بسياري از دانشگاههاي علوم پزشكي از اين مزايا برخوردار نشده اند.
دبيركل خانه پرستار افزود: در واقع، از اين موضوع به عنوان چماق براي پرستاران استفاده شده است.
وي ادامه داد: حالا هم كه مي خواهند به جاي مطالبات و معوقه ها، سهام به پرستاران بدهند كه اين موضوع نه تنها با استقبال جامعه پرستاري مواجه نشده بلكه باعث تنش در بين پرستاران نيز گرديده است.
شريفي مقدم با اشاره به اينكه در مصاحبه هاي مسئولان وزارت بهداشت به اختياري بودن دريافت اين سهام تاكيد شده و عنوان گرديده قيمت آن 10 درصد ارزان تر از بورس است، افزود: اولا مطالبات سال 86 پرستاران مشمول 30 درصد تورم شده و در نتيجه از قدرت خريد آنان كاسته است. ثانيا، اين چه جور انتخابي است كه تنها يك راه حل دارد و اگر پرستار از دريافت سهام امتناع كند، مي باست فعلا براي گرفتن مطالبات خودش، منتظر بماند.
دبيركل خانه پرستار تاكيد كرد: در واقع، اين يك نوع پيشنهاد اجباري از نوع محترمانه آن است و پرستاران مجبورند كه سهام را بگيرند. چون در غير اين صورت معلوم نيست كه مطالبات و معوقه هاي سالهاي 85 و 86 را چه زماني دريافت خواهند كرد.
وي با عنوان اين مطلب كه وزارت بهداشت در پرداخت حقوق و مطالبات عاجر است، افزود: وزير بهداشت مدام بر توسعه بخشهاي تخصصي تاكيد دارد اما معلوم نيست چگونه مي خواهند نيروي انساني اين بخشها را تامين كنند و حقوق آنان را بدهند.
شريفي مقدم با تاكيد بر اينكه توسعه بخشهاي تخصصي بدون نيروي پرستاري هيچ سودي براي بيماران ندارد، اظهارداشت: پيشنهاد ما اين است كه بخشهايي و يا تعدادي از بيمارستانها را تعطيل كنند و نيروي آنها را در ساير مراكز درماني تزريق كنند.
وي گفت: با اين كار، ساير بخشها را از كمبود نيروي انساني نجات داده و هزينه پرسنل مورد نياز را نيز كاهش مي دهد.
دبيركل خانه پرستار با بحراني خواندن وضعيت بودجه وزارت بهداشت، افزود: در چنين وضعيتي، اعتراضات جامعه پرستاري دور از انتظار نيست و اين مي تواند هشداري براي مسئولان امر باشد.
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 367]