واضح آرشیو وب فارسی:فارس: تاكيد استاندار خراسان رضوي بر اجراي مديريت واحد در روستاها
خبرگزاري فارس: استاندار خراسان رضوي گفت: با توجه به مشكلات و شرايط اقتصادي و سياسي كشور، ضروري است تا در روستاها نيز مديريت واحد اجرا و مديريت كلان از جمله جهتگيريها به عهده مديريت سياسي و فرمانداري و بخشداري باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، محمدجواد محمدي زاده امروز در سمينار مشترك معاونين برنامهريزي استانداريها و روساي سازمان جهاد كشاورزي و سازمان تعاون روستايي استانهاي كشور افزود: اولويتبندي و اختصاص بودجه به روستاها بايد بر مبناي نقاط هدف در هر روستا تعيين شود.
وي با اشاره به مديريت واحد شهري با محوريت شهرداري افزود: در روستا نيز نياز به مديريت واحد احساس مي شود كه در اين خصوص جهاد كشاورزي ميتواند محور هماهنگي باشد و با كمك سازمان تعاون روستايي، سياستهاي خود را عملي كند.
محمديزاده بر لزوم توسعه متوازن و متعادل بر مبناي ويژگي هاي منطقه تاكيد كرد و گفت: مدل توسعه اي براي هر روستا بايد مبتني بر قابليتهاي آن روستا باشد.
نماينده عالي دولت در خراسان رضوي با بيان اينكه بايد روحيه تعاون و مشاركت در روستاها ترويج شود، گفت: تمام حوزههاي مرتبط با روستا بايد تحت تاثير توليدات روستا قرار گيرد و تلاش شود تا مسير فعاليتهاي تعاون به سمت استفاده بهينه از قابليت ها و توانايي هاي روستاها هدايت شود.
وي با تاكيد بر اينكه وظيفه سازمان تعاون روستايي فراتر از اقدامات مقطعي است، افزود: بايد روستاييان را با آموزش در مسير تعاون قرار داد.
وي با بيان اينكه اقلام اساسي سبد مصرف خانوار بايد هدفدار برنامه ريزي شود، ادامه داد: ساماندهي اين امر به عهده سازمان تعاون روستايي است.
استاندار خراسان رضوي نهادينه كردن فرهنگ تعاون و در اختيار قرار گرفتن تمام منابع از جمله تجهيزات، امكانات، زمين، بازار سرمايه، منابع انساني و پشتيباني قانوني را از جمله شروط تحقق اهداف تعاوني روستايي عنوان كرد.
وي با بيان اينكه تعاون روستايي ابزاري شايسته در حوزه اقتصاد، سياست و اقتدار ملي است افزود: سازمان تعاون روستايي امكاني در جهت اقتدار ملي و قدرت سياستگذاري اقتصاد كشور تلقي ميشود.
محمدي زاده ارائه آموزشهاي مناسب و دوره هاي تكميلي به منظور ارتقاي كيفيت را ضرورت مديريت در امر تعاون خواند و گفت: علاوه بر اين اقدامات، لازم است تا منابع به صورت كامل و جامع در اختيار سازمان تعاون روستايي قرار داده شود.
وي با قدرداني از فعاليتهاي سازمان تعاون روستايي گفت: در حوزه تعاون روستايي انتظار داريم كه منابع روستا براساس سياستهاي برنامهريزي شده تخصيص يابد و با مديريت تعاون روستايي در جهت ساماندهي توليد به سمت هدف حركت كند.
محمدي زاده با بيان اينكه تعاون روستايي ابزاري قوي براي حضور محصولات روستا در بازارهاي هدف است، افزود: اين اقدام بايد با مديريت سازمان تعاون روستايي انجام شود.
انتهاي پيام/م
يکشنبه 5 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 610]