تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866226682




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

یادداشت روز جام جم : فیلم اعدام صدام، سناریوی جدید آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: یادداشت روز "جام جم": فیلم اعدام صدام، سناریوی جدید آمریکا داستان این گونه آغاز می شود که صدام در پرونده " کشتار روستای دجیل " به اعدام محکوم شده و صبحدم مسئولان عراقی ، او را از نیروهای امریکایی تحویل گرفته و در مقر اطلاعات ارتش در منطقه کاظمین در برابر دوربین تلویزیونی به دار مجازات آویختند. در ستون یادداشت روزنامه جام جم به قلم عباس محمد نژاد آمده است: داستان تا اینجا مشکل ندارد ، اما یک روز پس از اعدام صدام ، تصاویر جدیدی از این مراسم منتشر می شود . تصاویر غیر حرفه ای که نشان می دهد با تلفن همراه تصویربرداری شده است در این فیلم ، صداهایی از افراد حاضر در مراسم اعدام که صلوات می فرستند و صدام را لعنت می کنند ، به گوش می رسد . برخی منابع رسانه ای از این صداها ، نتیجه گیری می کنند که افراد حاضر در مراسم اعدام صدام ، شیعه بودند . هر چند برخی معتقدند این صداها با اهداف خاصی روی فیلم مونتاژ شده است. در هر حال پس از انتشار این تصاویر و تحلیل رسانه های غربی و برخی کشورهای منطقه ، اعتراضاتی در برخی مناطق سنی نشین بروز می کند . سناریوی جدید آمریکا شکل گرفته و لازم است رسانه ای شده و مانور بیشتری روی آن صورت بگیرد، حتی خود بوش ، رئیس جمهور آمریکا برای تکمیل این سناریو ، وارد میدان می شود . بوش در گفتگو با صدر اعظم آلمان : اعدام صدام ، دیکتاتور سابق عراق می بایست محترمانه تر اجرا می شد. رادیو بی.بی . سی : تصاویر گرفته شده از اعدام صدام با تلفن همراه ، اعدام را از یک مجازات در سطح ملی به یک انتقامجویی تقیل داد . روزنامه الریاض چاپ عربستان : یک شاهد حاضر در مراسم اعدام صدام که هویتش مشخص نیست ، گفته است که مقتدی صدر و عبدالعزیز حکیم در مراسم اعدام صدام حضور داشته اند. روزنامه السیاسه کویت : در مراسم اعدام صدام ، نمایندگانی از ایران نیز حضور داشته اند. و حتی شبکه الجزیره قطر با ترتیب دادن میزگردی با حضور مستغان الجیوری ، رئیس یکی از فراکسیون های مجلس عراق ، صدام را شهید خطاب می کند و بشدت به شیعیان حمله ور می شود. این خط تبلیغی در ادامه همان سناریویی دنبال می شود که پیش از این ، روزنامه امریکایی واشنگتن پست از آن خبر داده بود. اقداماتی که هم اکنون به عنوان عکس العمل در برابراعدام صدام در رسانه های غرب و بعضی کشورهای منطقه صورت می گیرد ، نشان دهنده برنامه هایی برای تحریکات مذهبی وقومی در جهت ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمانان است. اجتناب از تنفر جهان عرب درعین حال تمایل به افزایش تاکتیکی کشمکش های قومی در عراق برای جلب حمایت کنگره از تداوم حضور نیروهای امریکایی در عراق ، مهمترین انگیزه های دولت بوش برای مانور دادن بر قضیه فیلم اعدام صدام است. موازی اقدامات ایالات متحده ، سلفی ها و تکفیری ها هم تلاش می کنند با دامن زدن به این ماجرا ، به اهل سنت القا کنند که از اعدام صدام دچار خسران شده اند ؛ در حالی که صدام با حمله به کویت و وارد کردن ضرباتی به عربستان و بعضی دیگر کشورهای عربی و کشتار وسیع کردها و اهل سنت عراق ، دشمنی خود را با اهل سنت هم به اثبات رسانده بود.  




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 928]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن