واضح آرشیو وب فارسی:موج: افزايش رشتههاي دانشگاه علمي- كاربردي سازمان ميراث فرهنگي
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد اجتماعي همزمان با راهبري مراكز علمي- كاربردي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري توسط كانون جهانگردي و اتومبيلراني اقدامات لازم براي افزايش رشتهها، ارتقاي كيفيت آموزش و خدمات آموزشي در اين مراكز در حال انجام است.
به گزارش موج به نقل از روابط عمومي كانون جهانگردي، اتومبيلراني، ارجمندي رئيس مراكز علمي_كاربردي ضمن بيان اين مطلب گفت: با آغاز كار دولت نهم و استقرار معاونت رئيس جمهور به عنوان رياست سازمان و پيوستن بخش صنايعدستي به سازمان، انديشه بازنگري در ساختار و وظايف و ارتقاي توانمنديهاي تخصصي در جامعه با توسعه فعاليتهاي آموزشي قوت گرفت.
وي افزود: در همين زمينه تشكيل يك دفتر تخصصي كه قادر باشد همه امور آموزشي و اداري مراكز آموزشي علمي- كاربردي سازمان را هماهنگ كند و راهكارهاي مناسب را در توسعه كمي و كيفي آنها، متناسب با نياز حال و آينده سازمان و جامعه ارائه دهد، مورد توجه قرار گرفت.
ارجمندي در ادامه با تاكيد بر اين مطلب كه بيشترين واحدهاي آموزشي علمي كاربردي وابسته به سازمان در ده استان، زير مجموعه معاونت صنايعدستي بودهاند، گفت: در گام نخست تفويض ماموريت اداره و توسعه آنها به يكي از موسسات تابعه سازمان كه انعطاف پذيري و توانايي ساختاري لازم و كافي را براي سازماندهي و توسعه كمي و كيفي داشته باشد مورد توجه قرار گرفت كه راهبري مراكز مذكور به كانون جهانگردي و اتومبيلراني جمهوري اسلامي ايران انتقال يافت.
وي با اشاره بر لزوم گسترش فعاليتهاي آموزشي با توجه به نياز روز افزون جامعه براساس سياستهاي سازمان افزود: در همين برنامهريزي به منظور نظارت ادواري و ارائه مشاوره در مورد درخواست رشتههاي جديد، توسعه فضاهاي آموزشي، تجهيز كارگاهها و آزمايشگاهها، جلب همكاري مقامات محلي سازمان در استانها و تشكيل نشستهاي ضروري با مسئولان دانشگاه علمي- كاربري به مرحله اجرا درآمده است.
ارجمندي با تاكيد بر لزوم افزايش رشتههاي آموزشي در مراكز علمي_كاربردي تصريح كرد: در حال حاضر رشتههايي مانند صنايعچوب، سراميك، شيشه، نقاشي تجسمي، نقاشي ايراني، جهانگردي، طراحي لباس، كارشناسي موزهداري و كارشناسي صنايعدستي مورد آموزش قرار ميگيرد، اما تلاش براي توسعه رشتههاي مورد نياز در اين مراكز دانشگاهي همچنان ادامه دارد. در حال حاضر اين مراكز علمي_كاربردي در استانهاي اصفهان، اراك، تبريز، اروميه، سنندج، اردبيل، زاهدان، همدان و تهران در حال فعاليت هستند.
ارجمندي ادامه داد: دانشگاه جامع علمي- كاربردي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري 4 رشته تحصيلي مصوب جديد دارد كه با ماموريت تيم كارشناسي تلاش داريم تعداد رشتههاي گردشگري تصويب شده را به 15 رشته برسانيم تا اين مراكز فعال شود و در برنامه آموزشي قرار گيرد.
وي خاطرنشان كرد: رشتههاي مصوب شامل زيرگروه خدمات اجتماعي كارداني ناپيوسته هتلداري، كارداني ناپيوسته پودماني هتلدار، خدمات اجتماعي كارداني ناپيوسته رشته خدمات جهانگردي، كارداني ناپيوسته خدمات جهانگردي پودماني و زيرگروه خدمات اقامتي و خدمات پذيرايي است.
رئيس مراكز علمي_كاربردي با اشاره بر لزوم گسترش رشتهها گفت: علاوه بر رشتههاي مصوب و در دستور كار رشتههايي مانند راهنماي تور براي تاييد نهايي و آموزش در واحدهاي دانشگاهي در دست اقدام و ارائه است.
يکشنبه 5 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 643]